Şimdi Ara

Euroyla pasaportla kız etkilemek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce böyle bir şey başarmak mümkünmü Türkiyeye tatike geldiğimde bunları gören güzel bir kız benden etkilenirmi?

Mesela bara diskoya gittim direk almanyada yaşadığımdanmı bahsetmeliyim?

Malum Trde gençler avrupa hayranı 1 numaralı hayalleri avrupada yaşamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasil bir yokluk bunlari size düsündürüyor? Cok zavallica bir dusunce bu. Onun yerine geneleve git her iki taraf da kazansin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucurumda

Nasil bir yokluk bunlari size düsündürüyor? Cok zavallica bir dusunce bu. Onun yerine geneleve git her iki taraf da kazansin.
    Sonrada hiv aids kapim dimi

• Bilgilenenüye34 kullanıcısına yanıt
    Evet lutfen hiv mi kapiyorsun ne kapiyorsan kap da bir an once aramizdan ayril. "Heyy bakin ben Avrupadan gelmis bir kekoyum, bakin bu da pasaportum ve eurolarim" diyen bir zihniyetin daha fazla aramizda dolasmamasi lazim.

• Sizin karakteriniz ve davranışlarınız dışında başka şeylerden etkilenen insanlar, size değil sahip olduklarınıza saygı gösterir. Bu durumda birisiyle bağ oluşturmanız çokta mantıklı bir durum değil,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucurumda

Evet lutfen hiv mi kapiyorsun ne kapiyorsan kap da bir an once aramizdan ayril. "Heyy bakin ben Avrupadan gelmis bir kekoyum, bakin bu da pasaportum ve eurolarim" diyen bir zihniyetin daha fazla aramizda dolasmamasi lazim.
    Terbiyeni takın önce troll dof

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 13 Eylül 2018; 13:13:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.