Şimdi Ara

European Time Londra'da 6 Aylık İngilizce Kursu 299TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
885
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.grupanya.com/istanbul/firsat/european-time-londra-egitim/grupanya-m1-c1-4073-3586-1619?utm_campaign=mailing&utm_medium=email&utm_source=grupanya-m1-c1-4073-3586-1619

bugün başlamış sanırım çok kararsızım sadece kurs ücreti 299TL yol yemek konaklama dahil değil fiyata firma hakkında bilgisi olan var mı?

• gitmezsen bile burada 500 saatlik eğitim veriyorlar yine de iyi bence alsam mı acaba

kpds kursuna katildim 750 liraya birde keşke buna yazılsaymışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 30 Temmuz 2012; 17:08:13 >
  • yapmayın allah aşkına, kim inanır buna. 5500 liralık kampanyayı 300 liraya veriyorlar. duy da inanma. bu tarz sitelerin her yazdığına inanıyorsanız, önce şikayetvar.com gibi siteleri inceleyin. tatil 1, kurs 2... bu tarz sitelerden kesinlikle alınmaması gereken 2 indirim.
  • telefon açıp sordum, ek bir ücret vs. yok diyorlar. ödemenin tamamını grupanya'dan alınacak kupon tamamlıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 30 Temmuz 2012; 17:54:27 >
  • ofisine gidip sormak daha doğru olur o zaman
  • şikayetvar'da 5 tane başlığı var, "açılacak" denilen kurslar açılmamış, taksim'de gerçekte yerleri yokmuş, kurs saatleri gerçeği yansıtmıyormuş vs.
  • Kurs açılsın diye 3 ay bekledim..Açılmadı açılmayacaktı da.. Paramı iade alabilmek için çok uğraştırdılar. Çok sık çalışanları değişiyordu, her defasında tekrar baştan alındı işlemim.. Kursa güvendim,, sınava eksik hazırlanarak girmiş oldum...Tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.