Daha önce su kaplumbağası ve balık besledim.Su kaplumbağası çok pisti ve çok koku yapıyordu.Bakımında zorlandım.Balıkları çok önceden besledim beslemeyi bilmediğim için fanusda besliyordum ta ki fanusda beslenilmeyeceğini bilene kadar.Profesyonel bir şekilde ev hayvanı beslemek istiyorum.Daha önce akvaryum işine girmeyi düşündüm,bir işe girersem en iyisini alırım bütçeyi zorlarım ama akvaryum işinin görünüldüğünden daha fazla maliyeti hem maddi hemde manevi olarak daha ziyade bakımı vs..zor olduğunu düşündüm.Benim düşündüğüm Bakımı kolay olan,Bütçe farketmez,Çok pis olmayan,koku yaymayan,hastalık taşımayan bir ev hayvanı beslemeyi düşünüyorum balık,kuş vs,,ne olursa farketmez.Bakımı çok zor olmasın.Mesela kaplumbağa işi göründüğünden daha zor bir iş bilen bilir kaplumbağa bakımını...Baktığına değecek,stres atacağın zaman zaman onla konuşacağım bir hayvan arıyorum.Hayvan karşılık vermesede olur(balık)gibi ben ona konuşurum.Stresimi atsın bakımı kolay olsun,Bakımı kolay olmayacaksa olduğuna değsin yani kaplumbağa bakımı zordur ama bakıyoruz yinede pisleniyor koku yapıyor.Akvaryum işini çok düşündüm,çiftleşen görünümü iyi bir kaç türünün bir arada yaşacağı büyük bir akvaryum düşündüm.Yer var,Bütçe çok olmama kaydıyla var,Bakımı yok.Vakit olsa tamamda vakit yok.Bakımı zor olmayan,stres atan ev hayvanı var mıdır ?.
Tarantula besleyin Resimdeki tür Brachypelma albopilosum Bakımı kolay son derece uysal ve sakin koku yapmaz şirin sevimli bir canlıdır