Şimdi Ara

Ev sinema sistemi kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung ht-tx725 ev sinema sistemi kullanıyorum ama hoparlörlerden 2 tanesinin kablosu eve parke döşenirken usta saolsun parke altında kaldı bu yüzden yeni kablo almam gerekiyor ama resimde ve ebay de gözüktüğü gibi gerekli olan kabloyu bulamadım (servis tam anlamıyla rezalet samsung un)
    acaba bu kablonun herhangi bir ismi varmı yada nerede bulabilirim Türkiye'de.(sadece ebay de bulabildim)

http://www.ebay.com/itm/Samsung-HT-TX725G-Home-Cinema-Speaker-Wire-Cable-/110768666224?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item19ca53b670

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail157 -- 13 Nisan 2012; 15:50:07 >

• banada bu kablodan lazım 2 adet 15 mt bulabilirmiyim
  • bir sorum olacak kablo ilgili odada sinema sistemi var ve hoparlörlere giden bazı kablolar halının altından geçiyor ve odaya girip çıkarken bazen üzerine basılıyor kablo ezilip de artı eksiye değerse çıkışlar yanar diye düşünüyorum bu duruma nasıl önlem alabilirim halının altından giden kabloya nasıl bir koruma yapabilrim saygılar
  • simsek59 kullanıcısına yanıt
    Üstad duvardan kablo kanalıyla geçirsene çok ucuz ve daha estetik pratik yöntem.Metresi 50-75 kuruş yapıştırmalı hemde
    Ben ev tadilat yapılırken parkeler yapılmadan yere döşedim.Parkelerin altında kaldı.Hiç görünmüyor süper oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Üstad duvardan kablo kanalıyla geçirsene çok ucuz ve daha estetik pratik yöntem.Metresi 50-75 kuruş yapıştırmalı hemde
    Ben ev tadilat yapılırken parkeler yapılmadan yere döşedim.Parkelerin altında kaldı.Hiç görünmüyor süper oldu.

üstad önerin için teşekkürler bakayım olursa mantıklı gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.