Şimdi Ara

[EUW] CozyJaen - Thresh GamePlays #1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Severek Support oynadığım şampiyonlardan Thresh için video hazirladim. Biraz kısa ama olsun..
    720p izlerseniz sevinirim.
    İyi Seyirler..

http://youtu.be/ZCoc2im50a4

• "Yok artık" diyebileceğimiz bir hareket yok videoda. İlgi çekici olmamış. Ayrıca kulladığın efektler fazla amatörce ve gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoda taş çatlasın 1 dk lık scene var ama tekrar tekrar göstererek gereksiz editlerle sinir bozucu bi video olmuş
  • fazla şaşalı bir de pek beğenmedim dostum umarım daha iyileri yaparsın bir de q ile çektikten sonra neler olduğunu görmüyoruz bi kısmında o kötü çekiyorsun ama iyi birşey mi oluyor kötü mü
  • treshle show q değil feneriyle yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoper0 -- 2 Aralık 2013; 1:19:32 >
  • olmamış be valla bunların hepsini normal bi thresh oyuncusu yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoper0

treshle show q değil feneriyle yapılır

qapaq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP Boost EUW için
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrik ederim
  • Kha'ya attığın hook güzeldi, ayrıca video olmamış net izlenmiyor.

not: yine forum sakinleri beni şaşırtmadı challenger olduklarını bir daha kanıtladılar.
  • Açık açık yazıyım, 3 dk lık video, 1 dklık hareket var. Hareketlerin çoğu güzel bile değil.
    Zaten 35. saniyedeki ezreal, oyun seviyesi hakkında yeterince bilgi veriyor bana göre.

Direk video editleme açısından bakılacak ise de iyi değil. Müzik çok sinir bozucu öncelikle. Bu tarz bir müzik kullanıyorsan, klibi adam akıllı editleyebilecek birisi olman lazım. Sarkıyla, videonun alakası yoktu direk. O yüzden arkaya biraz daha dinlemesi kolay, sakin bir şey koyman daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 2 Aralık 2013; 10:35:20 >
  • jinnCozyJaen-jj J kullanıcısına yanıt
    2.dakikadan sonrasına dayanamadım zaten düşük FPS ile çekilmiş videoyu kare kare slow motion efektine boğmuşsun kardeşim 120 FPS'nin altındaki bir görüntüye asla slow motion uygulama benden tavsiye. İlk harekette de Ezreal'ı önce kurtarmış, sonra da ölüsünü Hecarim'in kucağına vermişsin haberin olsun :) Sevdiğin bir şampiyonsa Thresh attığın ultilere bakarak konuşmam gerekirse ultinin açılacağı yeri hesaplamaya çalış adamı direk onun içine almak yerine ultinin duvarına oturtmaya çalış ki kesinlikle hasar alıp yavaşlasın. Silver/Bronz arası oyuncular belki göz göre göre duvarı yıkıp hem hasarı alıp hem de slow yiyor olabilir fakat daha yüksek liglerde ve daha kaliteli maçlarda genelde Veigar'ın stunında olduğu gibi hücrenin içinde kalıyorlar veya kaçış skilleri varsa duvarı yıkmadan çıkmaya çalışıyorlar. En pisliği de canı hücrenin içinde azalınca gidip duvara ölen killin sana gelmesine sebep olanlar :) İleride daha iyilerini daha doğru efektlerle hatta mümkünse efektsiz şekilde video yapıp koyarsın biz de izleriz umarım :)

• Eksi verdim =D
  • kötü haraketler değil ama video sıkıyor insanı edit kötü diyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.