Sistemimde kullandığım son derece temiz üst sınıf Onkyo Radyomu öncelikli olarak Denon radyo ile takaslamak istiyorum ( farklı takaslarda mümkün ). Onkyo diğer sıradan radyolar gibi 20-30 kanal değil 180 kanal hafızalı ve uydu bağlantısına uyumludur. Fiyat olarak 320 YTL diyorum. Onkyo anfisi olanlar bu radyonun RDS özelliğinden de faydalanırlar. Daha kullanmadığım pek çok özellikleri mevcuttur. Aşağıdaki resimler temsilidir ancak ürün birebir aynısıdır ve kusuru yoktur.
2) Denon DRW-580 Deck Tape
Sıfır ayarında, üst seviye bir cihazdır. Sadece meraklıları bu cihazın değerini bilebilir. Fiyat olarak 300 YTL diyorum. Diğer sitelere nazaran en cazip fiyatı yine burada veriyorum. Cihazın en ufak bir kusuru ve çiziği yoktur, broşürleri mevcuttur.
3) Sony CDP-CX55 50+1 CD Jukebox 50'lik CDChanger olup daha önceki müzik makinalarında kullanılan Pioneer PDF-958 gibi kullanışlı bir modeldir. Çalışmasında ve cd okumasında herhangi bir kusuru yoktur. Sadece ürün üzerinde ufak tefek çizikler nedeniyle görsellik açısından bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Ancak bu da bakım ile giderilebilir. Cihazı 150 ytl ye satmayı düşünüyorum ya da işime yarayacak bazı parçalarla da ( cep telefonu, üst model anfi, kolon sistemleri vs ) takas edebilirim.
Tekliflerinizi pm vasıtasıyla yaparsanız hızlı cevaplandırırım
Technics A900S ve SU- C800U --- SATILDI
Tuner Onkyo T-4051 RDS ---------320 YTL
Denon DRW-580 Deck Tape--------300 YTL
Sony CDP-CX55 50+1 CD Jukebox -- 150 YTL
PM vasıtası ile tekliflerinize daha hızlı cevap verebilirim.
Değişik takas tekliflerine de açığım (cep telefonu, üst model anfi, kolon sistemleri vs)