Şimdi Ara

evde bitki yetiştirmek (yemek için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben vejeteryanım ve et yiyemiyorum. hatta sebze bile alırken takıntı yapan bir insanım. neyin nereden geldiğini bilmem lazım. evde hiç maydanoz, domates, biber falan yetiştiren oldu mu ?

yalnız yaşıyorum evim 320 m2 dubleks. bahçe yok ama teras var. dışarıdan hiç sebze almayacak şekilde sistem kurmak istiyorum. belki benim gibi olanlar vardır önerilerini beklerim.

bu tip satış yapan yerlerden alacağım ürünler ne kadar sağlıklı olur ?

http://www.n11.com/yapi-market-ve-bahce/bahce-ve-cicek/cicek-ve-bitki

http://urun.n11.com/ev-bitkisi/saksi-domates-kiti-evde-domates-yetistirin-P88072881

• hacı bitkide canlı inekte niye bitkileri katlediyorsunuz ağzı yok sesi çıkmıyor hareket etmiyor diye onların diğerlerinden eksiği ne! onlarda ürüyorlar onlarda büyüyorlar neden bitkilerin geleceğini yaşamını elinden alıyorsunuz!
  • Konularım var inceleyebilirsiniz.İnternetten alacağınız tohumlar kesinlikle sağlıksız olur.Yakınınızda ki bir ziraat'den kısır olmayan tohum alın.Bitki toprağı alıp saksılara güzelce dikin.Her gün sulayın.Güneş görmesi lazım ve ısı 25-30 derece olması lazım.Evin içinde yetiştirirseniz ve günde 7-8 saat yapay ışık kaynağıyla aydınlatırsanız ürün elde edersiniz.Tohumlarıda kurutup saklayın birdaha ki yaz dikersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak; Yediğiniz veya içtiğiniz Biyolojik olmak kaydıyla atıkları biriktirerek kompost yapabilirsiniz.Hayvan gübresi kadar etkilidir.Yapımını araştırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Yemek yemek istiyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.