Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, keenetic omni cihazım bugün yağan yağmur sırasında elektrik kesintisinin ardından çalışmamaya başladı. Adaptörde sorun oldu diye düşündüm ancak Keenetic air cihazının adaptörü ile de çalıştırmayı denedim ancak cihazda hiçbir şekilde ışık yanmıyor. Aynı prize masaüstü ve dizüstü bilgisayarım da bağlı olmasına rağmen sadece modemde bu şekilde sorun yaşıyorum. Garanti kapsamında tamiri mümkün müdür?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Merhaba Adanavalisi,

    Ürününüz DSL Port üzerinden yüksek akıma maruz kalmış olabilir, servis kaydı oluşturmak ve kargo gönderi bilgileri için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Yetkili ile görüştüm. Yardımınız için teşekkürler. Modemin içini açtığımda dsl girişinden kısa devre yapmış olduğu görünüyordu. İşlemcinin sol tarafındaki tüm yollar yanmış.
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Evet modeminiz DSL portu üzerinden yüksek akıma maruz kalmış. Bu gibi durumlarda aşağıdaki linkte bulunan DSL girişli akım korumalı prizlerin kullanılması önerilmektedir. Ürününüz garanti şartları gereği garanti dışı olarak değerlendirilecektir.


    https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-8-li-akim-korumali-priz-coax-phone-p-HRSPMF83VT-GR?magaza=ardaexpres

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı kalan cihazlar için yeni cihaz alımında indirimden bahsedilmişti. Ürünü servise yollamadan direkt olarak tarafıma indirim tanımlanabiliyor mu? Garanti dışı kaldığı bariz ortada çünkü. Acil modeme ihtiyacım var ve servis işlemlerini beklemek istemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konu ile ilgili sizinle iletişime geçecekler, detaylı olarak konu hakkında bilgi verecekler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, ben Superonline 500 Mbps fiber internet kullanıyorum. Modemim salonda, diğer odada ise masaüstü bilgisayarım var. Şu an geçici olarak kablo ile odadan odaya bağlantı sağladım.


    Masaüstü pc ye kablosuz bağlantı sağlamak istiyorum. Aklımda bir router alıp onu da masaüstüne ethernet kablosu ile bağlamak var. Ethernet ile bağlarsam daha hızlı bağlantı elde edebilirim diye düşünüyorum. Antenli kablosuz routerlerdan vazgeçtim bu sebeple.


    Düşündüğüm yöntem doğru ise bana ucuzdan pahalıya doğru ethernet girişi olan hangi cihazları tavsiye edebilirsiniz?

  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sushi,

    Tüm Keenetic cihazları Kablosuz tekrarlayıcı modlarını desteklemektedir. Kablosuz olarak alacağınız internetinizi hem kablolu hemde kablosuz olarak dağıtabilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Firma tarafından bana ulaşıldı ve çözüm için yardımcı oldular. Teknik destek diyor ki adana valisi siz misiniz? Evet benim hanımefendi . Hızlı dönütleriniz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir sürece önce ihtiyacım olduğundan dolayı speester aldım. AX router'larınız çıktığı zaman ondanda almayı düşünüyorum.


    Kablonet kullanıyorum. Kablonet modemini speedster'e bağladım ve internet dağıtımını speedster üzerinden yapıyorum. Evimin bazı bölgelerinde çekim problemi yaşadığım için ax router ile mesh sistemi kuracağım.


    1. sorum; speedster'i mi kablonet modemine bağlamalıyım yoksa ax routerı mı?
    2. sorum; speedster'in mi menzili daha iyi yoksa ax router mı? (aslında bir nevi birinci soruma cevap niteliğide taşıyor)
    3. sorum; diğer firmaların mesh sistemi için bundle çözümleri sunarken siz neden bundle ürün sunmuyorsunuz?
    4. sorum; mesh sistemi kurarken en iyi konumlandırma nasıl yapılır?
  • igneli kullanıcısına yanıt

    Kablonet köprü moduna alındıktan sonra yönetimi Keenetic'e bırakmak daha iyi olacaktır.


