Şimdi Ara

Ev için Bench Press Sehpası ve Bar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev için bench press sehpası bar ve 2 tanede 20 lik ağırlık bakıyorum evde böyle bir sistem kuran varsa tavsiye verebilir mi acaba
    teşekkürler

• Bench press sehpasına ne gerek var ki? Ben sandalye ile tabureyi birleştiriyorum. Üzerlerine yatıyorum, öyle çalışıyorum.
  • Ben hepsiburadan aldım hocam sehpa tavsiye ederim 180 lira'ya falan güzel şeyler var bi bakın isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bachdinleyenadam

Bench press sehpasına ne gerek var ki? Ben sandalye ile tabureyi birleştiriyorum. Üzerlerine yatıyorum, öyle çalışıyorum.

2 kg ile çalışırsan yapabilirsin tabii

-----

Evde bu iş verimli olmuyor hocam herkesin diyeceği gibi salona yazılın diyecem eğer kafaya koyduysanız istanbul sirkecide sporvizyon diye bi mağaza vardı dirseklik,eldiven herşeyimi ordan almıştım sehpa alırkende güzel indirimle almıştım döküm ağırlıklarda var orda 1 kg den başlayıp 5,10 a kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeZ

quote:

Bench press sehpasına ne gerek var ki? Ben sandalye ile tabureyi birleştiriyorum. Üzerlerine yatıyorum, öyle çalışıyorum.

-----

Evde bu iş verimli olmuyor hocam herkesin diyeceği gibi salona yazılın diyecem eğer kafaya koyduysanız istanbul sirkecide sporvizyon diye bi mağaza vardı dirseklik,eldiven herşeyimi ordan almıştım sehpa alırkende güzel indirimle almıştım döküm ağırlıklarda var orda 1 kg den başlayıp 5,10 a kadar.

Evde 2 tane 16 kilo dambıl var. Ağırlık yetersiz geldiğinde ağırlık plakası alıp evdeki dambıllara ilave ediyorum. Evde çalışıyorum. Sandalye ile Tabureyi birleştiriyorum, üzerine yatıyorum, dambıl bench press yapıyorum. Sehpaya gerek yok. Sonuç olarak ben aynı pozisyonu sandalye ile tabureyi birleştirip üzerine yatarak yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vivaldi dinleyen adam -- 5 Haziran 2016; 15:00:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten 1 1.5 sene içinde evde home gym kurma planım var ufak çapta.O yüzden alayım diyorum.siz hangisini aldınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeZ

quote:

-----

salona gidiyorum zaten 1 senedir home gym kurmayı düşünüyorum artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Ev için Bench Press Sehpası ve Bar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.