Şimdi Ara

Ev için güvenlik sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam 3 katlı evimin iki katına komple alarm sistemi taktırmak istiyorum (2 camekan balkon+1 çelik kapı+3 sürgülü pvc pencere+3 pvc pencere) forumda araştırdım belli başlı firmaları önermişler dsc, paradox ve crow.. Fakat fiyat bulamıyorum, bayi bilgisi yok, satış yeri bilgileri yok destek nedir hiç bilemiyorum, sizin İzmir için önerebilceğiniz kaliteli, satış sonrası destek veren firmalar varmı acaba ? Sadece crow için akot güvenliği bulabildim bu yüzden crow tercih edicem gibi herhangi bir olumsuzluğu varmıdır bu firmanın? Ayrıca teknik bilgilerde zone (60 zon kablosuz 4 zon kablolu), pgm çıkışı gibi bilgiler ne anlama gelmekte 9 ayrı giriş bölümüne güvenlik istediğim için her bir pencereye ek ücret ödeme durumummu söz konusu bilgilendirirseniz sevinirim ? Birde komple seti satın almak istiyorum buna rağmen yıllık veya aylık ücret istenıyormu bu güvenlik sistemlerinde ?

• Arkadaşım ben PARADOX alarm sistemi kurdurttum.Hiç memnun kalmadım. Defalarca arıza verdi. Ve en kötüsü ben tatildeyken evime Hırsız girdi. alarm kurulu olmasına rağmen çalışmadı neden çalışmadığını sorunca satıcı firmaya arızası varmış bildirmemişsiniz dediler. Ekranda herhangi bir arıza da göstermiyordu Cihazın PIR dedektörü olmasına rağmen hırsız içerde dolaştı o neden devreye sokmadı diye sorunca hırsız termal koruyucu elbise giymiş olabilir gibi olayı Oceans 11 filmine çevirdiler. Bende kendilerine Dava açtım ve davayı kazandım. Çalınan malların tazminini alamadım ancak cihazın tüm ücretini yasal faiziyle birlikte geri vermeye karar kıldı hakim. sen sen ol paradox'tan uzak dur..

Gerekirse buraya Davanın sonuç metnini ataçlayabilirim.

Benim ağzım yandı sizin yanmasın...

Saygılarımla,
    Ev için ses sistemi önerisi.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.