    1. Gelecek olan AX modelinin işlemci, bellek gibi özelliklerini de ön planda düşünerek ana kontrolcü olması daha ağır basacaktır. 2>1 mantığı gibi düşünebilirsiniz. (Tüm Keenetic modelleri birbirleri ile mesh sistemi kurabilmektedir.)
    2. 802.11ax AP'ler, herhangi bir eski Wi-Fi istemcisinin (802.11a/b/g/n/ac) performansını veya menzilini iyileştirmez. 802.11ax istemcilerinin, çok kullanıcılı OFDMA gibi 802.11ax yüksek verimli özelliklerinden tam olarak yararlanmak için gereklidir. Eski istemcilerde herhangi bir PHY iyileştirmesi olmamasına rağmen, daha güçlü CPU'lar, daha iyi bellek kullanımı ve diğer standart donanım geliştirmeleri gibi yeni 802.11ax erişim noktalarının daha yeni donanım özellikleri sayesinde performans iyileştirmeleri geliştirilebilir. Wi-Fi 6 daha iyi kablosuz menzil sağlar. Ama bunun nedeni daha yüksek güç çıkışı değil. Wi-Fi6 ' nın barındırdığı teknolojilerdir. Wi-Fi 6 özelliklerinin belirli bir aralıktaki veri hızlarını artırabilmesidir. https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360010536300-What-you-need-to-know-about-Wi-Fi-6-IEEE-802-11ax- Sorunuz içerisinde Wi-Fi 4-5-6-7 diye gelişen teknolojide daha fazla mesafe algısına istinaden aslında rakam arttıkça sinyal mesafesi kısalmaktadır. (Kullanım tecrübesi olarak ekleme yapmak istersem, 2 kat aşağıya Hero DSL(AC) ile aktarabildiğim sinyali aynı konumlandırma ile kendim temin etmiş olduğum Hero (AX) ile mesh sisteminde aktaramıyorum.
    3. Bundle olarak Extra DSL + Air ve Omni DSL + Lite ikilileri mevcut idi. Umarım ilerleyen süreçte benzer bundle'lar gelir. (Piyasadaki bundle anlayışından ziyade daha çok ikili ev mesh sistemine odaklı bundle üzerinde duruyor Keenetic. Yakın zamanda yine tavsiye olarak bundle önerilerinde bulunmuştu. OmniDSL+Buddy4, ExtraDSL+Air, Hero DSL+SpeedSter, PeakDSL+Ultra ---- Diğer markalar aynı model ile kendi aralarında mesh kurabilen sınırlı özellikle cihazları bundle olarak pazarlıyor. Deco, Halo vs.)
    4. Keenetic'in kendi sitesinde sunduğu gibi bir gösterime yakın ideal konumlandırma olabilir. Lakin her evin, yaşam alanının içindeki engeller (duvar, cam, elektronik eşya... vb) farklı olacağından en iyi konumlandırmayı kendiniz bulmanız gerekecektir. Wi-Fi sinyalinin bittiği yere değil kesişen kümelerdeki gibi sinyallerin birleştiği orta noktalarda konumlandırma sağlamanız yararınıza olacaktır. Yatay ve dikey konumlandırmalarda farklı öneriler ve deneyimler olmaktadır. https://keenetic.com.tr/tr/how-it-works/wi-fi-system / https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/213968709-What-affects-Wi-Fi-networks-The-possible-sources-of-interference- / https://help.keenetic.com/hc/en-us/articles/360000807959-How-to-maximize-Wi-Fi-speed





  • adanavalısi kullanıcısına yanıt

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

  • Kablonet'i köprü modunda kullanıyorum.


    İkinci sorumda "aslında bir nevi birinci soruma cevap niteliğide taşıyor" derken şunu demek istemiştim. Yüklediğim resimde speedster'i mavi ile işaretlediğim yere koydum ve burası birinci kat, diğer resim ise ikinci kat. Kırmızı ile işaret koyduğum yerlerde çekim problemi yaşıyorum. Özellikle ikinci katta speedster'e çok yakın olmama rağmen nedense problem yaşıyorum. Yeşil ile işaretlediğim yere ise yeni alacağım cihazı koyacağım. Şimdi ax cihazda wifi menzili düşecekse ax cihazı kablonet modemine bağlamamam lazım. Çünkü wifi menzili düşeceğinden cihazların iletişim kuramam problemi doğacak. Bu arada evim 100m2 birinci kat 100m2 ikinci kat olmak üzere toplamda 200m2. Yani aslında çekim problemi yaşayacağım kadar büyük değiş aslında ama sanırım araya perde beton girdiği için menzil düşüyor.


    Burada herhalde ac mesh kurmam gerektiği çıkıyor.


    Deco mesh sisteminin bir inceleme videosunu izlerken inceleyen kişi şunu söyledi "wifi çekim yüzdesi 45'in altına düşmediği sürece diğer cihazın yanında dahi olsanız yakın olan cihaza bağlanmıyor" Yani keenetic'lerde böyle bir oran mevcut mudur onu sormak istedim aslında.


    Mesah sistemini şundan dolayı sordum; eğer firma olarak siz mesh sistemi olarak paket yaparsanız satıcıya daha uygun fiyata verirsiniz, satıcı bize daha uyguna satar. Piyasada satılan keenetic mesh sistemlerini satıcı kendi seçtiği ürünleri mesh diye satıyor anladığım kadarı ile. Ben maliyet açısından düşünmüştüm.


    Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI


    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 25 Eylül 2022; 21:23:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: igneli

    Kablonet'i köprü modunda kullanıyorum.


