Şimdi Ara

Evasi0n 1.5.3 iOS 6.0, 6.1, 6.1.1, 6.1.2 Jailbreak [ Resimli Anlatım ] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
42
Favori
56.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 4S cihazım var ben jailbreak yapmak istiyorum ama telefonu pc'ye bağlayınca usb yığın depolama aygıtı olarak görüyor ve programı açtığımda sanırım bu yüzden jailbreak butonu donuk kalıyor.Ne yapmalıyım ? Galiba kablom orjinal değil ama pc'ye bağlayınca şarj ediyor ve dediğim gibi yığın depolama aygıtı olarak görüyor.
  • jb yaptım cydiaya cydia.hackulo.us reposunu eklicem ama verfication error veriyor sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

jb yaptım cydiaya cydia.hackulo.us reposunu eklicem ama verfication error veriyor sebebi nedir?

o kapandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

Orijinalden alıntı: boostrap

jb yaptım cydiaya cydia.hackulo.us reposunu eklicem ama verfication error veriyor sebebi nedir?

o kapandı

hocam oyun yüklemek için hangi repo ve program lazım özelden anlatabilrmisinz?
  • ipod Touch 4üne bu jbyi yapan var mı ? Gereksiz bir yavaşlık söz konusu. Yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.
  • itunes ile burdan indirdiğim 6.1.2 surumune guncelleyemıyorum baska yolu varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Ben ne zaman bir program silmeye kalksam cihaz kendino Safe Moda aliyor ve ancak o sekilde silebiliyorum. Sorun nerede bilen var mi?

Sanırım hepimizin sorunu bu :)
  • mesajım bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatikforumcu

quote:

Ben ne zaman bir program silmeye kalksam cihaz kendino Safe Moda aliyor ve ancak o sekilde silebiliyorum. Sorun nerede bilen var mi?

Cydiadan 6.1 e uyumsuz birşeyler yüklemişseniz bunu yapıyor. Ben ipad2 ye retinapad yüklemiştim ve dediğiniz sıkıntılar olmuştu. Safe modda ancak silebiliyorsunuz.
  • 6.1.3 destekliyor mu acaba ??
  • jb ındırdım fakat ıpad usb ıle pc ye bagladım ma jailbreak aktik degıl neden kı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

6.1.3 destekliyor mu acaba ??

Hayir kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum yok. JB ilk çıktığında yaptım,bir iki program yükledim, o günden beri de hiç bir şey yapmadım.
    Geçen gün 9 tane güncelleme yaptı Cydia. Şimdi RAM kullanımına bakınca tüm app'leri kapatsam bile %90'dan aşağıya inmiyor. Eskiden %55-%70 arası olurdu en fazla.
    Sorunun kaynağı ne olabilir?
  • Arkadaşlar merhaba
    İpad 3 sahibiyim, ios6.0.1
    Jb yapabiliyor muyum?
    Eğer evetse en sağlıklı ne şekilde yapabilirim?

Tsk
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum yok. JB ilk çıktığında yaptım,bir iki program yükledim, o günden beri de hiç bir şey yapmadım.
    Geçen gün 9 tane güncelleme yaptı Cydia. Şimdi RAM kullanımına bakınca tüm app'leri kapatsam bile %90'dan aşağıya inmiyor. Eskiden %55-%70 arası olurdu en fazla.

restart attın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

quote:

Orijinalden alıntı: fanatikforumcu

quote:

Cydiadan 6.1 e uyumsuz birşeyler yüklemişseniz bunu yapıyor. Ben ipad2 ye retinapad yüklemiştim ve dediğiniz sıkıntılar olmuştu. Safe modda ancak silebiliyorsunuz.

Cydelete yi silin düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

itunes ile burdan indirdiğim 6.1.2 surumune guncelleyemıyorum baska yolu varmi ?

Bende iphone 4 için indirdim 6.1.2 sürümünü linkten fakat hata veriyor.

telefonun 3,1 yada 3,2 olduğunu nereden anlıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum yok. JB ilk çıktığında yaptım,bir iki program yükledim, o günden beri de hiç bir şey yapmadım.

restart attın mı?

Çok kez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

Arkadaşlar merhaba
    İpad 3 sahibiyim, ios6.0.1
    Jb yapabiliyor muyum?
    Eğer evetse en sağlıklı ne şekilde yapabilirim?

Tsk

Az Once 6.0.1 ios lu 4s e uyguladım. Sorunsuz bir şekilde çalısıyor..!!! Arkadas herseyi en iyi şekilde anlatmış konu başlıgında. Prosedürü uygularsanız sorun yaşayacagınızı zannetmiyorum. Kolay Gelsin
  • arkadaşlar ios6.1.3 çıkmış sanırım itunes üzerinden 6.1.2'e yükseltebilir miyim ip4'ü ( şuan da ios 5.1.1'de)
    bu apple üzerinden imza mimza muhabbeti oluyordu eskiden o yüzden eski olan bir ios sürümüne yükseltemiyordun shsh kaydı olması gerekiyordu.
    hala öyle mi yada ben yanlışmı düşünüyorum?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.