Şimdi Ara

Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
14.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan233

quote:

İlaçların adı : Akethrin 25 EC ve Zinon DDVP.

Bunları zirai ilaç satan yerden temin edin nasıl karıştırılıp kullanılacağını sorun söyler satan adam. Evde bir kere kullanın akrep dahil olmak üzere canlı hiç bir şey kalmaz.

Daha önceleri Raid ve Detan kullandık ama bir işe yaramadığını görüyoruz tabi. Şimdi elimizde K-OTHRİNE SC 50 var bunu hazırlayıp tüm eve sıkacağız. Etkili bir ilaç mı peki bilginiz var mı ?

Sizin elinizdeki ilaç hakkında bilgim yok ismini verdiğim ilaçları ise forumda bir kullanıcı önermişti gidip aldım kullandım evde canlı hiç bir şey bırakmadı o yüzden önerdim hatta küçük bahçem var orada kenarlara sıktım bahçedeki böcek populasyonunuda katletmiş

Sen nasıl yaşıyon reis?

Alıntıları Göster
    baya bi pismiş halıda

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunları zirai ilaç satan yerden temin edin nasıl karıştırılıp kullanılacağını sorun söyler satan adam. Evde bir kere kullanın akrep dahil olmak üzere canlı hiç bir şey kalmaz.

Daha önceleri Raid ve Detan kullandık ama bir işe yaramadığını görüyoruz tabi. Şimdi elimizde K-OTHRİNE SC 50 var bunu hazırlayıp tüm eve sıkacağız. Etkili bir ilaç mı peki bilginiz var mı ?

Sizin elinizdeki ilaç hakkında bilgim yok ismini verdiğim ilaçları ise forumda bir kullanıcı önermişti gidip aldım kullandım evde canlı hiç bir şey bırakmadı o yüzden önerdim hatta küçük bahçem var orada kenarlara sıktım bahçedeki böcek populasyonunuda katletmiş

Sen nasıl yaşıyon reis?

Böcek miyim birader ben yaşayacağım tabi.

İnsanoğluda canlı olunca böyle garipsiyo birden

Anladım. Böcek ve haşere popülasyonundan söz ediyordum canlı derken :)

• duvarı boya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen nasıl yaşıyon reis?

Anladım. Böcek ve haşere popülasyonundan söz ediyordum canlı derken :)

Alıntıları Göster
    o halıdan dinazor bile çıkar o pislik ne olum

hijyen çok önemli hijyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Brotherhood -- 25 Mayıs 2013; 9:57:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Çin'de yiyorlar onu at tavaya cız bız yap afiyet olsun

Alıntıları Göster
    Akrepin kafasını kopar bütün vücut parçalarını ayrı ayrı yerleştir zaten diğerleri başına toplanınca toplu katliam yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xColdplay

Akrepin kafasını kopar bütün vücut parçalarını ayrı ayrı yerleştir zaten diğerleri başına toplanınca toplu katliam yapın

Alıntıları Göster
    Diğer ssyi görünce titredim lan.
  • quote:

Alıntıları Göster
    çok huylandım , kaşınmaya başladım , bizim evde olsa ilaçlatır 1 hafta başka yerde kalırdım heralde
  • quote:

Alıntıları Göster
    taşının siz o evden yaşanmaz orda
  • quote:

Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi.
    bi baktım banyoda yürüyor ufaklık sonrası terlik stayla çok küçük ama evde eskiden kullanılan bi odunluk varmış oradan gelmiş olma ihtimali yüksek. annesi falan var mıdır daha önce böyle bi durum yaşayan varsa yardım etsin

Edit : Bugün yakaladığımız akrep bir öncekinin yaklaşık 10 katı büyüklüğünde var. Yarım sigara boyunda bir akrep. Lanet olası yaratık ya nereden gelip giriyorsa artık

SS :  Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi.

Ne yapacağımızı bilemiyoruz :(

keşke etrafında ataş yaksaydın bakalım kendisini sokacakmıydı.. öyleymiş etrafında ateş yakınca kendisini öldürüyomuş neyse artık ben yaylaya gidince orda bol bol var denerim.

