Şimdi Ara

Ev ağı kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Beyler şimdi benim masaüstüm ethernet ile kablosuz modeme bağlı. Leptop ise wireless ile modeme bağlı.İkisi de sorunsuz internete giriyor.Benim amacım masaüstünden leptoptaki paylaşılan dosyaları leptopdan da masaüstündekileri görmek,kopyalamak yani erişmek.Sanırım bunun için bir ev ağı kurmak lazım ama ne yaparsan yapim olmadı.Birinden ağı kuruyorum diğeri giremiyor.Diğerinden ağı kuruyorum diğeri giremiyor.Şöyle bir hata veriyor
     Ev ağı kuramıyorum

Bana bilinen basit bir hata gibi geliyor yanlış mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum

• Bir kaç sebebi olabilir
    Öncelikle Eset smatr secuntry virüs ptogramı kullanıyorsan Pc lerin herhangibirinde olsa bile birbirleri ile iletişim kisiliyor. Devre dışı bırak. Veya başka antivirüs programı kullanıyorsan devre dışı bırak ve tekrar dene
  • güvenlik duvarı kaynaklı olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE0NARD

güvenlik duvarı kaynaklı olabilir..

Güvenlik duvarı yeni ağda açıkmış (normalde kapalı tabi) orda da kapattım olmadı
  • Ev grubu kurmadan da aynı ağ üzerindeki bilgisayarlara ulaşabilmeniz gerekiyor. Paylaşım ayarlarından gerekli ayarları yaptıktan ve paylaşıma açmak istediğiniz klasör/klasörleri paylaşıma açtıktan sonra Ağ haritasından veya ip den istediğiniz pc deki paylasıma acık klasörlere ulasabilirsiniz.
  • nette biraz araştırın.bende yaparken görmeme problemi ile karşılaştım.birsite vardı orada gerekli izinleri ayrıntılı anlatıyordu.ağ paylaşım izinleriniz eksiktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.