Şimdi Ara

---->EV KONUSUNDA YENİ VE SÜPER GELİŞME :) <----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDIT Tamamdır millet bugün içcileri aradım m2si 20 dediler ama tanıdık oldugu için dahada indirebilme ihtimali var :)
    İlk etapta tek kat 90m2 yapıcagım için işçilik 3milyara kadar düşüo :)
    Perşembe gidiorum galiba ilk görüşmeler için!

Selam millet, kendi biriktirdiğim paralarla annemlere (Muğla Milas)köyümüzdeki arsaya 2 katlı (alt kat 90 üst kat 120m2)ev yaptırmayı düşünüyordum uzun zamandır.Ancak paramın yetersizliği nedeniyle hep tıkanıodum :(

Bu derdimi gecenlerde en ii ark.a açtım kendisi okulu bırakıp erkenden iş hayatına atılmıştı ve bana maddi manevi her türlü desteği vereceğini söledi ve ondanda aldığım destekle toplam 10milyarım oldu.

Dünde birinden daha,yaklaşık 4 milyar daha destek alınca toplam 14 milyarım oldu.
    Evet şuan bende baya bi heyecan oldu bu güzel hayalimi bu birlik beraberlikle yapabilirmiyim diye düşündüğümde daha olumlu bakıorum ama karar veremiorum halledebilirmiyim?
    Kiradan cıkıncada kiraya verilen parayı ve haftasonları işe girip işten aldığım tutarı (yaklaşık 600ytl)taksitli malzeme alıp oraya vereyim diye düşünüyorum..

Sizce bu iş olurmu?
    Olursa adak adadım kesecem valla hayatımın yarısını kaplıyo çünkü, babamın annemin üzülmemesini isteklerininin gerçekleşmesini çok istiyorum

Sizden istediğim bana tavsiye vermeniz bu iş ne kadara olabilir?
    Olurmu olmazmı? Bana çok hayal gelio çünkü...

Kaba taslak bildiğim maliyet..
    -plan proje belediye işleri : 4milyar
    -işçilik 6 milyar
    -malzeme hakkında çok fikrim yok

Bir detayda evin 2 katının kabasını yapıp üst katı öle bırakmayı düşünüorum.
    Sadece alt kat oturulur hale gelicek..
    üst kat ilerde artık..

Evet yorum ve öneri bekliorum DH
    Şimdiden herkese tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 11 Şubat 2006 22:58:44 >

• Eyvalla saolun inanılmaz desteğinize..
  • Hangi Köy bu
  • büyük bi işe giriyosun valla yaş kaç acaba para bana biraz az gibi geldi sanki
    ne diyelim allah kolaylık versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat__

büyük bi işe giriyosun valla yaş kaç acaba para bana biraz az gibi geldi sanki
    ne diyelim allah kolaylık versin

Yaş 21
    büyük bi iş ama olur ya (inşallah)
  • soruma cevap verseydin sana bir şeyler söyleyebilridim
  • Yahu köyün adını vermek istemedim ama bizim arsanın yeri tatil yeri turistik yer olarak gecio yane böle oldugu için imöara girmiş oluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLLiN -- 9 Şubat 2006 17:06:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

Yahu köyün adını vermek istemedim ama bizim arsanın yeri tatil yeri turistik yer olarak gecio yane böle oldugu için imöara girmiş oluyo..

Neden sorduğumu msn den anlattım eğer söylediğin gibi ise o paraya kabayı bitirirsin gibi geliyor bana tabi nasıl bir ev yapcaksın onu bilmiyorum. Şimdiden kolay gelsin

Bu arada turistik dedin de şu golf sahası olayını bilyosun yakınmısın oralara
  • quote:

Orjinalden alıntı: İstanbul

quote:

Yahu köyün adını vermek istemedim ama bizim arsanın yeri tatil yeri turistik yer olarak gecio yane böle oldugu için imöara girmiş oluyo..