• Akrep yiyen bir sürüngen al. Bakınız Bearded Dragon
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorryForAll

Akrep yiyen bir sürüngen al. Bakınız Bearded Dragon

Çok güzelmiş köpek yerine bundan bi tane alayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen nasıl yaşıyon reis?

Alıntıları Göster
    K-OTHRİne SC 50 dediğin ilaç o kadar etkili değil sebebini sorarsan çünkü halk sağlığı ilaçları diye geçiyo yani onu sıkarsan evden falan çıkmana gerek kalmaz ancak ne kadar etkili olur bilinmez.
    Bide tarım ilaçları var onlardan alırsan eve uyguladığında 6-7 saat çıkman gerek ama kesin çözümdür. Yazın babamın yanında çalıştığım için öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spragga

K-OTHRİne SC 50 dediğin ilaç o kadar etkili değil sebebini sorarsan çünkü halk sağlığı ilaçları diye geçiyo yani onu sıkarsan evden falan çıkmana gerek kalmaz ancak ne kadar etkili olur bilinmez.
    Bide tarım ilaçları var onlardan alırsan eve uyguladığında 6-7 saat çıkman gerek ama kesin çözümdür. Yazın babamın yanında çalıştığım için öğrendim.

Alıntıları Göster
    Terlikle vur kafasına ölsün.

• Akrepler doğarken annelerini öldürürler. Annesinin evde olma ihtimali yok ama bir akrep tek seferde 100den fazla yavru verir. Ilaclama falan yaptirabiliyorsaniz yaptırın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansar Salvo Hastası

Terlikle vur kafasına ölsün.

Alıntıları Göster
    Bu Kalın kıskaçlı akrep olarak adlandırılan bir türdür , az zehirli akrepler grubuna girmekle birlikte zehiri tehlike oluşturmaz lakin hiçbirimiz evde bir böcek kolonisi görmek istemeyiz , bu akrepler bir yumurtlamada en az 20-30 canlı akrep meydana getirir ve ilaçlama şarttır , ilaçlar hakkında pek bilgim yok fakat üst yorumlarda görebildiğim kadarıyla arkadaşlar tarım ilaçları öneriyor ve K-OTHRİne SC 50 yazılmış bu ilaçları araştırıp en kısa zamanda ilaçlatmanız gerekiyor.

İyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

Bu Kalın kıskaçlı akrep olarak adlandırılan bir türdür , az zehirli akrepler grubuna girmekle birlikte zehiri tehlike oluşturmaz lakin hiçbirimiz evde bir böcek kolonisi görmek istemeyiz , bu akrepler bir yumurtlamada en az 20-30 canlı akrep meydana getirir ve ilaçlama şarttır , ilaçlar hakkında pek bilgim yok fakat üst yorumlarda görebildiğim kadarıyla arkadaşlar tarım ilaçları öneriyor ve K-OTHRİne SC 50 yazılmış bu ilaçları araştırıp en kısa zamanda ilaçlatmanız gerekiyor.

İyi forumlar..

Alıntıları Göster
    İstanbulda iken en altında marangoz olan bir apartmanın havalandırma boşluğundan 5. kata çıktığını gördüm bu mahlukların.
    İstanbul akrepleri az zehirli derler ama çocuklar için tehlikeli. Evinde akrep sokması yüzünden çocuğu ölmüş biri ile tanışmıştım. Beykoz taraflarında oturuyordu galiba. İş işten geçtikten sonra anlamışlar akrep soktuğunu hastaneye götürmüşler ama ...

• Sokar la bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.burhanbey -- 25 Mayıs 2013; 11:25:21 >
  • quote:

Evde bebek akrep var. [EDIT] Abisi de bugün geldi. SS geldi

Yaydığı frekansla böcek kovucu cihazlar var bak istersen. Ben fare için kullanıyorum

http://www.faktorel.com/akrep-kovucu-cihazlar.html

• quote:

Alıntıları Göster
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/121164/canli-canli-akrep-yemek-food-for-louis

• quote:

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.