Bildirim
Evde bisiklete Bakım yapmak istiyorum ne almalıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yapmayı düşündüğünüz bakıma göre gerekli olan alet edevat değişecektir. Yolda bakım için kesinlikle bir adet pompa, yama takımı, yedek iç lastik ile multi tool gerekir. Evde en sık yapılan genel temizlik, zincir ve dişli temizliği, gevşeyen vidaların kontrolü ve vites ayarları için basit bir alyan takımı veya bisikletler için multi tool ile zincir yağı ve balata spreyi yeterlidir.
Yok ben hidrolik frenlere de bakım yapmak istiyorum derseniz, bu amaçla üretilip satılan "bleeding kit" lerden fren sisteminize uygun olanı almak icap eder.
Daha da ileri gidip jant göbeklerine ve orta göbeğe bakım yapacağım derseniz buraları açmak için özel anahtar takımı, zincir pensesi ve lityumlu gres gerekir.
Abartıp jant akorunu da kendim halledeyim diyorsanız bir akor sehpası ve jant çakısı gerekecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ben sadece küçük ama faydalı bir Bakım istiyorum mesela zincir ağlama bisikleti temizleme lastikleri pompa yardım ile şişirme ve dediğini gibi gevşeyen vidalar buna benzer bir takıl Şeyler sadece sizce benim neler almama ihtiyaç var ve ben bu işe yeni başladım bir pompa alıcam ama Yanımda da taşımak istiyorum küçük ve güzel birşey fiyatsal konudan da çok Pahalı olmazsa sevinirim
Mtb kullanıcısı olarak lastiklere maks. 60-65 psi basacağınız düşünüldüğünde Decathlon'da satılan orta kalite pompa yeter de artar.
Yine yama takımı, yedek iç lastik ve bunları taşımak için sele altı çanta da orada mevcut. Multi tool konusunda ise fazla ucuza kaçmadan orta halli bir takım senelerce iş görür.
İngilizce varsa tüm bunları aliexpress gibi sitelerden Türkiye fiyatının altına almak da mümkün.
Ayrıca takımları aldım bakımı nasıl yapacağım dediğinizde youtube üzerinde onlarca video var, izleyip öğnerebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim gerçekten bilgilerinizi benimle paylaştığınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X