LG 47LM660S televizyonum ve buna bağlı olarak kullandığım PC, Playstation 3, uydu alıcı ve zaman zaman takıp çıkardığım bir iki cihazı içeren bir kurulumum var. Uyumluluğu en yüksek düzeyde tutmak için (SimpleLink mesela) tercihen yine LG marka bir 5.1 ev sinema sistemi almayı düşünüyorum. Ne wireless bağlantısı, ne internet tarayıcısı ne de bluray oynatma özelliği benim için kıstas değil. Hatta DVD bile oynatmasa olur. Bunların hepsini iyi şekilde yapan cihazlar var zaten kurulumda. Şu durum için tek önemsediğim özellik HDMI ARC özelliği. TV ve ona bağlı hiçbir cihaz için ikinci bir bağlantı yapmadan tüm sesin tv üzerinden hdmi ile sinema sistemine aktarılması istiyorum.
Bu durum için uygun ürün ya da kurulum önerilerizi bekliyorum arkadaşlar.
Başka bir deyişle ARC destekli HDMI GİRİŞİ ve kule hoparlörleri (tallboy) olan 1000w ve üzeri bir ses sistemi önerisi bekliyorum arkadaşlar.
noobbN
kullanıcısına yanıt
Merhaba; Beklentilerinizi fazlası ile karşılayabilecek en uygun ürün Denon AVR-2311 BKE2 olabilir. Bu ürünle uyumu övülen dali hoparlörleri tercih etmenizde de fayda var. sistem sinerjisini maksimuma taşıyacaktır. Buradan inceleyebilirsiniz.http://www.elektrahifiaudio.com/denon-avr-2311-bke2/