Şimdi Ara

..::Evanescence ::.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abicim ağzından bal damlıyo valla.. Türkiye ye gelse nasıl olur bea.. Valla okulu falan bırakıp kosa kosa giderim.. Fan toplayalım abi de nasıl, nereden toplıycaz?.. Gerçi bu forumda baya kişi var aslında..
  • Son zamanların en hit albümü !

EVANESCENCE-FALLEN
    "Bring Me To Life"
    "My Immortal"
    "Hello"
    Yaa aslında diğer parçalarıda ayıramıyorum hepsi birbirinden güzel. İşte rock budur abi diyebileceğim bir albüm. Özellikle "HELLO" büyüleyici. Bu ritm ler eşliğinde intahara gidebilirim : )

Saygılarımla
    MEMNONES
  • Abi sakın yapma yaw :) Ağzına bile alma yane :) VnScnC..
  • <i>Originally posted by memnones</i>
    <br />Son zamanların en hit albümü !

EVANESCENCE-FALLEN
    "Bring Me To Life"
    "My Immortal"
    "Hello"
    Yaa aslında diğer parçalarıda ayıramıyorum hepsi birbirinden güzel. İşte rock budur abi diyebileceğim bir albüm. Özellikle "HELLO" büyüleyici. Bu ritm ler eşliğinde intahara gidebilirim : )

Saygılarımla
    MEMNONES

O HeLLo manyak sarki ya....sana katilmamak mumkun degil
  • abi bu akşam Yabancı Albüm satışı Top10 a baktım hala 2. yaw.. Inanamadım valla ama harbi helal olsun yaw.. 1 sene geçti hala Top10 da 2. sırada..
  • Haftasonu DnR daydım satış listesinde 1.
    Albümü bi Bonus Track le yenilemişler.
    My Immortal Band Version
  • evanescence i ben de çok severim ama illa seçim yapacksam şebnem ferah ı değişmem...
  • aBi Şebnem'in yeri farklı.. Dün akşam konseri vardı Buca'da harikaydı yaa tek kelimeyle harikaa...
  • ne harikası bea yaa...ben hayatımda böyle bi rezillik görmedim...ses ancak önlerdeki 200 kişiye gidiodu gerisi konseri duyamadım yani yazık kadın binlerce (belki 10binlerce:) kişiyi oraya topluyo ama gerizekalı konser organizatörleri konserin içinde .dio ...ben böyle bişi görmedim hadi kalabalıktan ş.ferah'ı göremezsin ama sesi duyarsın o da yoktu uzaktan bi vızıltı geliodu..komedi..
  • Valla abicim ben en önlerdeydim arkadakileri bilemiycem ve benim izlediğim açıdan HARİKAYDI..
  • Canlı performansında amy'nin sesi tıkanıo dien arkadaşlara bişey diicem...Kız gerçekten tıkanıo..FAKAT... odanıza kapanıp,herhangi bi şarkısını depine depine sööliyin bakalım nooluyo...Nooluyomuş? nefes nefese mi kaldınız yoksa? Mükemmeli mi arıosunuz nedir? Ben bilmiorum onu ama bu grup efsane olmasa bile başta amy lee sayesinde biryerlere gelmiş... Gitar partilerine gelince...Bilmeyen adam 2 çalışta hiç de çalamaz efendim o kadar abartmayın (Bilen uğraşan adamlar...) Grup ortalığı yıktı mı? Bitti...
    Saygılar...
  • [djsm][djsm]
  • Evanescence Türkiye'ye geliyomuş.. Haberiniz ola.. TheNight kardeşim sen para biriktiriyodum galiba benim için de biriktirecektin :) Gidecek miyiz konsere?
  • Evanescence Türkiye'ye geliyomuş.. Haberiniz ola.. TheNight kardeşim sen para biriktiriyodum galiba benim için de biriktirecektin :) Gidecek miyiz konsere?
  • sende nerden çiktin yaw...TheNight ile birlikte gidecektik.Ole değil mi kardeş?
    hemen sokma kendini araya woraz::))ehuehu
  • Sepulchre şt.. Bana sözü var :Pp
  • abi hatunda çok tok bir ses var yaw... dinle dinle sıkılmazsın...
  • MY IMMORTAL DA İNSAN İÇMEDEN SARHOŞ OLUYOR YAFFFF
    HASTAYIM ONLARA[spr]
  • walla şarkıların hepsi güsel de benim için TAKING OVER'ın yeri ayrı. hastayım abi şarkıya
  • Brokenn..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.