Şimdi Ara

EV KULLANIMI İÇİN FİYAT/PERF. KRALI BİR YAZICI TAVSİYESİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evde çocuğun ders notları için kullanacağı bir yazıcı/tarayıcı/fotokopi all in one tavsiyesi istiyorum. mümkünse 100 doları geçmesin. boyutlari kucuk bi sey olmali.
    lazer olursa ve orta üstü veya iyi kalitede foto basarsa çok iyi olur. hp tavsiyeleri öncelikli olabilir. bir de dolum olması tercihimdir.
    tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

bir de sizce lazer mi yoksa murekkepli mi almali.

en ucuz lazer yazici nereden bulabilirim ve sizce hangisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufiyye -- 2 Kasım 2007; 10:11:34 >

• Öncelikle 100 $ civarında, kartuşu dolum olabilen All-in-One Laser Yazıcı bulmanız zor. Evde kullanmak için vede renkli olması avantajı ile size Hp Deskjet F380 modelini tavsiye edebilirim. Foto baskıda yapmak istiyorsanız fiyatı 115 $ civarı olan Hp Photosmart C4280 modelini tercih edebilirsiniz.
  • peki hp 4180 modeli icin ne dusunuyorsunuz. sanirim yedek kartus da veriyorlarmis paketin icin de dogrumu
  • selam bende tarayıcı alacaktım fakat yazıcı+tarayıcı+fotokopi olarak alırsam daha hesaplı olacağını söylediler ben evde fotoğraflarımı pc ye atmak için düşünmüştüm ve tavsiye olarak hp f4180,hp c4280 modellerini önerdiler hangisinden daha net görüntü aktarımı yaparım aslında benim hp 1018 yazıcımda var ne yapacağımı şaşırdım sizlerinde düşüncelerinizi öğrenmek istedim ilginize şimdiden teşekkürler.
  • Hp Deskjet F4180 kart okuyucu olmayan masaüstü çok fonsiyonlu bi yazıcıdır. kartuşlarıda düşük hacimlidir.

Hp Photosmart C4280, kart girişli fonksiyonel yazıcıdır. Kartuşlarıda F4180'e göre hemen hemen iki katıdır.

İki yazıcı arasında çözünürlük, dahili bellek ve sayfa yazdırma hızı olarak pek fark yoktur.
  • Fiyatı kdv dahil 120 ytl olan canon mp210 var. Tavsiye ederim zırt pırt kartuş doldurmak istemiyorsan bunu alacaksın hp yerine.
  • HP C3180
    HP Photosmart C3180 Hepsi Birarada Yazıcı, Tarayıcı, Fotokopi serisi; mükemmel fotoğraflar ve belgeler basma ve kopyalama, hatta tarama işlemlerinin tümünün en az sorunla yapılmasını sağlayacak güvenilir ve kullanımı kolay bir cihaz isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.
    -Hızlı ve güvenilir baskı, tarama ve fotokopi performansı: Tek bir küçük cihazda ihtiyacınız olan her şey.
    -Tek dokunmalı düğmeler yardımıyla, mükemmel fotokopiler, fotoğraflar ve belgeler hazırlayın.
    -Güzel, uzun ömürlü fotoğraflar ve lazer kalitesinde metin belgeleri basın.
    -25 saniye kadar kısa bir sürede fotoğraf baskısı
    -Bellek kartından doğrudan baskı imkanı
    -Dakikada 22 sayfaya kadar siyah-beyaz, 20 sayfaya kadar renkli baskı
    -Bellek kartı yuvaları
    -“HP Fotoğraf Prova Sayfası” düğmesi
    -Otomatik kağıt tipi algılayıcısı
    -1200 x 2400 dpi tarama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HP PSC 1500 arkadaşlar ben bu makina var 3 fonksiyonlu ancak kullanmıyorum. Adıyamandayım. >Buürünü satmak istiyorum acaba ne kadar eder. daha kağıtlarını dahi sökmedim. Cevabınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.