Şimdi Ara

Evanescence - The Open Door Çıktı (Yeni Albüm 2006)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
13.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Evanescence - The Open Door Çıktı (Yeni Albüm 2006)

Yeni Albüm "The Open Door" ÇIKTI

"Fallen" albümü ile dünya çapında 14 milyon satış yapan Evanescence'in yeni albümü "The Open Door" 3 Ekim'de çıkıyor.Her ne kadar Ben Moddy gruptan ayrıldıysa da yeni albüm çok iddaalı geliyor.Albümde 13 şarkı var.Şu günlerde albümde yer alan "Call Me When You're Sober" isimli parça için çekilen klip müzik kanallarında yayınlanıyor.Dream TV'de de bu klibi izleyebilirsiniz.Ayrıca şarkıyı kesin biryerden bulup dinleyin.

Eğer klibi şimdi izlemek istiyorsanız altta verdiğim linke tıklayarak direk izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=PrT0wLE0k_Y

ALBÜMDEKİ ŞARKILAR

1. Sweet Sacrifice
    2. Call Me When You're Sober
    3. Weight of the World
    4. Lithium
    5. Cloud Nine
    6. Snow White Queen
    7. Lacrymosa
    8. Like You
    9. Lose Control
    10. The Only One
    11. Your Star
    12. All That I'm Living For
    13. Good Enough

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 8 Ekim 2006; 22:28:21 >

• Birazda resim koyalım.

• Call Me When You're Sober'ı dinledim, bu albümdeki tarzları bu olacaksa hiç beğenmedim.
    Fallen albümünü 100lerce kere dinledim ancak bu albüm..
  • Belkide Evanescence'ı sıkı takip edenler bilir ama ben belirtmek isterim Ben Moody gruptan ayrılmış bulunmaktadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOdex

Belkide Evanescence'ı sıkı takip edenler bilir ama ben belirtmek isterim Ben Moody gruptan ayrılmış bulunmaktadır

Avril ile çalışıyor artık...

Bu arada büyük bir evanescence fanatii olarak call me when you're sobber sarkısını hiç begenmedım...

Belkı alışırım dedım ancak alışamadım..Hayal kırıklığı olabilir albüm...Görücez...
  • Evet bende Call Me When You're Sober şarkısını pek beğenmedim.Fena değil aslında ama Fallen albümündeki hiçbir şarkı kadar güzel değil bence.

Belki diğer şarkılar güzeldir.Bekleyelim albümü.Keşke Ben Moddy ayrılmasaydı.Neden gitti bu adam yahu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld
    Keşke Ben Moddy ayrılmasaydı.Neden gitti bu adam yahu ?

Amy Lee nin dediğine göre tam olarak anlaşamıyorlarmış.İkisi aynı odada çalışamıyorlamış.Ben in sözlerini Amy beğenmiyor Amy'nin sözlerini Ben beğenmiyormuş.Bu sebepten ayrılmışlar.Fakat Amy bu durumdan hoşnutmuş çünkü yeni gelen eleman ile durum farklı imiş.İkisi birlikte aynı odada çok rahat çalışıyorlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Amy Lee nin dediğine göre tam olarak anlaşamıyorlarmış.İkisi aynı odada çalışamıyorlamış.Ben in sözlerini Amy beğenmiyor Amy'nin sözlerini Ben beğenmiyormuş.Bu sebepten ayrılmışlar.Fakat Amy bu durumdan hoşnutmuş çünkü yeni gelen eleman ile durum farklı imiş.İkisi birlikte aynı odada çok rahat çalışıyorlarmış

Vay bee.Demek öyle.Çok kötü oldu ayrılması.Ama elden birşey gelmez.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld
    Keşke Ben Moddy ayrılmasaydı.Neden gitti bu adam yahu ?

Tam olarak neden bu değil, Moody'le Lee okul sıralarından arkadaşlarmış. O zamanlardan beri çalışma tarzları bahsettiğin gibiymiş, bundan şikayetçi değillermiş. Moody daha arka planla kaldığından, Lee'yle tartışmaya girmiş. Sonra gruptan ayrıldı. Moody, Avril Lavigne'e geçtiğinde çıkan albüm satışlarında %40 oranında artış olduğu söyleniyor. Moody gerçekten büyük bir adam.

Evanescence'in önceki albümleri, (Fallen'dan önce) rocktan öte gothic ve christian rocktı. Fallen biraz daha hafif ve o gothic havadan biraz sıyrılmıştı. Son albümden çıkan ilk single a baktığımızda ise, rocktan biraz daha kaymış olduklarını, kalitenin daha düşük olduğunu gözlemledim. Dediğim gibi tek şarkıdan bunu çıkaramayız ama bence olmamış.

• quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

Evanescence'in önceki albümleri, (Fallen'dan önce) rocktan öte gothic ve christian rocktı. Fallen biraz daha hafif ve o gothic havadan biraz sıyrılmıştı. Son albümden çıkan ilk single a baktığımızda ise, rocktan biraz daha kaymış olduklarını, kalitenin daha düşük olduğunu gözlemledim. Dediğim gibi tek şarkıdan bunu çıkaramayız ama bence olmamış.

