Şimdi Ara

Ev için köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben apartman dairesinde oturuyorum ama geniş bir evdir...Evi kirletmeyecek kılı tüyü olmayan ya da çok az olan , fazla havlamayan bir köpek önerir misiniz?

• Pitbull,Boxer,Doberman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albino Doberman -- 24 Nisan 2012; 22:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

Pitbull,Boxer,Doberman

Sen ne yaptın yav. onlara nasıl evde bakacağım korkarım valla.
  • Scottish Terrier buna bi bak dostum. Ben bir ara baya heveslenmiştim bu köpekte karar kılmıştım. Tipini beğenmediysen eğer "jack russell" buna bak
  • Kaniş al. Kıllarını komple kes
  • quote:

Pitbull,Boxer,Doberman

Hiç biri sandığınn gibi değil.Boxer dışında eve havlamazlar.Hepsinin tüy dökümü az.Eve bakılabilir(Tab, hergün dışarı çıkarmak şartıyla)Hepsi sakin ortama uygun köpekler.Mini bull terier yada bull terier de olabilir.
  • Bulldog nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaldanTatlıBaldır

Bulldog nasıldır?

Hangi bulldog ?
  • Sanırım büyük ırk istemiyorsun. pug cinsi ya da cavalier king bakabilirsin. Beagle da olabilir ama çok yaramazlar :)
  • quote:

quote:

Pitbull,Boxer,Doberman

Hiç biri sandığınn gibi değil.Boxer dışında eve havlamazlar.Hepsinin tüy dökümü az.Eve bakılabilir(Tab, hergün dışarı çıkarmak şartıyla)Hepsi sakin ortama uygun köpekler.Mini bull terier yada bull terier de olabilir.

Pitbull ve boxer için söylediklerin doğru ama dobermanlar oldukça aktif köpeklerdir ve havlamalarıyla ünlülerdir. Gerekli egzersizi yapmazlarsa apartman dairesinde oldukça sorun çıkarabilir dobermanlar. Boxer ve pitbull için de egzersiz durumu aynı,uzun yürüyüş ve bol oyun lazım. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.

Konuyu açan arkadaşa önerim labrador retriever olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: yido2

quote:

quote:

Pitbull,Boxer,Doberman

Pitbull ve boxer için söylediklerin doğru ama dobermanlar oldukça aktif köpeklerdir ve havlamalarıyla ünlülerdir. Gerekli egzersizi yapmazlarsa apartman dairesinde oldukça sorun çıkarabilir dobermanlar. Boxer ve pitbull için de egzersiz durumu aynı,uzun yürüyüş ve bol oyun lazım. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.

Konuyu açan arkadaşa önerim labrador retriever olacaktır

Bizim doberman havlamıyor :D Evet aktif oldukları ve çok egzersiz gerektiği doğru onun üstünde fazla durmadım.Sadece hergün dışarı çıkarılması gerektiğini yazdım.Ama dişi olursa fazla sorun olucağını sanmıyorum.Ben sabah akşam 1 saat gezdiriyorum.haftada 1 koşuyoruz.Yeterli oluyor

• Maltaise terrier Evde gayet rahat bakılabilir. Yalnız çok enerjik hayvanlardır, gün içinde enerjisini attırmazsanız evdeki eşyalara zarar verebiliyormuş.
  • quote:

quote:

Pitbull,Boxer,Doberman

Şu mesajınızdan bayan olduğunuzu çıkarttım onaylıyor musunuz?
  • Evi alt üst edebilir ama bu şirinlikle ona kızabilecegini pek sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

quote:

quote:

Pitbull,Boxer,Doberman

Şu mesajınızdan bayan olduğunuzu çıkarttım onaylıyor musunuz?

Uff snne be slk .s.s
  • Bu arada labrador terrier hoşuma gitti.
  •  Ev için köpek

Köpeğim cesi,3 kg ağırlığında tam bir apartman köpeği tüğ derdi yok,havlaması sen zor duyarsın:)yemek desen 1 kg mamayı 1 haftada yer evde tek kaldığı zamanlarda sessiz sedasız oturur.
    Cinsi:şivava
  • quote:

Arkadaşlar ben apartman dairesinde oturuyorum ama geniş bir evdir...Evi kirletmeyecek kılı tüyü olmayan ya da çok az olan , fazla havlamayan bir köpek önerir misiniz?

Pitbull. Tüyleri çok kısa olduğu için dökülmez fazla.
  • English Cocker, ev için ideal. Kılı,tüğü biraz fazla ama tam bir ev köpeği.
  • Kangal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.