Şimdi Ara

Eurovisiona neden Tarkan gitmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitse kesin birinci oluruz neden gitmiyor

• herhangi bir şekilde düşük derece elde ederse veya elenirse prestiji zedeleneceği için...
  • abov komsular yitisin rizalet vardir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden dalga geçilmesini ister gibi sonradan gülüyorsun? bncede gitse iyi olur ruslar atsa yeter.
  • Kendisi istemiyor sebebi ise arkadasin dedigi gibi olasi bir basarisizlikta prestij kaybi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildigim kadariyla dunyada un salmis bazi sanatcilarin katilmasi yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Kendisi istemiyor sebebi ise arkadasin dedigi gibi olasi bir basarisizlikta prestij kaybi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Slipknot Neden Sevilmez?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten bu zırvalıgı bu kadar önemseyen tek biz varız.Tarkanın eurovisiona cıkması milli takımın bizim mahalleyle maç yapması gibi bişey gereksiz yani adam kendini kanıtlamış cdleri milyon satmış nie uğraşsın vede oylamalar adil olmadıgı için 1.gelememe durumuda var tabi
  • bu gulucuk koydum cunku surekli sorulan klise bi soru hazir eurovision muhabbetleri varken boyle bir sey yapiyim dedim fakat cevabi da bilmiyorum merak ediyorum bir yandan da
  • O yarışma ses değil artık siyasetle ilgili bi yarışma oldu.En kaliteli sanatçı bile gitse dost ülkeler dışında kimseden puan alamıyor.Tarkanda bunu bildiği için adam akıllı gitmiyor.Gitse kazanamasa prestij azalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Zaten bu zırvalıgı bu kadar önemseyen tek biz varız.Tarkanın eurovisiona cıkması milli takımın bizim mahalleyle maç yapması gibi bişey gereksiz yani adam kendini kanıtlamış cdleri milyon satmış nie uğraşsın vede oylamalar adil olmadıgı için 1.gelememe durumuda var tabi

aynen sadece biz önemsiyoruz .
    birde bu yarışmanın amaçı kültürel bir bayramdır ama nedense herkes ingiliz kültürünü sergiliyor. bırak arkadaş git kendi dilinde söyle . yabancı söyleyeceklerse yine, inşallah sonuncu oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

abov komsular yitisin rizalet vardir!

ZKC TERK
  • Oraya dünyaca ünlü kişiler katılmıyor zaten yani ben hiç görmedim. Gerçi tarkanın ne kadar ünlü olduğu da muamma
  • ona para mı yeter lan
  • Tam 5 milyon dolar karşılığında Türkiye’yi temsil etmek istediği iddia edilen Tarkan’ın bu talebi karşısında, TRT yetkilileri 3 milyon dolara kadar çıktı. Ancak Tarkan fiyatta anlaşma sağlanamayınca, Eurovision’a gitmeyeceğini söyledi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25179096

tek nedeni bu
  • bi haber de 2 milyon dolar istediğini okumuştum.
    şimdi baktığıma göre 5 milyon dolar istedi diye bi söylenti varmış, o da yalanlanmış.http://www.milliyet.com.tr/tarkan-eurovision-a-niye-katilmadi-/yasam/sondakika/26.02.2011/1357388/default.htm
  • erener birinci oldu da prestiji ne kadar arttı?
  • quote:

Ya o değil de senin avatardaki kim ? Fakülteden bir kıza çok benzetiyorum, ne zamandır sorucam sorucam diyorum unutuyorum hep.

Bu arada Caprice nedir yahu !!??!?!?
  • Prestijle falan alakası yok.Eurovision amatör şarkı yarışmasıdır tarkanı kabul etmezler.İllaki amatör olacak en azından star,mega star olmayacak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

ZKC TERK

:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.