Şimdi Ara

ev tasarım programı - hobi amaçlı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
4
Favori
14.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3D gerçekçilikte aklın hayalin iyice sınırlarını aşmaya başladı.
    Tron filmini izleyenler varsa jeff bridges in genç halinin 3D çizim olduğunu tahmin edebilirlermiydi.

Jeff Bridges gerçek:
     ev tasarım programı - hobi amaçlı

Ve 3D çizimi(Gençleştirilmiş hali):

• daha neler izledim de dedim herhalde bi benzerini bulmuşlardır diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: - - Stalker - -

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

quote:

Orijinalden alıntı: kocabiyik222
    Autocad + 3ds max 3dsmax arkadaşların dediği gibi zor bir program ama gerçekçi görüntü istiyorsan zor olanı başarman gerek

3ds maxte yaptığım örnek bir çalışma ( renklerin girilmemiş hali ) :
    http://i1105.hizliresim.com/2011/5/29/14436.jpg

edit: resmin boyutu büyük olduğu için link olarak verdim

işte kafamda olan görüntü birebir bu
    Ozaman 3dsmax mı çalışmam gerekicek yani bütün yaz?

Google'da home design program yazınca çıkıyor biliyorum,burda sorma amacım kullanıp memnun kaldığınız varsa o programa yöneleyim,boş uğraşlarla geçirmym vaktimi.

3dsmax programını,autocad programını ve tekrar denemelik google sketchup programının isimlerini yazdım kenarıya,öneri veren arkadaşlara teşekkürler,varsa daha tavsiyesi olanlar bekliyorum.

Edit:3dsmax ile araba tasarımı yapabilir miyiz ki acaba?

herseyı yapabılırsınde oyle hadı hobım olsun dye 3dmaxe grıp bına araba flan tasarlıyamzsın yıllarnı vermen gereklı boyle seyler ıcın autocat ıcınde aynı sey gcerlı 2 cızgı cekmeyı ogrenmekle olcak ısler degıl yanı bunlar he baktımda oyle autocat 3dmax ı flan evden ogrenemezsın dostum. autocat genelde makıne parcaları ve ınsaat sektru ıcın kullanılır tabı cok ıyı derecede bılmen gerekyo 3 ayda olcak ıs degıl yanı autocat 2b bı prgramdır, 3dmax ıse mımarıde ılerı duzeyde kullanılır yanı tasarımlar genelde 3dmax ıle yapılır sunumlarıda oyle yanı cok cok ıyı bılmen gerek evde hıc mı bısey ogrenemzsın elbette az bısey ogrenırsın ama hıc bıseye yetmez 3dmax ayrı bı dunya bı kursa flan gıt ne bılyım bı yerde staj ypar gıbı calıs en ıyısı bu olur aslnda senın ıcın klay gelsın.

Autocad 2b mi... Alla Alla İnşaat Sektörünce Çalıştım. Merak Etme Autocadda Bildiğim Birçok Şey Var.

endustryel modelleme okudum sektorde calıstım atmıyrum canım, sen once autocadın amacını ogren sonra sekıl yaparsın 3 buytlu modelleme programı degıldır asıl olarak.

• yahu autodesk bu iş için program yapmış ztn bkz :http://mobilyadekorasyoncu.net/bu-programlar-ile-kendi-dekorasyonunuzu-yapin.html autocad e ne gerek var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil-engineer -- 7 Ekim 2016; 22:35:26 >
  • cep telefonu için bir sürü program var !

bu aşağıdaki çizimi tablette yaptım !
    ne fare ne mouse ne klavye ! :)

• m

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.