Şimdi Ara

Evde 1 hafta yalnız kalabilen kuş türü var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben pet shopçu değilim fazla anlamam dükkanımız var sadece ama kuşların bazıları avustralyadan gelir bazıları pakistandan.

Pakistandan gelenler koyu renklidir. gögüs kafesleri belirginlir ve elle hissedersin kemiklerini. Bu hayvanlar pakistandaki ormanlarındada, kafeslerdede max 2 ay yaşar. her 10 kuştan biri 1 yaşını doldurabilir. Çünkü hastalıklıdır. avustralya kuşlarınada bu hastalıgı bulaştırmış olabilirler.

Pakistan muhabbet kuşu almayın aldırmayın. Zaten pet shopcularda pek fazla satmaz. Bizde satmıyoruz

Orijinalden alıntı: ublt34

Hocam ben pet shopçu değilim fazla anlamam dükkanımız var sadece ama kuşların bazıları avustralyadan gelir bazıları pakistandan.

Pakistandan gelenler koyu renklidir. gögüs kafesleri belirginlir ve elle hissedersin kemiklerini. Bu hayvanlar pakistandaki ormanlarındada, kafeslerdede max 2 ay yaşar. her 10 kuştan biri 1 yaşını doldurabilir. Çünkü hastalıklıdır. avustralya kuşlarınada bu hastalıgı bulaştırmış olabilirler.

Pakistan muhabbet kuşu almayın aldırmayın. Zaten pet shopcularda pek fazla satmaz. Bizde satmıyoruz
    Anladım hocam. Teşekkür ederim. Aslında o kuşu aldıktan sonra benim kuş da hastalandı ha şimdi fark ettim de. Yeşil bir kuştu koyu yeşilimsi.

Orijinalden alıntı: Umutcan_34

Pet shop sahibiyiz 4 günden fazla duran kuş olmuyor. isterse 1000 gün kalsınlar, kafeste gördüğün kuşlar kadar odada kuşlar vardır orda uçarlar. kafestekilerde değişir yani hapis durumu yok

Zaten max 1 aylık oluyorlar. 3 gün uçmazlarsa unuturlar o derece

hocam 0 dan akvaryum kurmak istiyorum kurayım mı tecrübem yok ama istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir soru? Bilgisayar toplamıyorsunki tecrüben olsun. Beslemek istiyorsan al yalnız japonlar hızlı ölür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.