Şimdi Ara

Evde bulunan muska (Csb değildir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle merhaba gözleri görmeyen bir çocukluk arkadaşım var yine aynı şekilde gözleri görmeyen bi kardeşimizle nişanlandı.Eyüpten ev bakmaya koyulduk neyse sonrasında bi ev buldum 2 aylık kira ve 1 aylıkta kapora bıraktık.Evi ilk gezdiğimizde birşey yoktu beğendik.Kardeşimde benim beğendiğimden dolayı onayladı.Bugun kardeşimizin ailesi eve bakmaya gitmiş kapı kenarında bir muska bulmus bulmadan öncede eve girdiklerinde dilleri tutulmuş bişe konusamamıslar.Sonrasında beni çağırdılar gittim aynı olay benimde başıma geldi evden kendimi nasıl attıgımı bilmiyorum inanılmaz etkilendik.Emlakçıyla konustuk paranın geri verilmesini talep ettik bu şekilde olayların oldugundan bahsettik inanmadı daha sonrasında oda eve girdi ben girmedim aileyle beraber onlar içeri girdiler aynı durum tekrar devam etti ve oda evden çıktı.Paramızı geri aldık yalnız çok etkilendim bu nedir nasıl böyle olur bu derecesine ? Size yemin ederim bu konuda csb filan değil bu yaşıma kadar ilk defa başıma geldi aklımdan çıkmıyor inanılmaz birşekilde bilinçaltıma yerleşti bunu paylaşmak istemezdim ama belki yardımcı olursunuz diye açtım konuyu neden ne amaçla yapılmış olabilir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde Bulunan Muskalar

Evde bulunan muskalar, çeşitli inanç ve geleneklerden kaynaklanan, genellikle koruma, şans veya iyileşme amaçlı kullanılan nesnelerdir. Muskalar, madeni paralar, taşlar, otlar, hayvan dişleri veya kemikleri gibi çeşitli malzemelerden yapılabilir.

Muskaların Tarihçesi: Muskaların kullanımı yüzyıllar öncesine dayanmaktadır ve dünyanın birçok kültüründe görülmüştür. İnsanlar muskaları kötü ruhları uzaklaştırmak, hastalıkları tedavi etmek ve uğur getirmek amacıyla kullandılar.

Muskaların Türleri: Evde bulunan muskaların birçok farklı türü vardır. En yaygın türleri şunlardır:

• Nazar Boncuğu: Kötü nazardan korunmak için kullanılır.
    • Hamse El: Şans ve koruma için kullanılır.
    • Uğurlu Para: Zenginlik ve refah için kullanılır.
    • Taş Muskalar: Koruma, şifa veya diğer özellikler için kullanılır.
    • Ot Muskaları: Hastalıkları tedavi etmek veya koruma sağlamak için kullanılır.

Muskalar Nasıl Kullanılır: Muskalar tipik olarak bir kolye veya bileklik olarak takılır, bir çantaya konur veya evin belirli bir yerine asılır. Kullanım şekli, muskanın türüne ve kişinin inançlarına bağlıdır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler: Evde bulunan muskalar zararlı değildir, ancak bazı kişilere rahatsız edici gelebilirler. Ayrıca, muskaların tıbbi tedavilerin yerini alamayacağını unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • düşünüyorum senin sorunu neden yapılmış olabilir diye ama hiçbirşey gelmiyo aklıma. muskada ne yazıyodu ne amaçla hazırlanmış falan bunları da bilmek lazım tabi. ama ben derim ki sen iki bismillah çekip bi ayet el kürsi okudun mu Allah'ın izniyle hiçbir muska etki etmez sana kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcıerhan

düşünüyorum senin sorunu neden yapılmış olabilir diye ama hiçbirşey gelmiyo aklıma. muskada ne yazıyodu ne amaçla hazırlanmış falan bunları da bilmek lazım tabi. ama ben derim ki sen iki bismillah çekip bi ayet el kürsi okudun mu Allah'ın izniyle hiçbir muska etki etmez sana kardeş..
    Üstte arkadaş yazmış zaten. Ayet-el Kürsi okusaydın etkileneceğini sanmıyorum. Bilmiyorsan Felak-Nas surelerini de okuyabilirdin. Bana sorarsan büyük ihtimal büyü söz konusu ama neden yapıldığı ve içeriği hakkında pek fikrim yok.
  • quote:

