Merhaba arkadaşlar. Bir ev sinema sistemini odamda kullanmak üzere almak istiyorum. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kısaca kullanım amaçlarımı özetlemek isterim sizlere. 3d film izlemek. Pc bağlantısı ile Tv'ye aktardığım oyunun sesini sinema sisteminden alabilmek. Müzik dinlemek. Bilgisayarım ve TV im kendi odamda. HDMI üzerinden bilgisayarım, hem tv ye hem de kendi monitörüne bağlı. Sistem bilgilerim imzamda yer almaktadır. TV'im ise LG 42LM660S. Beni 3-4 yıl kadar ortalama götürecek. 5.1 bir ev sinema sistemi düşünüyorum. Odam ortalama 20-25 m2'dir. Bunun dışında bana sormak istediklerinizi bu gün an ve an cevaplarım. Ev sinema sistemi olarak uygun bir sistem düşünüyorum. Evli olsam en iyisi alırım ama şahsi odam için açıkcası en iyisine ihtiyaç duymuyorum. Sizlere bir de sorum olacak 3d, dvix, dvd, mkv gibi formatları ben şu anda da izliyebiliyorum. Bir media oynatıcım cihaz olarak mevcut değil. Yalnız wild media server kullanıyorum. Lisanslı olarak sadece odamda ki Tv ye özel olarak satın aldım. Sizde blu-ray ve 3d playerlı bir sinema sistemi almam bu şartlar altında şart mı ? Ben şu anda bu program sayesinde direk harici diskimden ağ üzernden paylaşıp Tv' de oynatabiliyorum. Şimdiden değerleri yorumlarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar
arkadaşlar Lg HT1200TA aldım. İşimi fazlasıyla görecek. Sesini dinledim. HDMI ve optik giriş mevcut. Oynatıcı ile işim olmadığından dolayı onu tercih ettim Hem teknosa indiriminden hem de elimde bir arkadaşımın hediye olarak verdiği hediye çekini kullanarak 359 liraya sahip oldum. Bu güne özel fiyat 649 dan 549 a çekilmişti. Yorumlarımı sizlerle paylaşırım. Dediğim gibi DVD sadece anfi özelliğimi göreciği için dert etmiyorum. Wild media server programını lisanlı olarak kullanıyorum. TV'im 42LM660S olduğu içinde gerek programın vasıtası ile gerekse direk harici bağlantı ile tüm formatları sıkıntısız izleyebilirim. Aslında işin büyük bölümü program yapıyor herkese tavsiye ederim. Evde kurulumunu yaptırdıktan sonra tam olarak net incelemeleri mi sizlerle paylaşırım. Uzmanlık alanımın dışında olmasına rağmen 1 aydır bir çok cihazı görsel ve sesli olarak inceledim hatta kullandım. Soruları olan arkadaşlar yazabilirler. Öğrendiğim tüm bilgileri aktarabilirim. İyi akşamlar. İyi forumlar