Şimdi Ara

:... Eurovision 2009 Ana Konu ...: (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.058
Cevap
0
Favori
83.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finlandiyalılarda Türkleri seviyor bu arada, onlardanda 10 puan civarı bekliyorum. Maltadanda en az 8 alırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

Sizce 12 puan alacağımız ülkeler hangileri olur

Azerbaycan
    Belçika
    Hollanda
    Almanya
    Bosna Hersek

ben bunlar olur diye düşünüyorum.

@Noctivagant

Yanlışın var hocam. İspanya finale direk gitti.

hocam Azerbaycan Belçika Hollanda Fransa Ingiltere Bosna Hersek Belki Arnavutluk bunlardan 12 puan alırız diyorum onun haricinde 6 puan ve üzeri puan alabileceğimiz ülkeler de nadirdir sanırım.1.olursak yakarım bu gezegeni 1 yıldır bekliyorum bu yarışmayı.Ilerde Kazakistan da katılacakmış yarışmalara,Kosova falan da katılırsa keyfimiz keyf.Kosovadadan 12 puan Arnavutlara 10 puan bize gelir.Türk kaynıyo orası.

Kazaklardan süper olur arnavutlardan bende bekliyorum arnavut arkadaşlarım kuulüp bile krmuşlar hadise için ki çok seviyolar bizi bilmiyorm neden seviyorlarsa kosavada on numara insanlar Gariptirki Türkçe konuşuyolar kazakların insanlığından o kadar emin değilim ama çok fazla türk olduğu kesin

Hocam Arnavutluku bilemem de Kosovadan 10 puan gelir gelecek senelerde. gerçi gelecek senelerde konusuruz

• Birleşik Krallık, Fransa, İspanya, Almanya,Rusya

Direk katıldı yarışmaya
  • quote:

quote:

Azerbaycan
    Belçika
    Hollanda
    Almanya
    Bosna Hersek

@Noctivagant

hocam Azerbaycan Belçika Hollanda Fransa Ingiltere Bosna Hersek Belki Arnavutluk bunlardan 12 puan alırız diyorum onun haricinde 6 puan ve üzeri puan alabileceğimiz ülkeler de nadirdir sanırım.1.olursak yakarım bu gezegeni 1 yıldır bekliyorum bu yarışmayı.Ilerde Kazakistan da katılacakmış yarışmalara,Kosova falan da katılırsa keyfimiz keyf.Kosovadadan 12 puan Arnavutlara 10 puan bize gelir.Türk kaynıyo orası.

Hocam konu ile alakası yok ama imzanı alabilirmiyim pm den özel değilse bende o gençlerdenimde :)

• quote:

Finlandiyalılarda Türkleri seviyor bu arada, onlardanda 10 puan civarı bekliyorum. Maltadanda en az 8 alırız.

Malta bize puan mı verir hocam adamlar deli ellerinden gelse diğer ülkelerin verdiği puanları bloke ederler
  • quote:

quote:

quote:

Azerbaycan
    Belçika
    Hollanda
    Almanya
    Bosna Hersek

@Noctivagant

Hocam konu ile alakası yok ama imzanı alabilirmiyim pm den özel değilse bende o gençlerdenimde :)

tabi ne demek

• Azerbaycanın en büyük forum sitesini bilen varmı merak ettim bizim hakkımızda neler düşünüyorlar arıyorum arıyorum bulamıyorum
  • quote:

Azerbaycanın en büyük forum sitesini bilen varmı merak ettim bizim hakkımızda neler düşünüyorlar arıyorum arıyorum bulamıyorum

azerbaycan bize verir 12 puan.ama bizim kadar koyun değillerse bilemem
  • quote:

quote:

Azerbaycanın en büyük forum sitesini bilen varmı merak ettim bizim hakkımızda neler düşünüyorlar arıyorum arıyorum bulamıyorum

azerbaycan bize verir 12 puan.ama bizim kadar koyun değillerse bilemem

Karabağ onlar için hayat memat meselesi ve son zamanlarda neler yaptığımızı görüyoruz ki en çok bize güveniyorlar
  • Arkadaşlar şu ara kliplerdeki kızımızın adı nedir ?

:... Eurovision 2009 Ana Konu ...:

• Ksenia Sukhinova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 15 Mayıs 2009; 5:23:01 >
  • HADİSE 1.Olamayacak 2.olacak
    1.norweç
    2.türkiye
    3.izlanda
    4.yunanistan benim görüşüm
    5.te azerbaycan olabilir
  • üfff bu hatun ne yaaa
  • İspanya, İngiltere, Norveç, Finlandiya, Türkiye arasında gider sıralama.
  • Hadise'nin şarkısı ritmi ve söyleniş olarak en az ilk 5'e girecek derecede güzel bunun yanında Finlandiya, İspanya ve Sırbistan'ı beğendim Arnavutluk ve Azerbeycan'da fena değil ama 1. olacak kadar değil bunun yanında İrlanda'ya çok büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum Norveç ise bence finali hiç haketmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Mayıs 2009; 13:39:32 >
  • vatana millete hayırlı olsun...

da, bu şarkı yarışmaya girecek, 2 aydır heryerde çalıyor. hiç fantazisini bırakmadılar
  • kurtlar vadisi ile çakıştığı için izleyemedim,youtube sağolsun izleyebildim,norveç cidden kötü bir performans sergilemiş,bana göre norveç pek zorlayamaz lakin bu sene referans ülkelerden almanya ve ispanya'nın şarkıları oldukça başarılı görünüyor,finalde yukarıyı zorlayacak ülkeler bence;türkiye,ispanya,izlanda,almanya,belki ermenistan,azerbaycan.

hadiseye başarılar diliyorum,jürilerden düşük ortalama almazsa neden olmasın
  • Norveç kesinlikle kazanacak. Bu bilinen bir şey. Eurovision fan clubları bu işin tek yetkili merciidir ve birçoğunun görüşü bu yönde. benim de. fairytale gerek müzikalite gerek koreografi açısından düm tek tekten fersah fersah ilerde.
    onun dışında izlanda ve litvanya da gayet başarılı. birinci belli diğerleri sıralama için yarışır.
  • quote:

ya ilk 3 te olsak ne olack Allah aşkına ya.bir ekstrası yok ki. Eurovision'da Hadise birinci olmazsa kim olacak ? Yeliz Yeşilmen mi kazanacak? Şebnem Ferahla Hayko Cepkinle Sagopa Kajmerle olmaz bu iş o gitsin bu gitsin demek kolay ama Hadisenin ünü, tarzı ve Avrupai karakteri yeter bu yarışma için.Birinci olmalı,birinci olamazsa da yapacak birşey yok.Hadise çok çalıştı gerçekten çok iyi bir sanatçı.Ama birinci olmak varken ilk 3ü ne yapalım.Eurovision Eurovision olalı Istanbul gibi bir yer gördü mü Athena'nın performansındaki sahneye ve seyirciye bakın hiç var mı öylesi ? mükemmeldi. Istanbulda Eurovision istiyoruz.

Hadise acik ara birinci olmasi gerek ama iste :@

Bu yil sarkiler cok iyi
    hadise gecen sene katilsaydi 100% birinciydi

• o değilde trtnin spikeri,çevirileri yapan(ismini bilmiyorum) rus sunuculara epey kıl oldu,özellikle erkek olanının(andry) sürekli bağırarak konuşması adamı çileden çıkardı.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.