Şimdi Ara

Ev sinema sistemi PS3'e bağlanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Sony DAV DZ680 kullanıyorum, eski bir Z5500 kullanıcısı olarak, kesinlikle çok daha iyi bir çözüm olduğunu söyleyebilirim. Çok daha temiz ve kaliteli mid seslerle Z5500'den daha iyi sonuç alıyorsunuz. Bass'lar da Z5500'ü pek aratmıyor... Optik switch ile PC'yi de bağladım, her iki sistemi de bu sayede kullanabiliyorum...
  • Z5500 ps3 için kullanabileceğin en kaliteli ses sistemlerindendir. O gidip 1500 TL civarı verdiğin ev sinema sistemlerinin subwoofer'ları z5500'ünkinin yarısından küçük. Bas olarak kesinlikle aynı performansı veremez. Zaten dikkat et profosyonel oyuncuların çoğu oyun amaçlı z5500'ü tercih eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 24 Ekim 2010; 10:52:15 >
  • Aslında Z5500 aşırı abartılmış, sadece kuvvetli bass'larından dolayı bilinçsiz kullanıcılar yüzünden tercih edilen bir sistemdir. Yıllardır aynı ses sistemini millete abartı fiyatlara satıyorlar. Decoder'in üstündeki led'lerin zamanla bozulması, müzik performansının iyi olmaması gibi sebeplerden dolayı da alınmayacak bir ses sistemidir. 1.5 yıl Z5500 kullanan birisi olarak DAV DZ680'in Z5500'den ses kalitesi anlamında daha iyi olduğunu açıkça söyleyebilirim. Biraz Ses Sistemleri konusunu gezerseniz aynı konulardan şikayet eden insanların mesajlarını okuyabilirsiniz...
  • ev için ideal üstü kaliteli ve güçlü bir sistemmi istiyorsunuz ben bunu aldım..mükemmel bir alet...z5500 kullanıyordum daha önce evet iyi bir sistemdi ama bunun yanında esamesi okunmaz...

SONY HT-AF5

Ev sinema sistemi PS3'e bağlanır mı?

Ev sinema sistemi PS3'e bağlanır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Aslında Z5500 aşırı abartılmış, sadece kuvvetli bass'larından dolayı bilinçsiz kullanıcılar yüzünden tercih edilen bir sistemdir. Yıllardır aynı ses sistemini millete abartı fiyatlara satıyorlar. Decoder'in üstündeki led'lerin zamanla bozulması, müzik performansının iyi olmaması gibi sebeplerden dolayı da alınmayacak bir ses sistemidir. 1.5 yıl Z5500 kullanan birisi olarak DAV DZ680'in Z5500'den ses kalitesi anlamında daha iyi olduğunu açıkça söyleyebilirim. Biraz Ses Sistemleri konusunu gezerseniz aynı konulardan şikayet eden insanların mesajlarını okuyabilirsiniz...

o led problemi yeni üretim serilerde tamamen kaldırıldı. şu an kullandığım yeni üretim z5500 de farklı ledler kullanılıyor.

ayrıca müzik performansı aşırı tiz içeren parçalar (metal müzik vs) hariç gayet tatmin edici hatta büyüleyici.

• Subwoofer kasasını aynı zamanda receiver - decoder olarak kullanmalarını takdir ettim. Güzel tasarımmış gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkenRahl -- 24 Ekim 2010; 12:15:49 >
  • Hocam o kadar para bayılıp sadece oyun oynayıp film seyretmek olmuyor. Şahsen müzik de en az bu iki medya kadar önemli. Onun dışında son decoder'ler eski decoderler kadar fonksiyonel değil, üzerinden bazı düğmeleri çıkartmışlar... Playstation Black'in verdiği ses sisteminin 2+1 olanı DAV DZ 680'i alırken beni resmen büyülemişti, surround olmadığı için almamıştım. Allah bilir bu 5+1 nasıl bir kaliteye sahiptir. Özellikle Woofer'ı süper ötesi, bir çok ses sisteminin woofer'ı bunun yanında nal toplar, Z5500'de buna dahil. Fiyatı nedir bilmiyorum ama süper olduğuna eminim...

Orijinalden alıntı: SONY_55

Ben şimdi z-5500'ü seçmedim.Sony 5+1'i seçtim.Amatörmüyüm şimdi.Profesyonel oyuncu değilmiyim.