    İkinci sorumda "aslında bir nevi birinci soruma cevap niteliğide taşıyor" derken şunu demek istemiştim. Yüklediğim resimde speedster'i mavi ile işaretlediğim yere koydum ve burası birinci kat, diğer resim ise ikinci kat. Kırmızı ile işaret koyduğum yerlerde çekim problemi yaşıyorum. Özellikle ikinci katta speedster'e çok yakın olmama rağmen nedense problem yaşıyorum. Yeşil ile işaretlediğim yere ise yeni alacağım cihazı koyacağım. Şimdi ax cihazda wifi menzili düşecekse ax cihazı kablonet modemine bağlamamam lazım. Çünkü wifi menzili düşeceğinden cihazların iletişim kuramam problemi doğacak. Bu arada evim 100m2 birinci kat 100m2 ikinci kat olmak üzere toplamda 200m2. Yani aslında çekim problemi yaşayacağım kadar büyük değiş aslında ama sanırım araya perde beton girdiği için menzil düşüyor.


    Burada herhalde ac mesh kurmam gerektiği çıkıyor.


    Deco mesh sisteminin bir inceleme videosunu izlerken inceleyen kişi şunu söyledi "wifi çekim yüzdesi 45'in altına düşmediği sürece diğer cihazın yanında dahi olsanız yakın olan cihaza bağlanmıyor" Yani keenetic'lerde böyle bir oran mevcut mudur onu sormak istedim aslında.


    Mesah sistemini şundan dolayı sordum; eğer firma olarak siz mesh sistemi olarak paket yaparsanız satıcıya daha uygun fiyata verirsiniz, satıcı bize daha uyguna satar. Piyasada satılan keenetic mesh sistemlerini satıcı kendi seçtiği ürünleri mesh diye satıyor anladığım kadarı ile. Ben maliyet açısından düşünmüştüm.


    Bu arada cevabınız için teşekkür ederim.


    Cihaz çizim ve tahminlerine göre baktigimda baya kör bir noktada olduğu belli. Birde kalın beton var ise şu an olduğu yerde wifi veriminin genel olarak düşük olması kaçınılmaz.

    Alt kat koridor ya da büyük oda ile üst katta aşağıya göre çapraz ya da cam kenarlari veya merdiven boşluğuna degerlendirerek tekrarlayıcı cihazın konumlandirmasini yapmanizi öneririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef biraz konumu kötü ve başka yere koyamıyorum. Diğer uç odaları anlıyorum çekim zayıflığını ama bir üst katta hemen hemen aynı oda sayılacak yerde çekim çok kötü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zamanında 300 e aldık pahalı ne gerek var diye güldüler 1200 tl olmuş dolar o kadar artmadı aç gözlüler

  • goksenin1 kullanıcısına yanıt

    Diyelim ki;


    27 Eylül 2019 60$ ' a ürün aldık. O günkü kurdan : 60 x 5.6778 = 340,668TL

    25 Eylül 2020 60$ ' a ürün aldık. O günkü kurdan : 60 x 7.5796 = 454,776TL

    27 Eylül 2021 60$ ' a ürün aldık. O günkü kurdan : 60 x 8.8647 = 531,82TL

    26 Eylül 2022 60$ ' a ürün aldık. Bugünkü kurdan : 60 x 18.4875 = 1109,25TL


    Neden bu tarihleri baz aldım?

    Çünkü Keenetic 2019 yılının Ağustos sonrası satılmaya başlamıştı. Bugünkü günden 4 seneyi de karşılaştırdım.


    Sanki dolar bazında artmamış. Kur artmış. Değil mi? Sadece buradaki etki bu. Satın alımların yapıldığı yerlerin mağazaya uyguladıkları, lojistik rakamları vb. hiçbir şey de yerinde kalmadı.


    Kur bilgileri :

    https://www.tcmb.gov.tr/kurlar/kurlar_tr.html

    adresinden alınmıştır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 26 Eylül 2022; 21:40:14 >




  • Bu markanın modemini çok tavsiye ediyorlar yeni modem alacağım ama

    sürekli bu modem hakkında arıza sorun başlıkları okuyorum

    yağmurlu havada yıldırımdan falan yanıyormuş cart curt

    elektrik gidip gelince bozuluyormuş bazı özellikleri falan

    sadece reklam ürünü mü bu ürün?

  • Merhaba @keenetic
    Son android güncellemesi (35.1) ile her ne kadar Dsl tanılama menüsü gelmiş olsa da, modeme gelen hız (bağlantı hızı ve atanabilir hız) halen görüntülenemiyor veya yerini değiştirmişsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goksenin1 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Göksenin1,

    Fiyatları yalnızca dolar kur artışına bağlamanız ne kadar doğru? Pandemi süreci sonrasında Ülkemizde ve dünyada yaşanan ekonomik durumlar sebebiyle bir çok alanda oluşan maliyet artışları bulunmaktadır, Keenetic olarak bu artışları en aza indirerek fiyat politikası belirlemekteyiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.