Şimdi Ara

Euro Truck Simulator Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun yeni elime geçti hoşuma gitti fakat oynuyamıyorum

Mesela Malı alıyorum fakat beni gönderdiği yere gittiğimde malı nasıl teslim edicem kırmızı biyer oluyor felan veremiyorum malı pek anlıyamadım.Yardım eder misiniz?Bir de kariyer filan var onu nasıl ayarlıcaz

• Yükü teslim etmek için geri geri kırmızı çerçevenin içine gir. Treylerin arkası tam olarak kırmızı çerçeve içindeki dönen logonun üstünde olmalı.

Kariyer olayını ben de bilmiyorum. Belki kendi tırımızı altımıza çekince orası da açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caadas

Yükü teslim etmek için geri geri kırmızı çerçevenin içine gir. Treylerin arkası tam olarak kırmızı çerçeve içindeki dönen logonun üstünde olmalı.

Kariyer olayını ben de bilmiyorum. Belki kendi tırımızı altımıza çekince orası da açılır.

Birşey daha sorucaktım bu yükü aldığın yerden kamyonun arkakasına birşey takıyor musun?Ben takmadım da daha doğrusu nasıl takıldığını bilmiyorum.ne yapmam gerekir.Malı aldığım yerde öyle birşey görmüştüm kamyonun arkasına tkaılan
  • Yandaki yönergede 3 key bilmem ne yazıyor Hani var ya kutu içinde yana çıkıyor ondan dolayı olabilir mi?Şehre giriş izni filan var pek anlamıyorum yardımcı olun işte:)
  • Sorunu tam olarak anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Sorunu tam olarak anlayamadım.

Haklısın ben anlatamadım derdimi.Sorunum şu ben gidip işi alıyorum sonra gidilecek yere gidiyorum mesela migrosa kırmızı biyer var gidiyorum oraya birşey olmuyor.
    2-sorunum şehirleri nasıl açarız o şehirlerle alışveriş yapabilirriz
    3-sorunum petrol filan taşımak için ne yapmam lazım
  • O kırmızı yere dorseyi yerleştireceksin sonra ekran bir yazı çıkıyor. Dorseyi bırakma tuşu fln yazıyor. O sırada dorseyi bırakırsan mal'ı teslim etmiş oluyorsun. 2- Şehirler için para gerekli alışveriş yapılmıyor. Petrol taşımak için bir şirket vardı galiba tam hatırlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah sağolasın bende diyorum niye olmuyor.T'ye basıp alıyormuşuz onu yardımların için teşekkür ettim
  • Önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.