Evet bencede haklısın.Gothic rock iken çok daha başarılı idiler.Keşke bu albümde öyle olsa.Ama dediğin gibi tek şarkıdan bu anlaşılmaz.Diğer şarkılarada bakmak lazım.O yüzden albümü beklemeliyiz.

(Bu Ben Moddy'de ne çirkef adammış yaw.Arka planda takıl işte)

• Bence Ben Moody çok büyük adam.Çirkef değil de adamın hakkı yenilmiş.Amy bir kaç şarkı sözünün üstüne yatmış falan ...
  • quote:

Bence Ben Moody çok büyük adam.Çirkef değil de adamın hakkı yenilmiş.Amy bir kaç şarkı sözünün üstüne yatmış falan ...

Ya neyse artık yapçak birşey yok.O olmasada yollarına devam ediyorlar.Bizde böyle kabul edip dinliycez.

• Amy Lee kendisi yeter...

Albüm güzel olacak Terry de cok iyi
  • evanescence her türlü güzel (bm lide bm sizde )bence buda güzel olacak
  • single pek iyi değil bence..umarım albüm daha iyi olur..ben moody' yi aramazlar umarım.bu arada amy'nin hastasıyım o ayrı
  • Ben moody'nin yokluğu kesinlikle hissediliyor.Sober'ın gitarlarını dinlerseniz anlarsınız zaten.Nerde o Ben Moody'nin çaldığı kükreyen Jackson DKMG nerde Terry'nin Ibanezi...Nerde Moody'nin o müthiş soloları.Amy, Mooddy'i kaybetmenin verdiği yokluğu hissetmiyodu ancak bu albümde görecek farkı..Zaten sadece sober'ı dinlesniz yeter güzel parça ama sıradan bi grubun yapacağı güzellikte Evanascence göre değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BandeezGoneWild

Ben moody'nin yokluğu kesinlikle hissediliyor.Sober'ın gitarlarını dinlerseniz anlarsınız zaten.Nerde o Ben Moody'nin çaldığı kükreyen Jackson DKMG nerde Terry'nin Ibanezi...Nerde Moody'nin o müthiş soloları.Amy, Mooddy'i kaybetmenin verdiği yokluğu hissetmiyodu ancak bu albümde görecek farkı..Zaten sadece sober'ı dinlesniz yeter güzel parça ama sıradan bi grubun yapacağı güzellikte Evanascence göre değil..

Evet aynen dediğin gibi.Parça güzel ama her grubun yapacağı türden bir parça.Hiç Evanescence tarzına uymuyor.

• albüm daha önce 22 ağustosta çıkacağı için birileri erkenden torrent paylaşım ağına koymuştu.Daha sonra 3 ekime erteleme yapılınca torrent ten kaldırdılar.Şu an albümün %16.4 ü inmiş durumda bekliyorum.Şarkıları bölük pörçükte olsa dinledim.Müzikler hiç fena değil hatta dinleye dinleye daha çok seveceğinizi düşünüyorum.Hayran kaldığım şarkı ise kesik kesik dinlesemde Lacrymosa.Rock müziği ,enstrumental müzik amy nin sesi ile birleştirilmiş ortaya şaheser çıkmış.İnsanı coşturuyor.Diğer aklımda kalanlar ise Snow White Queen,Lose Control.Müzikler hakketen güzel.Normalde albüm almam tüm albümleri netten indiririm.Ama bu sefer evanescence albümünü alıcam gerçekten beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 7 Eylül 2006; 16:15:59 >
  • Evet bencede albüm güzel olacak.

Call Me When You're Sober şarkısını ilk dinlediğimde pek beğenmemiş ve albümün kötü olacağını düşünmüştüm.Ama daha sonra dinleye dinleye şarkı gerçekten çok hoşuma gitti.Şimdi günde 5-6 kez dinliyorum.

Albümde süper olacak bence.

• Arkadaşlar hayırlı olsun albüm çıkmış

3 Ekim hikaye oldu

Buyrun içindeki şarkılar da bunlar,
    01. Evanescence - 01 - Sweet Sacrifice
    02. Evanescence - 02 - Call Me When You're Sober
    03. Evanescence - 03 - Weight of the World
    04. Evanescence - 04 - Lithium
    05. Evanescence - 05 - Cloud Nine
    06. Evanescence - 06 - Snow White Queen
    07. Evanescence - 07 - Lacrymosa
    08. Evanescence - 08 - Like You
    09. Evanescence - 09 - Lose Control
    10. Evanescence - 10 - The Only One
    11. Evanescence - 11 - Your Star
    12. Evanescence - 12 - All That I'm Living For
    13. Evanescence - 13 - Good Enough

Akşam dinleyip yorumları yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 6 Eylül 2006; 20:57:37 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.