Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ruaF1912 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ruaF1912,

    Mobil uygulamanız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Keenetic'in orijinal satıcısı kim? Hepsiburada,Trendyol vb. Sitelerde ovy adında biri satmakta bu official mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keevo kullanıcısına yanıt
    Merhaba Keevo,

    Keenetic ürünlerinin satıldığı online satış sitelerine, partner ve bayi listelerimize aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. İlgili linkte bulunan sayfamızda Keenetic ürünlerinin satıldığı online platformlarda satış yapan bayilerimiz belirtilmemiştir olup, yalnızca satış platformları belirtilmiştir. OVY mağazası Keenetic ürünlerinin yetkili satıcısıdır.

    https://keenetic.com.tr/tr/shops
  • Merhaba;
    Benim evimde 75mbit VDSL alt yapı mevcut. İleride fiber gelme durumu için hem vdsl hem fiber bağlantı destekleyecek modem tipiniz var mı? Mümkünse wifi 6 olursa iyi olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arakzid A kullanıcısına yanıt
    Keenetic hopper dsl

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiber de destekliyor değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arakzid A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar arakzid,

    Öncelikle Keenetic ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Aşağıdaki linkte bulunan KN-3610 HOPPER DSL modelimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Üzerinde bulunan DSL ve WAN portu sayesinde ister DSL internetinizi isterseniz de Fiber (EtherWAN) internet alt yapılarınızı sorunsuzca sonlandırabilirsiniz.

    Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper-dsl
  • arakzid A kullanıcısına yanıt
    Keenetic'in tüm ürünleri fiber desteklidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkinizede teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,


    Titan modelini kısa bir süre önce kullanmaya başladım. Superonline ın zorladığı modemlerden sayenizde kurtulmuş olduk. Ancak modemi değiştirip Titan'a geçtikten sonra bir problem oluştu. Bilgisayarları uyku modunda alamıyorum. Daha doğrusu alıyorum ama uyku modunda tutamıyorum. Uyku moduna aldıktan kısa bir süre sonra (bazen 2 sn, bazen 7 sn sonra) kendiliğinden uyku modundan çıkıyor. Sanki Keenetic modem ping attığında bilgisayarı tetikliyor gibi. Wake up on LAN kapalı ama yinede devam ediyor. Tahminimce modem arayüzünden bir özelliği ya da windowstan aç/kapa ile düzelecek bir şey. Daha önce aynı sorunu deneyimleyip çözebilen oldu mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikates -- 2 Nisan 2024; 13:52:59 >
  • celikates C kullanıcısına yanıt

    Böyle olduğunu düşünüyorsanız ethernet kablosunu sökerek gözlemlediniz mi?

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Evet denedim. Ethernet kablosunu sökünce uyanmıyor. Değişen tek şeyde modem olduğu için keenetic modem ayarlarından kaynaklandığını düşündüm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • celikates C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar celikates,

    Tarafımıza daha önce bu durum ile ilgili herhangi bir geri bildirimi yapılmamıştır. Yaşadığınız durumu incelemek isteriz. Lütfen Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattımız üzerinden bizimle iletişime geçin, arkadaşlarımız gerekli inceleme ve raporlamayı yapacaklardır.
  • Merhaba @KEENETIC,


    Umarım iyisinizdir. Yakın zamanda Hopper cihazınızı satın alıp eski cihazım Viva ile Mesh sistem oluşturdum. Hopper tabii ki ana cihaz. 2 gün önce de Türk.net üzerinden Gigafiber satın alarak aktivasyonunu gerçekleştirdim. Hopper'ın AX1800 olmasının problem yaratmayacağını düşünüyordum ancak ISP'nin gönderdiği ZTE cihazla kıyaslayınca 5ghz bandı üzerinden min 200-250mbit'lik bir fark oluşuyor. Sanki Hopper maks 600-650 arasını verebilirken, aynı noktada ZTE 850-900 bandına kadar rahatlıkla geliyor. Bunun üzerine müşteri hattınızı aradım ancak bana pratikte AX1800 vs AX3000 farkından problemin kaynaklandığını söylediler temel olarak. Teorik hızı alamayacağımın farkındayım ama pratikte bu kadar fark olması normal mi? Sonuçta zaten mevcut hızım 2 teknolojinin de teorik hızının altında yer alıyor diye düşünüyorum. Titan cihazınızı biliyorum ama fiyat olarak çok yüksek, aynı fiyata AX3000 mesh sistemleri var diğer markaların. Biraz güvenilir bir yönlendirmeye ihtiyacım var açıkçası, başka bir marka modem kullanmak istemiyorum :)





  • Merhabalar ArdaBarisC,

    Destek merkezimiz sizinle yeniden iletişime geçecekler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Kendileriyle görüştük, daha teknik bir görüşme sağladıkları için teşekkür ederim. Keşke eski modemi getir, yeniyi indirimle al gibi kampanyalarınız olsa :)


    Hızlı aksiyonunuz için tekrar teşekkürler.

  • ArdaBarisC kullanıcısına yanıt
    Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Keenetic Modem Router'lar çok değişik modlarda; modem, fiber router AP, ektender, adaptör gibi ayarlanabildiği için uzun yıllar farklı amaçlarla değerlendirilebilmekte. Piyasadaki hiç bir ürünümüz işlevsiz değil henüz, o nedenle böyle bir geri dönüşüm modelimiz bulunmamakta. Bu geri dönüşüm sizler için de kayıp olacaktır. Kullanıcılarımız gerek kullanım şeklini değiştirerek gerekse kendi yöntemleriyle 2. el olarak satarak oldukça verimli ve kazançlı değerlendirebilmekteler. Saygılarımızla.
  • Sonunda süperonline cihazını aradan çıkararak tv plusı çalıştırdım çokkkk mutluyum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • celikates C kullanıcısına yanıt

    Titan modelinde fiber giriş yok ki. Siz ethernet üzerinden modemi Titan'a mı bağladınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinchr D kullanıcısına yanıt

    Fiber girişi olan bir router zaten genel olarak yok. Servis sağlayıcıların dahili ont'li router'ları hariç.



    ONT'den gelen ethernet kablosunu router wan girişinde doğru yapılandırma ile direk olarak kendi cihazınızı kullanabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.