Şimdi Ara

Eurovision 2009 Hadise - Düm Tek Tek [VİDEO+MP3 GELDİ!] [YENİLENDİ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
22.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Eurovision 2009 Hadise - Düm Tek Tek [VİDEO+MP3 GELDİ!] [YENİLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 4.11.2020)
Giriş
  • şarkı berbatta hadise bi taraflarını açarsa anca ole ilk 5e gireriz

Ama silikon yaptırması lazım ck kucuk yoksa giremeyiz ilk 5e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 1 Ocak 2009; 20:31:32 >
  • cok fazla hadise olucak yarısmada soylemedı demeyın..
  • güzel
  • Arkadaşlar orasını burasını açsın diyorsunuz da ben hiç orasını burasını açanın birinci olduğunu görmedim, insanlar artık böyle ucuz numaralara oy vermiyor, Polonya'nın 2 sene önceki şarkıcısı yarı finalde elenmişti ama kadın açmadığı yerini bırakmamıştı. Doğu Avrupa ülkelerinden katılanlar genelde hep böyle zaten. Önemli olan güzelliği estetikle birleştirebilmek, biryerlerini açmak değil. Hadise açık giyinebilir ama insanlar bunu şarkının kötülüğünü gölgelemek için mi yoksa konsepte ve sahne şovuna uysun diye mi yaptığını çok rahat ayır edebilir zaten. Eurovision'a çoğunlukla kalitesiz şarkıcı ve şarkılar katılıyor doğrudur ama ilk sıraları hep hak edenler alıyor bence.
  • Bu kadının sahne şovu çok iyiydi hocam, ışık oyunları falan. İnsanlar açık giyindiği için değil şarkı ve şovun ikisini de beğendikleri için bu kadar oy verdiler, bu ikisi beğenilmese nasıl giyinirse giyinsin bu dereceyi alamazdı.
  • bence çok güzel olmuş en azından ilk 5 e gireriz
  • Şov konusunda haklısın, iyi bir şov sergiledi. Biraz da vahşi olmasından dolayı bu performansı beğenmiştim ben zaten. Şarkının güzel olup olmamasını bu noktadan sonra göz ardı edebiliyorum.

Hadise de keşke biraz daha vahşilik gerektirecek bir şarkı söyleseydi. Bad Boy ile A Good Kiss şarkılarındaki sahne performansı süperdi (TMF ödüllerinde); ama bu şarkıyla da iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Güzel bir şarkı sonuçta, bence.
  • Bence bu şarkısı harika olmuş.
    Hadise'den çok kötü bir şarkı bekliyordum , açıkçası bu şarkı mükemmel olmuş , gerek müziği gerek sözleri , fakat günümüz müzik tarzını hepiniz biliyorsunuz , poptan yana , gürültülü şarkı rabette.
    ama şundanda eminim hadise bu şarkı ile ilk 5'e girecek.
    içimden bir sesde 3. olacak diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mevcit

Bad Boy ile A Good Kiss şarkılarındaki sahne performansı süperdi (TMF ödüllerinde)

Evet onlar mükemmeldi gerçekten, youtube'da gezinirken yeni gördüm bende. Bu ayarda bir sahne şovu bekliyorum, şarkı da buna çok uygun.
  • http://www.youtube.com/watch?v=RZbvs62LfwM

live at the TMF awards

super muthis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Ocak 2009; 21:52:15 >
  • Şarkıyı zamanla seveceğimi sanıyorum. Biraz daha görsellik ve sahne showu bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.
  • Şarkıyı beğendim ben. Güzel bir sahne şovu ile mükemmelleşebilir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=PXYGiU5wsU0&feature=related
    bu kadının ınsan olmadıgını soyluyorum ınanmıyosunuz tmd dekı canlı performansı...kadındakı kalcalar sharıkadan 10 kat ıyı be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 1 Ocak 2009; 22:32:53 >
  • Fakat ulkemizde ne kadar abaza insan var hayret!Bu kafayla en iyisi afganistanda olacak bir asyavizyona katilalim.
    sarkiya gelince,hemen kulaga hos geliyor.Tabiki yarismaya kadar dahada guzel olacak.bu bir demo idi.
    Bu kiz benim son senelerde gordugum en yetenekli sarkici hemde çok mütevazi!Ibo sovda bile çekinmeyip soyluyor hemde ata ile bir programda.Bu kisilikte birisi turkiye de yoktur bile.hepsinin burnu veya baska bir yeri kalkmistir.Ki ibo sovda soylrdiklerine bile kritik yapiyorlar.Yani kiz o kadar alçak gonullu.
    Yuh size abazalar gurubu
  • İlk 3 e girecek kadar güzeldi.
    Sertap'ın şarkısından bile güzel bence.
  • Sertap'ın sahne şovu gibi , sahneye hakim bir şov eklerse bu şarkıya 1. olabilir.
  • Bebegim‚ sen benim icin mükemmelsin
    Sen bana gökten gelen hediyesin
    Bu bütün zamanlarin en güzel hikayesi
    Biribirimize filmdeki gibi kavustuk
    Yani ebedi sürercesine
    Ve bana yaptigin sey
    Iy hissetiriyor

Melegim‚ ben uyaniyorum
    Ve hayallerimi yasiyorum
    Sonsuz
    Delicesine sana

Kalbimdeki ritmi hissedebiliyormusun?
    Düm tek tek diye carpiyor
    Herzaman kendinden gecmis sanki bir sonu yok
    Sanki geri dönüsü yok gibi hissediyor

Bebegim‚ bütün cevaplari okuyorum
    Senin o egzotik hareketlerinden
    Sen bütün zamanlarin en iyi danscisisin
    Sen kendimi özel hissediriyorsun
    Kimse senin gibi öpemez
    Sanki‚ senin uzmanlik alaninmis gibi
    Iyi hissetiriyor
  • kimse kusura bakmasın ama bu şarkı ilk 5e girsin forumdaki hesabımı silerim
  • İlk 5 çok rahat olur gibi geliyor... Bayan solist, dansçılar ve melodik-ritmik bir şarkı çoğu zaman iyi iş yapar. Zaten şarkıyı ilk kez dinleyen pek çok kişi olumlu yorum yapmış, bu çoğu şarkıda olamayacak birşey... Hayırlısı olsun...
  • kadinin cok cekici yuzu var, sarkida is yok poposu ve guzelligiyle kazanabilirse kazanir yoksa bi cacik olmaz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.