Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ev Güneş Sistemi Paneli Kurulur Satın Al 20 Nisan 2017 11:37 1 1 Ev Güneş Sistemi Paneli Kurulur Ev kullanımı için 12 ayı kapsayan evinizin genel elektirik ihtiyaçları için 24 volt 3-4 yada 8 kW lık içinde paneli-bataryası ve invertörü olan sistemler kuruyorum. İşçilik sizden ihtiyaçlarınızı belirtin hesapları ve 12 aylık verimlilik,sene boyunca gerekli enerji talebi ve sağlanan enerji,maliyet vb ayrıntılı grafikleri,sayısal değerleri size veriyorum bunları kapsayan sistemi önerip gerekli çalışmadan sonra parçaları tarafımca garantili olarak size sağlıyorum. İster taleplerinizi bu çalışmalara göre siz yapın isterseniz gerekli piyasa ve elektirik bilginiz yoksa tüm malzemeleri tarafımca ben sağlayabilirim. Gerek çalışmaya başlamadan önce gerek kurulum ve sonrasındaki talepleriniz içinde gerekli yardımları sağlıyorum. Özelden yazın detayları konuşalımSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Büyük Ekran Konuşmalı Saat YENİ Metal Gövde Havya Space One Kulaküstü Kulaklık Poco X3 Pro - HepsiBurada Cihazı Faturalı