Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    ONT routera şuan RJ45 ile bağlıyım ve bazı cihazlarıma dışarıdan bağlanmakta düzensiz bir sıkıntı yaşıyorum. Bunun için cihazları direk fiberi sonlandıran tek bir cihaza bağlamayı düşünüyorum. Ancak uygun SFP modüllerini bulmak sorun sanırım Türkiye'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajinizi yeni görebildim k.bkamayin. muhtemelen benim laptoptaki adaptörün cok eski olmasından kaynakli sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Sis651,

    İnternet router cihazında sonlandığı için dışardan bağlantı ile ilgili ont cihazında bir sorun yaşamamanız gerektiğini düşünüyoruz. Hangi portlara izin vermiyorsa ISP firmanız ile görüşmenizi tavsiye ederiz.
  • Burda öve öve anlatılan pof pof lanan ürünü gaza gelip aldım
    Bir önceki modemim airtes 5660
    Çekim gücü aynı hız aynı tek artısı 5ghz
    Hatta bazen kopmalar bile yaşıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Üründe bir sürü özellik var, biraz kurcala mobili vs kur keyif alacaksın çekim gücü de çok iyi anten pozisyonlarını da kontrol et konumuna göre daha etkili sonuç alırsın. kompa varsa VDSL SNR marjını artır biraz, elle değişim opsiyonu sunan özel bir niteliği var, her markanın bu SNR marjının fabrika ayarı aynı olmayabilir. Keenetic te yüksek perfoamns için 8 de tutulmuş başka markalarda tutunma için yüksekte tutulmuş olabilir.
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kadirdaglar,

    Yaşadığınız sorun ile ilgili Keenetic Destek merkezine kayıt açarak yada Pazartesi - Cuma 09:00 - 18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 Keenetic Destek hattını arayacak arkadaşlarımız ile birlikte inceleyebiliriz.

    Ürünlerimizin rakiplerine göre kıyaslanamayacak kadar artısı bulunmaktadır sizlere önerimizwww.keenetic.com.tr web sayfamızı ziyaret ederek destek menüsünden ürününüzün özellikleri ile ilgili uygulama vb. makaleleri okuyup incelemenizi tavsiye ederiz. Ürünümüzü keşfettikçe sizinde donanım haber ve diğer platformlarda olduğu gibi ürünlerimiz ile ilgili olumlu yorumlar yazacağınız dan eminiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirdaglar

    Burda öve öve anlatılan pof pof lanan ürünü gaza gelip aldım
    Bir önceki modemim airtes 5660
    Çekim gücü aynı hız aynı tek artısı 5ghz
    Hatta bazen kopmalar bile yaşıyorum
    ne bekliyordun mevcut hızını artıracağını mı? bunun için iss sağlayıcın neyse ona kız bence 5 ghz her modemde kopabilir zaten
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    He evet mevcut hızımı iki katına çıkarmasını bekliyordum
    Bana verilen hız 75
    Eski modemim le alabildiğim 40
    Yeni modem de 41
    Ortalamasından bahsediyorum
    Çekim eski ile yeni aynı anten leri ayarlamama rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Daha ne 40 mış 41 olmuş alt konuya bak bilgi çok modemde baya özellik var kurcala biraz
    https://forum.donanimhaber.com/keenetic-extra-dsl-modem-ve-keenetic-air-mesh-router-ana-konu-inceleme-ozellikler-openwrt--141117860-34#142431354
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    tam anlamadım, İnternet aboneliğin 75, peki modem kaçta bağlanıyor? 75 mi? 75 ise hız testinde mi 41 alıyorsun? Böyle ise, ISP in çok yoğun olabilir.. hele bugünlerde insanlar eve kapandı video seyrediyor, hız testleri düşmeye başladı, telekom alt yapısı kaldırmıyor.

