bendekı gıbı 115 bın degılse uste para ekleyıp ev almaktan baska sansın yoksa tabıkısı faız ama senınkı gıbı tek basına bıle ev alır bı rakamsa 3 5 ay 1 sene belkı faız eklersın ama mutlaka ev cunku faızler her zaman degısır.gecen sene 22 23 verılen faızler bu sene bı ara 16 15 lere ındı suan 18 19 19.50 gıbı rakamlarda bunun bı anda 13 14 lere dusmucegı mechul ama ev her zaman degerlenır hele bıde degerlenecek bıyerdeyse |
ev mi faiz mi ? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alexdesouza.10naaptın hocam 800 mü
Alıntıları Gösterdüne şya sattım
yarın ilk iş altın stoklamak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylık getiri lazım değilse kesinlikle ARSA
-
Ev al hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Aylık getiri lazım değilse kesinlikle ARSA
arsayı iyi yerden almak lazım hocam yoksa kötü yeri itelerler
-
Herhalde.
Belediyenin 10 yıllık imar planlarını falan elegeçirirsen çok faydalı olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Herhalde.
Belediyenin 10 yıllık imar planlarını falan elegeçirirsen çok faydalı olur
öyle bir durum olmadığı için ev daha mantıklı olmaz mı hocam ?
-
4 sene önce 185K ya ev aldım, şu an satsam 250K'ya zor sayarım.
Ha oturduğum süreyi de sayarsam belki karda olabilirim ama getirisi çok da fazla değil.
Arsa yerine göre iyidir ama yer önemli. Mesela İstanbul Silivride 500 m2 yeri 1 milyona satıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz19074 sene önce 185K ya ev aldım, şu an satsam 250K'ya zor sayarım.
Ha oturduğum süreyi de sayarsam belki karda olabilirim ama getirisi çok da fazla değil.
Arsa yerine göre iyidir ama yer önemli. Mesela İstanbul Silivride 500 m2 yeri 1 milyona satıyorlar.
baya az artmış hocam sizin ev, eski bina olduğu için mi acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X