Şimdi Ara

EUW DODGE LIST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harun32 bu adamı görürseniz alt+f4 çekin oyuna dorans ile başlıyor şimdilik bu kadar kankalar.

• MS değişikliklerinden sonra dorans ile başlamak mantıklı.
  • Ben 2k eloda bile doran ile başlayan görüyorum. Eğer iyi oyuncu ise ilk ite
    m hiç fark etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna dorans ile mi başlıyor yok canım o kadar da değildir heralde bu euw çok bozuldu zaten oyuna doransla başlayanlar mı dersin gidip orman yaratıklarıyla kasılan mı dersin ortadan bir kişi giden mi dersin
  • Sezon 3 doran ile başlangıç çok uygun, base ms arttırıldığı için çok sorun yaşamıyorsun.Ayrıca pasifleri de değişti, çok güzel oldu.
    edit:Ayrıca nickini ver seni görünce çıkalım, oyunu bilmediğin belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 1 Ocak 2013; 11:26:49 >
  • En çok başlanma tipi long sword + 2 pot şu an.Dorans kullanılmaz diye bir şey yok topta riven pantheon gibi champlara çok iyi gidiyor fb alıyorsun hiç değilse lane dövüp pushluyorsun base atıp geliyorsun.
  • Ezreal gibi kaçış skili olan champlarda jungle ya da supportta stun yoksa. Long sword + 2 pot başlıyorum bu sezon gayette normal bu sezon için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Challenger Rush
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Margu

Oyuna dorans ile mi başlıyor yok canım o kadar da değildir heralde bu euw çok bozuldu zaten oyuna doransla başlayanlar mı dersin gidip orman yaratıklarıyla kasılan mı dersin ortadan bir kişi giden mi dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Margu

Oyuna dorans ile mi başlıyor yok canım o kadar da değildir heralde bu euw çok bozuldu zaten oyuna doransla başlayanlar mı dersin gidip orman yaratıklarıyla kasılan mı dersin ortadan bir kişi giden mi dersin

İnanırmısın geçen gün karşıda herkes Ad bizim arkadaş gitmiş Thornmail çekmiş bir kızdım bir kızdım bide tank olacak gidip İ.e çeksene dimi aşsgasdfkasdgkmasdg.

• singed değilsem 30.dakikada falan bot alıyorum bak bakalım solo top oyuncuları hangi itemler ile başlıyor.
  • biraz önce takımımda gördüm ve direk alt f4 çektim neyse artık 5dk bekliycez.
  • west çok bozdu qnq ya
  • lol.S3 ile Solotop-Mid genelde Crystal + pot'la başlıyor.ADC Long Sword + 2 pot.Doranla başlamak o kadar kötü değil ama yine de çok avantajlı sayılmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.