    Yada bağlantı hızın mı 40 en fazla? Modem hat kalitesine göre veya mesafeye göre bağlantı hızını otomatik ayarlar, sanırım dağıtım noktasına 1km de 100mb alınabilmeliydi. ISP daha iyi bilir... mesafeye göre bağlanman gerekirken 75 ile bağlanamıyorsan, hat kaliten kötüdür. Bina içi ev içi bağlantı kablolarına bakmalısın. Evde paraleller varsa onları kaldır. Dışarıdan gelen hat ilk splitera sonra paralellere gitmeli. Bu hatayı yapan çok tanıdığım oldu geçmişte hatları düşüyordu.

    hat düşüyorsa Keenetic DSL menüsünden SNR ayar bölümü var, oradan 8 i kademeli artır. çok artırmak düşmeyi önler ama verimliliği azaltır.
    çekimle ilgili test ettiğin cihazda önemli, akıllı cep telefonlarında çok fark ediyor eski modemlerle kaşılaştırdığımda. eski laptoplarda pc de farklı olabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uAbesni

    Bilgilendirme icin tesekkurler. 250 m2 dubleks evim ve 100 m2'lik bahcemde surekli cekim problemi yasiyorum. Kac tane modem denediysem ayni. En azindan evin icinde rahat bir sekilde baglanabilmek istiyorum. Extra Dsl (ac 1200) benim problemimi cozebilir mi? Ayrica fiyat konusunda da ekstra bir bilgi verebilirseniz sevinirim.
    tek modemle çözemesiniz router kullanmanız lazım. ben router kullanıyorum 3+1 130 m2 evde. router yokken bağlantı sorunu yaşıyordum sürekli.
  • Ağ trafiği görüntüleme kısmında Torrent kullanan modemin kullandığı bant genişliğinide görebilsek süper olacak @KEENETIC
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt
    Merhaba GercekUykucu,

    Müşterilerimizin tavsiye ve önerilerini dikkate alarak taleplerini titizlikle değerlendirip ilgili birimlerimizle paylaştığımızı bildirmek isteriz.
  • Yakın zamanda Keenetic Viva Router satın aldım. Aslında Dsl özelliği var zannederek satın aldım. Dsl Extra almalıydım :) Ancak pişman olmadım. Şuanda Zyxel vmg1312 modem ile birlikte kullanıyorum. Bir çok marka kullanmış biri olarak gerçekten çok memnunum. Özellikleri, performansı ve bilhassa torrent istemcisinin başarısı beni mest etti. Ayrıca destek sayfasındaki bilgiler çok iyi.
    Birkaç defa teknik destek için müşteri hizmetlerini aradım ama teknik destek hizmeti veren kişi yada kişiler pek kibar değil. Karşısındakini yaşça küçük sanıyorlar sanırım. Sorunlarıma çözüm buldular mı evet ama sanki silah zoru ile yardım ediyorlar.

    Velhasıl keenetic'i kesinlikle tavsiye ederim. Eski Asus'çu yeni Keenetic çi oldu diyebilirim :D

    Bir sorum olacak. Modem arayüzünde görebildiğimiz Snr Margin vb. gibi değerleri şuan Keenetic router'larda göremiyoruz. Bu özelliğin gelme imkanı veya ihtimali var mı acaba?




  • Mr.Elm M kullanıcısına yanıt
    KEENETIC de SNR margin ayarları komut satırında vardı, sanırım Şubat ayındaydı web arayüze de DSL ürünlere eklendi. Bendeki Extra da var. Bu özellik doğal olarak DSL ürünlerde, Extra ve Omni DSL de var. Routerlarda SNR margin olmayacaktır.
  • Mr.Elm M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mr.Elm,

    Keenetic ailesine hoş geldiniz. SNR değerleri DSL hattın gürültü seviyesi ile ilgili olduğu ilçin yalnızca DSL özelliği bulunan modellerimizde mevcuttur. Router modellerinde SNR değeri bulunmamaktadır.
  • Diamondx D kullanıcısına yanıt
    güzel
  • Erhansa E kullanıcısına yanıt
    aynen
  • Modemi aldım(DSL Extra) üç saattir uğraşıyorum internet gelmiyor.

    Eski modemi takıyorum sorun yok. İade edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.