Şimdi Ara

ev sahiplerinin saçma insanlardan olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha önce de komşumla benzer bir problem yaşadım ve buradan yardımlarınızla konuyu çözmüştüm. tekrar yardımlarınıza ihtiyacım var.
    bizim ev sahibi ve üst katın ev sahibi kendi aralarında bir tartışma yaşamış daha önce. bu durum bana patladı.

üst katın pis suyunda kaçak oluşmuş. ben durumu fark ettiğimde üst katta oturan kiracı arkadaşa söyledim. ev sahibine haber vereceğini söyledi. 2-3 gün sonra durumu kendisine sorduğumda bir müdahaleleri olmadığını söyledi.tekrar ev sahibini aramasını istedim. ev sahibi bizim ev sahibinin kendisini aramasını istemiş. şimdi bizim ev sahibi hem iletişim kurulacak bir kadın değil, hem de paragöz biri ve bu anlamda yapıcı bir iletişim kuracağını düşünmüyorum. diğer ev sahibine ters yapınca bu kadının da arızayı yaptıracağını düşünmüyorum. üst kattaki kiracıya arızayı yaptırmasını ve kiradan kesmesini söyledim. ev sahibinin onayı olmadan böyle bir şey yapamayacağını söyledi.

şimdi bu geçimsiz iki kadının eline kaldık. banyonun hali çok köyü. sağlıksız durumu bir yana, birde kötü kokusu var.

bu konuda bilgisi olup, yol gösterecek yardımlarınızı bekliyorum.

• apartman yöneticisine git
  • kiracıların saçma insanlardan olmasından daha kötü olamaz.Ama herşey insanın kendisinde bitiyor tabii.Her 2 durumda iyi olan kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Mart 2014; 19:09:17 >
  • Malesef öyle bir şansım yok. Binadaki ev sahipleri hep birbirleriyle kavga etmişler ve yönetici seçilmemiş şu an oturan 7 kişiden 4ü kiracı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.