Şimdi Ara

EVDE ÇIYAN ÖLDÜRDÜM 3.5.gif (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
41.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan her ay düzenli olarak bu konu hortlatılıyor ne lan bu....
  •  EVDE ÇIYAN ÖLDÜRDÜM 3.5.gif
  • Ben alıştım artık bunlardan tuvalette, evde öldürmeye..Bitişiğimizdeki evin bahçesi var ve kimse oturmuyor sahibi öldükten sonra ortada kaldı ev.. Allahın çölü eskişehir de bile bunlardan var bolca hemde.. Avusturyayı geçtik yaa.. Önce inceledim sonra ezdim
  • Yaw sen öldürmaya alıştın ama ben hala tırsıyorum..
    Dün benim evdeki yaratığı görüpte tırsmayacak kimse yoktur heralde..
    en az 8 cm vardı ve kaçırdım diyorum..
    işin kötüsü her yerde olabilir iyice paranoya oldum yaaa:(((
  • arkadaşlar dün gece bizim evdede bir tane buna benzer yaratık vardı çok korkunç ve iğrençti ailece resmen paranoyak olduk bu hayvan yüzünden artık yere bakmadan yürüyemiyoruz ayaklarımızı yere basamıyoruz. 1 tanesini öldürdük ama gerisinin gelmeyeceğinin garantisi yok. hele bir de insanı öldürme riski varmış bu nasıl bi hayvandır ya. dünyadaki en gereksiz hayvan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

valla öyle hamam böceklerinden filan tiksinirim korktuğumdan değil ama çok değişik iğrenç bi duygu veriyor bana valla hiçbirini affetmeyin benim yerimede öldürün

üstüne basıyosun böyle kıtır kıtır sesler cıkıyo ııyyk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Eve komple benzin dök yak abi %100 yokedersin hepsini,eğer 1 tanesini canlı bulursan gel yüzüme tükür yani bu kadar kesin çözüm veriyorum,bak kıymetimi bil herkese vermem bu sırrı.

umarım açık unuttuğunuz hesabınızla 5 yaşındaki kardeşiniz yazmıştır bu mesajı.
  • [DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?v=bRV4d9LCawU
  • çiyanlar böcek zehiriyle falan ölmez çok sağlam canlılardır
  • Beyler taze ibretlik paylaşımlar yaklaşık 1 saat önce öldürdüm bende onla öldüm öldüm dirildim. Gereksiz hayvanı ezerek iki parçaya ayırdım 2 parçası da farklı tarafa doğru hızlıca kaçmaya başladı, zor yakaladım. yaklaşık 10 dk boyunca ezdim anca öldü nasıl bir sağlamlıktır anlamadım
     EVDE ÇIYAN ÖLDÜRDÜM 3.5.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku09 -- 30 Eylül 2012; 23:36:22 >

• Normalde güzel bir yaşantımız vardı, gördüğümde kaçmıyor ve alıp dışarı atıyordum, ama bu gece bir tanesi kaçtı ve ölümü hak etti,

yarın evi ilaçlatıp, hepsini öldürteceğim, tabii bunu kendileri hak ettiler,

ayda 3-4 tane gördüğüm hayvan, eski ev olmasından ötürü elbette..
  •  EVDE ÇIYAN ÖLDÜRDÜM 3.5.gif

Ege üniversitesi öğrenci köyünde de az önce mısır yerken 1 tane düştü aşağı bakayım derken lak diye hızla kaçıyordu ananı bacını diye zıpladım terliği gömdüm ölmedi ölmedi sonunda öldü. Ardından 1 tane top gibi bir kırkayak geldi. Sonra 1 tane de örümcek çıktı. Şu an uyuyamıyorum yarın yakıcam odayı yok böyle bir korku ya gözlerim radar oldu sürekli yere bakıyor.

• Bunlar kedinin yaninda halt yemis. Durduramiyoruz. ne hizli hayvanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen yaz didim'de apartmanın kapısında gördüm. 10-15cm ilk kez o kadar büyük gördüm. korkudan camları kapattım fırın gibi yerde uyudum
  • Bir tanesini şu an 5. Kattaki evimde öldürdüm aslında öldürmek istemiyodum fakat kaçınca öldürmek zorunda kaldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

Cehennemde bunlar ve akreplerin uzerinde yürüyeceğimizi duymustum.

Sabah sabah bütün tüylerim diken diken oldu.

Arkadaş bu cehennem fantezileri ne beter bir şey ya.
  • Balkonda az önce duvarda gördüm. Hareket ettiği an öldürdüm. Çok hızlı gidiyordu hatta gövde ezildikten sonra kopan bacaklar bi süre daha hareketliydi. Nedir bunun çözümü?

Evde 3 sene önce ilk aldığımızda yavru akrep öldürmüştük, ara sıra böcek oluyor ama bu öldürdüğümde 2. Oldu. 2 sene önce de görmüştüm.

Odalardan bir tanesi arka tarafta toprak alana bakıyor. Orada her cins canlı var zaten. Engellemek imkansız gibi bir şey ama ne yapabiliriz?

Bir de fotoğraftaki tam olarak nedir? Çiyan mı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 13 Haziran 2018; 2:5:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.