Şimdi Ara

Evde çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yaşımdan dolayı dalga geçmeye çalışacak kişiler ellerini hiç yormasın,

15 yaşındayım,178-180 gibi bir boyum var ve 48-50 kg arası birşeyim,

Çok ince duruyorum ve bu sorun oluyor,dalga geçmeler,ben daha güçlüyüm dercesine hareketler yapmalar vs.

Öncelikli hedefim biraz kilo almak,ama tabiki yağ olarak almak istemiyorum,

Ailem boks gibi şeylere gitmeme izin vermiyor,11 yaşımda falan gitmiştim 1 ay filan,öyle kaldı işte.

Sizce evde ne şekil çalışmalar yapabilirim,hem kilo almak hemde kendimi savunmak adına?

Lütfen ciddi cevaplar verin

Edit:Yardım edin arkadaşlar,yemek diyorsunuzda olmuyor öyle,çok kolay doyuyorum,hatta yemek yerken sıkılıyorum

Artık sıkıldım,16 ya girdim hala aynı.

Kollarım çok ince,kısa kollu şeyler giyerken sıkıntı oluyor,bacaklarım da aynı şekilde ince,o da sıkıntı.

Biraz daha yemesem kaburgalarım gözükücek

Ne yapmalıyım?

Yağ oranım %0 falan heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honanim Daber -- 8 Temmuz 2016; 22:44:14 >

• yemek ye güzel kardeşim
  • up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde vücut ağırlığıyla veya bunlara ek olarak dumbell seti alarak çalışabilirsin ama düzgün beslenme olmadan pek bir sonuç olmaz. Günlük protein ve kalori ihtiyacını karşılaman lazım
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    O nasıl olacak hocam,bir tavsiyeniz varmıdır?

İnternette uçuk şeyler yazıyorlar,

Her gün gidip anneme bunları bunları yapıcaksın diyemem ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honanim Daber H kullanıcısına yanıt
    İnternetten güvenilir forumlar ve youtobe de kanallar var onları takip ederek daha doğru ve işine yarayacak bilgilere ulaşabilirsin istersen özelden atabilirim kanalların adlarını. Genel olarak kilo alman gerektiği için günlük alman gereken kalori miktarından daha fazla kalori alman lazım ki kilo alabilesin. Günlükj kalori ve protein ihtiyacını internette çeşitli hesaplayıcılardan hesaplayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 9 Temmuz 2016; 14:45:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.