Şimdi Ara

EUW'da oynayan smurf veya iyi oyuncu var mı? (Düşük level)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dota2 de international başlıyor onu izlerim oyun atmayı düşünmüyorum o yüzden lol oynicam onun yerine. Hesap 7 level oynayan smurfler veya düşük level iyi oyuncular varsa beraber oynayalım full win gideriz gibi geliyor. Veigar ile 4vs5 oyun taşıdım tek başıma daha deminki oyun. Ben mid giderim hep gelicek arkadaş(lar) da top veya adc gider oyunu sağlama alıp sürekli kazanırız gibime geliyor. İlgilenen varsa yazsın buraya veya özelden mesaj atsın.

• euw e günçellerken bu lanet olası dil dosyası hata veriyor. vobank_en_us.fsb dosyası. onun çözümünü bulabilirsem gelicekxm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

euw e günçellerken bu lanet olası dil dosyası hata veriyor. vobank_en_us.fsb dosyası. onun çözümünü bulabilirsem gelicekxm

dil değil o seslendirme dosyası.repair atman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herneyse 3 gündür uğrasıyodum.yaptım yarın yenı hesap acıp gelıyorum. Nık verırsenız ref olarak sızede yararım olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Arkadaşlar dota2 de international başlıyor onu izlerim oyun atmayı düşünmüyorum o yüzden lol oynicam onun yerine. Hesap 7 level oynayan smurfler veya düşük level iyi oyuncular varsa beraber oynayalım full win gideriz gibi geliyor. Veigar ile 4vs5 oyun taşıdım tek başıma daha deminki oyun. Ben mid giderim hep gelicek arkadaş(lar) da top veya adc gider oyunu sağlama alıp sürekli kazanırız gibime geliyor. İlgilenen varsa yazsın buraya veya özelden mesaj atsın.

smurf var bi tane eklerim arada oynarız

• Seferogullari ekle oynarız lvl5 im su anda

• dotadan gelen adam support bile oynar, laf etmez. takım oyunu sever diye düşünüyordum, yanılmışım. Mid benim, tek attım, 1vs5 yaparım... bi farkı kalmamış :P

ayrıca oynadığın kahramanda late game herosu. Uzayan oyunlarda ezmemen çok zor olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 1 Ağustos 2013; 4:37:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

dotadan gelen adam support bile oynar, laf etmez. takım oyunu sever diye düşünüyordum, yanılmışım. Mid benim, tek attım, 1vs5 yaparım... bi farkı kalmamış :P

ayrıca oynadığın kahramanda late game herosu. Uzayan oyunlarda ezmemen çok zor olurdu.

bu nasıl bir genelleme arkadaş

support oyun carryliyemez her moba da böyle. Pub oyunlarda support al ve oyun carryle de göriyim seni. Ben burda mid top ve adc yi garanti aldığımızda oyunu da garantiye alırız dedim sen nerenle anladın merak ediyorum?
  • quote:

quote:

dotadan gelen adam support bile oynar, laf etmez. takım oyunu sever diye düşünüyordum, yanılmışım. Mid benim, tek attım, 1vs5 yaparım... bi farkı kalmamış :P

support oyun carryliyemez her moba da böyle. Pub oyunlarda support al ve oyun carryle de göriyim seni. Ben burda mid top ve adc yi garanti aldığımızda oyunu da garantiye alırız dedim sen nerenle anladın merak ediyorum?

sen oyun taşımayı skorları toplamak olarak mı düşünüyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lieux

quote:

quote:

Hayır kardeş creep denylamak olarak düşünüyorum. MOBA dan anlamayanlar muhattab olmasa iyi olurdu.

• @blaze

şimdi şu tarafından bak. Kazanmak ve eğlenmek için grup kuruyoruz. Veigar ile hep mid almayı düşünüyorsun. Neden sürekli sen middesin? yanındaki adam iyi olsa bile, smurf değilse hesabı ilerki oyunlarda yetemeyecek. Hani biraz haksızlık oluyor gibi. Ayrıca bilmiyorum ne kadar doğru düşünüyorum fakat, veigar gereksiz oyun süresini uzatıyor olabilir. Hani dotada 5 int girme oalyı gibi. 20 inci dakikada karşıya surrender çektirtebilecek seçimlerde yapılabilir. Bende lol de yeniyim o yüzden dotadaki bilgilerim burada işime yaramaz. Varsa bu tip early/mid heroları baya iyi olur. Fakat late game gereksiz olabilir.

Birde jungle işini araştırmanı tavsiye ederim. Midden daha fazla sevebilirsin hemde oyun fazla uzamayabilir.

not: ben de lol de yeniyim. Dota oyuncusuyum. Bu nedenle öğrenmiş olduğumu düşündüğüm şeylerde yanılıyor olabilirim. Lol de 80 oyun anca oynadım. 20 oyunluk vaktimde araştırmaya gitmiştir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lieux

quote:

quote:

Hayır kardeş creep denylamak olarak düşünüyorum. MOBA dan anlamayanlar muhattab olmasa iyi olurdu.

yyyyyavvvvhehe mobadan anlamayanlarmış

• Ben 3 kişi buldum zaten konu kapanabilir sırf tartışma çıkarmak için gelen tipler toplanmış yine.

Ayrıca ben hep mid giderim dememdeki sebep hesabımda hiç bir hero olmaması ve veigarı biliyor olmam sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 1 Ağustos 2013; 5:05:36 >
  • Tr'de yapmıştık biz premade girip smurf kasmayı. 20 winstreak gibi bi şeyle başladık girdiğimiz gibi
  • quote:

Ben 3 kişi buldum zaten konu kapanabilir sırf tartışma çıkarmak için gelen tipler toplanmış yine.