düşünüyorum senin sorunu neden yapılmış olabilir diye ama hiçbirşey gelmiyo aklıma. muskada ne yazıyodu ne amaçla hazırlanmış falan bunları da bilmek lazım tabi. ama ben derim ki sen iki bismillah çekip bi ayet el kürsi okudun mu Allah'ın izniyle hiçbir muska etki etmez sana kardeş..
    Cie
  • o evden uzak durmak lazım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya zaten evin kira depozitosunu verdik oraya tasicaktik onlari fiyatta uygundu ama boyle olunca herkes korktu bile bile o eve girmek mantiksiz oldugu icin geri cikmak zorunda kaldik muskayi acma bakma cesareti kimsede yoktu ben zaten hayatta ellemem dua ede ede geldim dil tutulmasi neden olur peki hic konusamama ruyadaymis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ev başkalarına ait.Rahatsız etmemek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruh diye bir şey yoktur.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Elhamdülillah Arkadaş doğru söylemiş . İki dua okuyup gireydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

quote:

Elhamdülillah Arkadaş doğru söylemiş . İki dua okuyup gireydiniz

Alıntıları Göster
    oha nasıl bakmazsınız içine ben meraktan her yerini karıştırır muskayı bırak evin altını üstüne getiririm.

Tam benlik bir evmiş orası sabah akşam aksiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

oha nasıl bakmazsınız içine ben meraktan her yerini karıştırır muskayı bırak evin altını üstüne getiririm.

Yok hocam birak icini acmayi dokunamam bile o anda orda olsaydin bu sekilde dusunmezdin emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Yok hocam birak icini acmayi dokunamam bile o anda orda olsaydin bu sekilde dusunmezdin emin ol

Ev nerdeydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

quote:

quote:

Ev nerdeydi ?

Eyupte hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sage29

quote:

quote:

Ev nerdeydi ?

Alıntıları Göster
    Ciddi ciddi tartısıyor musunuz Allah aşkına kafayı mı yediniz. Şu dinler insanların içinde korku yaratmaktan başka bir şeye yaramıyor. Muska varsa var kardeşim ne dil tutulması ya biz de gördük bir sürü muska vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Ciddi ciddi tartısıyor musunuz Allah aşkına kafayı mı yediniz. Şu dinler insanların içinde korku yaratmaktan başka bir şeye yaramıyor. Muska varsa var kardeşim ne dil tutulması ya biz de gördük bir sürü muska vs.

Alıntıları Göster
    Adres ver birde ben gireyim, içeride methiyeler düzeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFAKO

Adres ver birde ben gireyim, içeride methiyeler düzeyim.

Alıntıları Göster
    Amaç ne olabilir ki? Ev sahibinn yada emlakçının düşmanları mı gelip oraya büyü yapacak? Çok ilginç.
  • Hocam adresi verde inanmayanlar kendine gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.burhanbey

Hocam adresi verde inanmayanlar kendine gelsin
    Hocam fiyatta anlaşırsak her türlü muskalı büyülü cinli şeytanlı denilen şeyi istendiği gibi kurcalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilum

Hocam fiyatta anlaşırsak her türlü muskalı büyülü cinli şeytanlı denilen şeyi istendiği gibi kurcalarım.

Alıntıları Göster
    Evin adresini ver ben alırım muskayı hiç sorun yok
    İçini de açarım istersen
    Zaten Eyüp denize de yakın, denize atınca muskayı olay biter

• quote:

Sorun dinler değil. dinleri kötü emelleri için kullanan insan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melek63

quote:

Sorun dinler değil. dinleri kötü emelleri için kullanan insan...

Alıntıları Göster
    i dont want to live on this planet anymore

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.