Şimdi Ara

Evde Bukalemun Beslemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde bukalemun beslemeyi düşünüyorum.Bu hayvanlar günde ne kadar böcek yer ? Kafesleri nasıl olmalı ? Bukalemun besleyenlerden, bu konuda tecrübe sahibi olanlardan bilgi bekliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 2 Ocak 2012; 13:05:18 >

• teraryum diye geçiyor galiba kafesleri. Biraz zahmetlidir. Canlı yem bulmalısın bazıları kurutulmuşta yer onun içinde titreşümli yemlik alacaksın uv lamba gerekiyor kafesi sıcak tutmalısın ya genelini sıcak tutarsın yada ısıtıcılı taşlar-dallar var. Daha detaylı siteler var oralardan araştır. Temin etmekte zordur gecko da besleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

teraryum diye geçiyor galiba kafesleri. Biraz zahmetlidir. Canlı yem bulmalısın bazıları kurutulmuşta yer onun içinde titreşümli yemlik alacaksın uv lamba gerekiyor kafesi sıcak tutmalısın ya genelini sıcak tutarsın yada ısıtıcılı taşlar-dallar var. Daha detaylı siteler var oralardan araştır. Temin etmekte zordur gecko da besleyebilirsin.

Bilgi için çok teşekkür ederim.Evet beslemesi oldukca zormuş canlı sinek , çekirge ya da hamam böceği bulmam gerekiyormuş.Gecko da düşünebilrirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

teraryum diye geçiyor galiba kafesleri. Biraz zahmetlidir. Canlı yem bulmalısın bazıları kurutulmuşta yer onun içinde titreşümli yemlik alacaksın uv lamba gerekiyor kafesi sıcak tutmalısın ya genelini sıcak tutarsın yada ısıtıcılı taşlar-dallar var. Daha detaylı siteler var oralardan araştır. Temin etmekte zordur gecko da besleyebilirsin.

Bilgi için çok teşekkür ederim.Evet beslemesi oldukca zormuş canlı sinek , çekirge ya da hamam böceği bulmam gerekiyormuş.Gecko da düşünebilrirm.

geckolar ısıtıcı ihtiyacı duymuyordu galiba biraz araştırbende beslemeye merak salmıştım bir aralar ama canlı yem yüzünden vazgeçtim petshoplardan alırsan kurutulmuş yeme alıştırmışlardır pek sorun yapmaz.

Önemli bir konuda nesli tükenen türler var lütfen bu konuda dikkatli ol!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda kedi beslenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.