Ayrıca ben hep mid giderim dememdeki sebep hesabımda hiç bir hero olmaması ve veigarı biliyor olmam sadece.

iyi abi biz tartışma çıkartmayı seven tipler olarak sana lol hayatında başarılar dilerim. Umarım 100 oyunu üst üste kazanırsın. Sonrada oyunu öğrenmek için oturur çalışırsın. Ben dotaya başlasam "hacılar ben sadece zeus oynayacağım, sf oynayacağım" desem. Hep midde olacağım onaylarmısın beni?

birde çıkarttığım iyi bir oyun yüzünden, gelip ss koysam oyunu taşıdım leeyn desem ne dersin?

dur ne yapıyorsun, oyunu öğren. Biraz hero dene, diğer rolleri oyna. İyi oyuncuysan support takıl, o sırada boş vaktin olur oynamadığın heroları çalışırsn. Haritayı, milletin ne yaptığını daha rahat takip edersin felan mı dersin?

ama pardon. Biz tartışma çıkarmak için gelen tipler olduğumuz için senin engin bilgilerinle baş edebilecek insanlar değiliz. Senki 1 saatlik uzamış oyunda veigar ı op bulan bir insansın. Umarım her oyunun öyle geçer, 1 saat sonunda oyunu taşırsın.

• quote:

quote:

Ben 3 kişi buldum zaten konu kapanabilir sırf tartışma çıkarmak için gelen tipler toplanmış yine.

iyi abi biz tartışma çıkartmayı seven tipler olarak sana lol hayatında başarılar dilerim. Umarım 100 oyunu üst üste kazanırsın. Sonrada oyunu öğrenmek için oturur çalışırsın. Ben dotaya başlasam "hacılar ben sadece zeus oynayacağım, sf oynayacağım" desem. Hep midde olacağım onaylarmısın beni?

birde çıkarttığım iyi bir oyun yüzünden, gelip ss koysam oyunu taşıdım leeyn desem ne dersin?

dur ne yapıyorsun, oyunu öğren. Biraz hero dene, diğer rolleri oyna. İyi oyuncuysan support takıl, o sırada boş vaktin olur oynamadığın heroları çalışırsn. Haritayı, milletin ne yaptığını daha rahat takip edersin felan mı dersin?

ama pardon. Biz tartışma çıkarmak için gelen tipler olduğumuz için senin engin bilgilerinle baş edebilecek insanlar değiliz. Senki 1 saatlik uzamış oyunda veigar ı op bulan bir insansın. Umarım her oyunun öyle geçer, 1 saat sonunda oyunu taşırsın.

Ahahah bak işte tipe ya senin gibileri çok seviyorum sürekli eğlendiriyorsunuz beni fail troller. Ben burda resim koyuyorum çünkü kimse noobla oynamak istemez. Ben lole yeni başladım öğreniyorum yavaştan ve hard noob değilim yani smurf kadar oynayabilirim onu göstermek için son maçı koydum. Ben muhtemelen senin yaşın kadar dota/hon oynamışımdır. Hani bide sarcasm yapmayı bilsen çok gülücem son satırlarına ama olmamış. lol hayatım felanda olmicak merak etme. Ben burda international süresince lole biraz vakit ayırmak istedim o kadar. Her ne kadar da fail bir troll olsanda bana bu kadar mesaj yazdırdın ya tebrik ediyorum. Senin ismini hatırlıyor gibiyim dota forumundan heralde ordan kuyruk acın vardı.

• Ben sana abi vs. çekiyorum, sen bana tip felan diyorsun. Biraz ayıp etmiyor musun? düzgünce birşeyler yazıyorum "beni eğlendiriyorsun fail troll" diyorsun. Niye ahbapmışız yada düşmanmışız gibi konuşuyorsun anlamadım?

resim koymak bana komik geliyor çünkü: dotada bu işi yapan pek yok (ilginç şeyler olmadıkça). Lol de heemn hemen her konuda resim koyuluyor, erkeksen 1v1 e gel deniyor. Bu yüzden bana komik geliyor resim hedeleri. Sen zaten dotadan geldiğini yani moba türü oyunları oynadığını, lol de yeni oluğunu fakat hırslı bir grup kurup kazanmak istediğini yazsan, millet sana inanmayacak mı? gelmişsin veigar gibi bir heronun kill sayısını koymuşsun. Veigarın kulelere 2 vurduğu video görmüştüm yanılmıyorsam (50 inci dakikada). aoe neredeyse tek atıyordu.

31 yıl dota oynadıysan elini öperim. Yani niye bu kadar sallamasyon konuşuyorsun, yaşımı biliyormuşsun gibi.
    Kesinlikle alay etmek değildi niyetim, hele bunu çaktırtmadan yapmaya çalışmak için böyle ucuz numaralar yapacak değilim.

dotadan kuyruk acısı? abi yuh yani... Kin gütmek benim işim değil malesef. Tutturamamışsın. Ama paronayaklığın için birşey diyemem. Bende biraz paranoyağım bu yüzden anlayış gösteriyorum.

zuhahaha da gerçekten en sona çok yakışmış. Bir insana fail diyipte bu kadar yanlışa düşen birisini her zaman görmek nasip olmuyor. Bende bu sohbet için teşekkür ederim. Maçların ilerlediğinde veigar ile sürekli oynamanın acısını çektiğinde lütfen buraya gelip yeniden yazmayı unutma.

• Trde smurf kasiyorum bende 30 40 win streak yaptigim oldu. Sıkıldım biraktim 20li levellerde

• quote:

quote:

Sizin koyde nasildir bilmem ama LoL'de oyunun %40'i support tur.Dota ile lol arasindaki suppport kavrami cok farkli arastir biraz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.