Yok hocam estağfurullah

Valla ben 3 yıldır kullanıyorum z5500'ü ilk çıktığı zamanlarda almışım, ne decoderda sorun oldu, ne seste. Sesi ve basları abartılı derecede hissetmek isteyenler için ideal.
    Ha ek olarak müzik dinlerken de apartman sallanıyor yani yukardaki arkadaş sırf oyun ve film değil demiş, baslar falan baya iyi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 24 Ekim 2010; 12:51:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Hocam o kadar para bayılıp sadece oyun oynayıp film seyretmek olmuyor. Şahsen müzik de en az bu iki medya kadar önemli. Onun dışında son decoder'ler eski decoderler kadar fonksiyonel değil, üzerinden bazı düğmeleri çıkartmışlar... Playstation Black'in verdiği ses sisteminin 2+1 olanı DAV DZ 680'i alırken beni resmen büyülemişti, surround olmadığı için almamıştım. Allah bilir bu 5+1 nasıl bir kaliteye sahiptir. Özellikle Woofer'ı süper ötesi, bir çok ses sisteminin woofer'ı bunun yanında nal toplar, Z5500'de buna dahil. Fiyatı nedir bilmiyorum ama süper olduğuna eminim...

nakit 1250 tl fiyatı...

PS3 için 5+1 ses sistemi bakarken aklım duyduğum olumlu yorumlar dahilinde Logitech Z-5500 de idi. Geçen gün vatan da fiyatının 590 a düştüğünü görünce sipariş verdim hiç düşünmeden ödeme yapmadım ürün yarın gelecek mağazaya.

Aslında sorum deneyimli kullanıcılara ;

bende çoğumuz gibi apartman dairiesinde oturuyorum. Benim için önemli olan yüksek ses değil orta ve kısık seste tok ve doyurucu detayları belli eden ses alabilmek.
    5+1 sinema sistemleri bana DVD player ihtiyacım olmadığından uzak geliyor açıkçası.

PS3 te film, müzik dinlemek için tavsiyen nedir acaba. 590 TLye Z5500 iyi değilmi sizce ?

Ya da panasonic' in PT580 sistemi çin ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 1 Kasım 2010; 12:54:54 >

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • ben de anlamıyorum bu z5500 geyiğini... ps3 ve ses dendimi direkt z5500... yaw durun iki dakika... piyasada son derece güzel frekans tepkisine sahip htsler(ev sinema sistemleri) var... neden gidip abartılı baslar için z5500e o kadar para veriym ki? disko da kurmuyoruz ki eve...
    ha illa yüksek ses ve üstün kalite deniyorsa da piyasada onca profesyonel marka varken logitech'e para vermem :) sony bile kesinlikle daha iyidir :) bose, jbl, harman kardon gibi markalara girmiyorum bile :))

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

ben de anlamıyorum bu z5500 geyiğini... ps3 ve ses dendimi direkt z5500... yaw durun iki dakika... piyasada son derece güzel frekans tepkisine sahip htsler(ev sinema sistemleri) var... neden gidip abartılı baslar için z5500e o kadar para veriym ki? disko da kurmuyoruz ki eve...
    ha illa yüksek ses ve üstün kalite deniyorsa da piyasada onca profesyonel marka varken logitech'e para vermem :) sony bile kesinlikle daha iyidir :) bose, jbl, harman kardon gibi markalara girmiyorum bile :))

Logitech gibi kaliteli bir markayı nasıl da 2 dakikada yerin dibine sokmuşsunuz.

Hi-fi sistemler bir kenara şu an piyasada Z5500'den çok daha kaliteli HTS'ler mevcutken 3-5 yıllık bir teknolojiye para bağlamak, hele ki; müzik performansı yerde sürünürken bence büyük hata olur. Bırakın şu Z5500 hastalığını, sanki başka ses sistemi yokmuş gibi...
  • Maalesef ''Herkes kullanıyor, benimde olmalı'' zihniyeti bizim insanımızda çok fena mevcut. Z5500'in Tiz ve Bass oranını hiç beğenmiyorum ve alma ihtiyacı hissetmedim. Belki de bunu Denon kullandığım için de rahatlıkla söylüyor olabilirim. Piyasada Mehmet'in de dediği gibi çok daha iyi ve performans veren sistemleri mevcut, biraz farklı alternatiflere göz atın arkadaşlar.

Hiçbiryerde bulamadım .. Bulsam havada kapıcam ..
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • Ses sistemini tv ye baglamakla ps3 e baglamakla arasinda ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baileys26

Ses sistemini tv ye baglamakla ps3 e baglamakla arasinda ne fark var?

TV'ye bağlamak en mantıklısıdır, TV'ye bağlarsan, TV'ye bağlı olan her şeyde ses sisteminden alırsın sesi, uydu alıcısı falan. Ama konsola bağlarken bir tek ps3 oynarken ses gelir.

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: Baileys26

Ses sistemini tv ye baglamakla ps3 e baglamakla arasinda ne fark var?

TV'ye bağlamak en mantıklısıdır, TV'ye bağlarsan, TV'ye bağlı olan her şeyde ses sisteminden alırsın sesi, uydu alıcısı falan. Ama konsola bağlarken bir tek ps3 oynarken ses gelir.

Sonucta tv de optic cikis vars a tvye baglamakla en mantiklisi. Ps3 otomatik olarak algiliyormu ses sistemini.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.