Neden sorduğumu msn den anlattım eğer söylediğin gibi ise o paraya kabayı bitirirsin gibi geliyor bana tabi nasıl bir ev yapcaksın onu bilmiyorum. Şimdiden kolay gelsin

Bu arada turistik dedin de şu golf sahası olayını bilyosun yakınmısın oralara

Aynen oraya yakın.. ama ona cok var daha. 4-5 sene sonraymış..
  • Ozaman manyak para eder oraları sen yeniden düşün bu ev işini
  • quote:

Ozaman manyak para eder oraları sen yeniden düşün bu ev işini

Ne gibi yeniden düşüneyim ?
  • Abicim 14.000 ytl ile bu sadece duvaarlarını örersin gibime gelior.İÇinide sonradan döşemeye başlarsın.Yani yavaş yavaş tamamlarsın.
    KOlay gelsin ama önce bu işi bilen biri ile temasa geç internetten bi araştır.Maliyetini tam bi öğren...
  • İlerleyen zamanda (kaldı ki bence okadar da uzun bir zaman değil) araziyi satmak gibi
  • quote:

İlerleyen zamanda (kaldı ki bence okadar da uzun bir zaman değil) araziyi satmak gibi

Yok abi bize parası golf sahası şusu busu gerekmio.
    Bizim için içine girip oturmak önemli orda yaşamak istio bizimkiler emekli hayatı yane
  • quote:

quote:

İlerleyen zamanda (kaldı ki bence okadar da uzun bir zaman değil) araziyi satmak gibi

Bizim için içine girip oturmak önemli orda yaşamak istio bizimkiler emekli hayatı yane

Ama eğer söylenenler yapılırsa sizinkilerin pek hayal edeceği bir yer olmıcak orası ama yinede siz karar vereceksiniz. İnşaat için o parayla kaba biter ama içi çok zor en çok masraf kabadan sonra geliyor. Hayırlısı

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Abicim 14.000 ytl ile bu sadece duvaarlarını örersin gibime gelior.İÇinide sonradan döşemeye başlarsın.Yani yavaş yavaş tamamlarsın.
    KOlay gelsin ama önce bu işi bilen biri ile temasa geç internetten bi araştır.Maliyetini tam bi öğren...

yahoo nun inşaat grubunu buldum oraya yazdım daha cevap gelmedi..
    Yazılan soru ve cevapları okudum 150 m2 3katlı tripleks bi ev için 35 milyar fiyat vermişler 3üsağı 5 yukarı olabilir.
    Yane 450 m2 35 milyar bizimki 210 m2 olcak oda yaklasık 15 milyar tutar ;) diye düşündüm...
    Bu konularda bilgili olan bi ark. cıkarsa yardımcı olabilir belki

• quote:

quote:

quote:

Ama eğer söylenenler yapılırsa sizinkilerin pek hayal edeceği bir yer olmıcak orası ama yinede siz karar vereceksiniz. İnşaat için o parayla kaba biter ama içi çok zor en çok masraf kabadan sonra geliyor. Hayırlısı

Söylenenler ne ki benim çok haberim yok?

• Kardeş Hazır Evler Var Geliyolar nereye istiyosan koyuyolar ahşap evler fiyatıda uçuk değildi hatırladıım kadarıyla araştır istersen inşaat işi çileli bir iş çünku
  • Hocam bence o yapmak istediğin ev sana 50.000-60.000 ytl ye mâl olur..

Benim eniştede ev yaptı.. Ucuza kapatır zannetti ama Dünyanın parası gitti..

İyice araştır derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismoo

Kardeş Hazır Evler Var Geliyolar nereye istiyosan koyuyolar ahşap evler fiyatıda uçuk değildi hatırladıım kadarıyla araştır istersen inşaat işi çileli bir iş çünku

Saol önerin için
    Ama öyle düşünmüyoruz..
    Yinede bi arastırmakta yarar var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.