Şimdi Ara

Eurovision 2009 Hadise - Düm Tek Tek [VİDEO+MP3 GELDİ!] [YENİLENDİ] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
22.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Eurovision 2009 Hadise - Düm Tek Tek [VİDEO+MP3 GELDİ!] [YENİLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 4.11.2020)
Giriş
  • o el ne öyle ya hintliler gibi kalkıyo bi ara. şarkı güzelde bu sene soadı geçemez hiç bi ülke kimse heveslenmesin bence.
  • yanlız geçen seneki yunanistanın şarkısını dinledim daha doğrusu tekrar dinledim bizim şarkımızdan kat kat daha güzel eğer bu seneki yarışmada olsa kesin bizim üstümüzde olacak bir şarkı ve geçen sene bu şarkıyı değilde rusyanın şarkısının birici olması zaten şarkıya puan vermediklerin kanıtı

kalomoira nın giyim seçimi dansçıları filan daha güzel ama eğer hadisenin kıyafet seçimi ve dansçıları bu olacaksa ilk 4 e girmemiz zor olur bence

buyrun bu da secret combiniation

http://www.youtube.com/watch?v=Uktanx8IWg8 karşılaşırmayı kendiniz yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 1 Ocak 2009; 12:51:03 >
  • iğrenç
  • ben beğendim valla

eğlenceli

türkçe ingilizce karışık söylecekti

karıştırmış maşşalah düm tek tek demiş gurur duydum türkçemiz ile....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

yanlız geçen seneki yunanistanın şarkısını dinledim daha doğrusu tekrar dinledim bizim şarkımızdan kat kat daha güzel eğer bu seneki yarışmada olsa kesin bizim üstümüzde olacak bir şarkı ve geçen sene bu şarkıyı değilde rusyanın şarkısının birici olması zaten şarkıya puan vermediklerin kanıtı

kalomoira nın giyim seçimi dansçıları filan daha güzel ama eğer hadisenin kıyafet seçimi ve dansçıları bu olacaksa ilk 4 e girmemiz zor olur bence

buyrun bu da secret combiniation

http://www.youtube.com/watch?v=Uktanx8IWg8 karşılaşırmayı kendiniz yapabilirsiniz

Kıyafet ve dansçı seçimi %99 böyle olmaz.Bu sadece tanıtım.
  • Küçükleri eğlendirebilecek kalitede bir şarkı...
  • Ritim olarak gerçekten hoş bir şarkı. Sözleride anlamlı. Ben şahsen beğendim. Hadise bu işi iyi biliyor..

Not: Belçikada Türk kökenli bir mühendis'le çıkıyor
  • Şarkı güzel..Bir başka deyimle fevkuladenin fevkinin fevkinin fevkiğinde
  • off hadiseeeeeeeeeeeee ne güzel kalçayı sallıyo xmk
    şarkı basit olmus biraz ama görsellik en üüst seviyede olacağında şüphem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gongola

quote:

Orjinalden alıntı: gongola

http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=9453a3a3-3d10-4392-897e-8add17e8e19e

arkadaşlar buradaki video daha pürüzsüz ve kaliteli,kaynağından izleyin buyrun

bu arada trt deki bu videoyu nasıl kaydedebiliriz..?

şuradaki videoyu kaydedebilecek,ve paylaşıma açabilecek bi gönüllü aranıyor...

Orbit ile kaydettim ve Rapid-Share'e yükledim. Bağlantı aşağıdadır:

http://rapid-share.com/files/178676991/Hadise_-_Living_In_Dreams.wmv.html

Not: rapid ile share arasına "-" koydum, çünkü sansürleniyordu, bunun gibi rapidshare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevcit -- 1 Ocak 2009; 13:16:00 >
  • siz neyi beyenirsinizki zaten tük halı böyle nankör beyenmemişmiş alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeBandiT

siz neyi beyenirsinizki zaten tük halı böyle nankör beyenmemişmiş alla alla

Beğenmeyenler en ufak nota bilgisine, müzik kültürüne sahip değil, hatta sözlerin anlamlarını anlayacak ingilizceye bile sahip değil belki ama şu varki oyları atanlarda bu özelliklere sahip değil maalesef
  • Jüri erkekse ve Hadise bacak,göğüs show yaparsa ( ki yapar) kafadan ilk 3 deyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeBandiT

siz neyi beyenirsinizki zaten tük halı böyle nankör beyenmemişmiş alla alla

• Juri erkekse, ama aynı zamanda gay ise?
  • Beğenmedim çok düz olmuş şarkı.Arkadaşlar şunu söylemeliyimki bu sene ermenistanın SOAD'ı çıkarması çok kötü oldu.Ermenistan ve SOAD yanlısı değilim fakat o adamların acayip bi dinleyici kitlesi var avrupa da çok seviliyolar.Örnek olarak Eurovision da çıkmadan önce kaçımız Lordi'yi biliyodu?Ama adamların müziği gösterisi hoşumuza gitti.İnanın bende bu SOAD'ın Türklere hakaret ettiğni bilmeden önce dinliyodum öğrenince direk sildim herşeyini.Fakat bu adamların gerçekten çok sağlam bi müzik altyapısı var.Üzülerek düşünüyorumki bu sene ermenistan alır bu olayı offff
  • Arap Müziği Gbi..Ben Beğenmedim...
  • Şarkı Hoş ßi Şarkı asLında

Ama ßu sene SOAD Grubu Çıkacak Diyorlar Onlar Çıkarsa waY haLimize
  • şarkıda shakira havası,shakira özentisi gördüm sanki.Popo olmuyor işte....Bunun ki bildiğin .öt shakira'nınki farklı bir cisim hala çözebilmiş değilim
  • Çok mantıklıca ve akıllıca haraket etmiş Hadise tebrik ediyorum. Eurovision'a uygun bir şarkı. Ama şu da var bu tür şarkılar son 5 yılda revaçta idi bununda nedeni halk oylaması şimdi eski sisteme yani juriye döndü yarışma o yüzden terste tepebilir. Bakacağız ve göreceğiz...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.