Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
73.220
Cevap
385
Favori
3.681.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşverin lisansı falan ya 1-2 harf farkı birde simge farkı önemli değil modelleme gerçek olsun yeter nasılsa lisans yamaları çıkacak:) mp4 ü yaparlarsa süper olur
  • Çift romörklü yüklerde olur umarım.
  • @ memoli156

Belkide bu modellemeri yapan kişi işini ustası deil bilinmez. bile bile kötü yapmazki.

quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

metal_my666 ,para vereceksem beğenmem kolay kolay

ya başka oyun yok napacaz alcaz işte iyi kötü artık

quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

boşverin lisansı falan ya 1-2 harf farkı birde simge farkı önemli değil modelleme gerçek olsun yeter nasılsa lisans yamaları çıkacak:) mp4 ü yaparlarsa süper olur

öyle haklısın bazen lisansız olan araçları pert ediyolardı :) ama amlemde olmalı yahu güzel görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

Çift romörklü yüklerde olur umarım.

çok önceden bir kaç görüntü paylaştılar ama sadece onunla kaldı ses soluk çıkmadı daha

• Arkadaşlar son videoyu izledigimde fark ettim. artık bütün 6X4 lerde yanlık olucak sanırım.( gerçi biraz uzun olmuş deil mi ama olsunda böyle olsun kabul ) bu benim için çok çok önemliydi süper olmuş şuna bakınsana. izlerken fark ettim yahu bayıldım vallahi moda gerek kalmadı

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 20 Eylül 2012; 8:30:02 >

• Merso sanki Volvodan daha uzun olmış ve tır böyle daha güzel görünüyor . Önceden ortadaki tekerler neredeyse ön tekerlere çok yakındı . Demekki Volvo Değil Merso kullanacağım . Arada birde Scania ya bineriz . Ne de olsa o kadar Driving Simulatorde kahrımızı çekti

Edit : Şimdi fark ettimde arka tekerlerin çamurlukları çok tuhaf . Sanki tekerlere yapışık gibi duruyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 20 Eylül 2012; 11:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Arkadaşlar son videoyu izledigimde fark ettim. artık bütün 6X4 lerde yanlık olucak sanırım.( gerçi biraz uzun olmuş deil mi ama olsunda böyle olsun kabul ) bu benim için çok çok önemliydi süper olmuş şuna bakınsana. izlerken fark ettim yahu bayıldım vallahi moda gerek kalmadı

@metal_my666

Video için teşekkürler.
    Yanlık konusunda sizin adınıza sevindim oyunda en çok istediğiniz özellik bu olsa gerek.
    Mercedes linsansı alınamadığına üzüldüm, neyse ki modcu arkadaşlarımız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymankahveci

Video için teşekkürler.
    Yanlık konusunda sizin adınıza sevindim oyunda en çok istediğiniz özellik bu olsa gerek.
    Mercedes linsansı alınamadığına üzüldüm, neyse ki modcu arkadaşlarımız var.

Ne demek hocam

bende çok sevindim ha şöyle olsun :) takmak istemeyen yine takmsın ama opsiyonel olsun. MB lisansız olması konusunda bende üzüldüm ama aracı çok degiştirmemişler bir logo başka bişi yok :) hallolur sanırım.

• Mercedes'in lisansının alınamaması üzücü ama Actros MP4'ün modla geleceğini ve yenilenen ışıklandırma ile orjinal gibi duracağına inanıyorum oyunda, mod gelene kadar basit bir amblem moduyla da idare edilir nasılsa
  • @ otomania

selamlar hocam

Blogda birisi yorum yazmış sanırım son gelen beta packte volvonunda lisansız oldugu söyleniyor. araç kalmadı ya böyle giderse
  • ohoo , o lisans yok bu lisans yok

son anda su koyveriyorlar.
  • quote:

@ otomania

selamlar hocam

Blogda birisi yorum yazmış sanırım son gelen beta packte volvonunda lisansız oldugu söyleniyor. araç kalmadı ya böyle giderse

Haydaaaaaaaaaaaaaa
  • Yok artık, önce lisans alındı deyip araçların videolarını, resimlerini paylaş sonra mercedes yok, volvo yok! Komik.
    Bu işte başka bir iş var. Hangi firma önce lisans verip sonra geri çeker?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya,niye oyun çıkmak üzereyken lisanslar tek tek kaldırılıyor ki.Acaba markalar mı SCS'ye oyun oynadı.
  • lisans olayını fazla önemsemeyin bence modellemeler güzel olsun yeter nasılsa ilk seriden beri lisanssız oynuyoruz alıştık yamalarla lisans oluyor zaten relax
  • quote:

@ otomania

selamlar hocam

Sana da selamlar, saygılar hocam

Gerçekten ilginç bir hal almaya başladı, acaba oyunun çıkışının ilk planlanan zamandan sonraya kayması firmalarla yapılan lisans anlaşmalarına ters mi düştü diye düşündüm şimdi, ya da mali yıl/dönem üzerinden bir finansal sıkıntı olabilir SCS'de

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymankahveci

Yok artık, önce lisans alındı deyip araçların videolarını, resimlerini paylaş sonra mercedes yok, volvo yok! Komik.
    Bu işte başka bir iş var. Hangi firma önce lisans verip sonra geri çeker?

quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Hadi ya,niye oyun çıkmak üzereyken lisanslar tek tek kaldırılıyor ki.Acaba markalar mı SCS'ye oyun oynadı.

quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

lisans olayını fazla önemsemeyin bence modellemeler güzel olsun yeter nasılsa ilk seriden beri lisanssız oynuyoruz alıştık yamalarla lisans oluyor zaten relax

Mantıklıda hocam söyledigin. Ya ben çok mod kullanma taraftarı degilim çünki oyun bozuluyor hata veriyor durduk yere atıyor bu yüzden

quote:

Orijinalden alıntı: otomania
    Sana da selamlar, saygılar hocam

Gerçekten ilginç bir hal almaya başladı, acaba oyunun çıkışının ilk planlanan zamandan sonraya kayması firmalarla yapılan lisans anlaşmalarına ters mi düştü diye düşündüm şimdi, ya da mali yıl/dönem üzerinden bir finansal sıkıntı olabilir SCS'de

Eyvallah hocam bizdende saygılar...

oda olabilir hocam blogda çok dillendi bu olay mutlaka bir açıklama yaparlar. şöylede birşey var bu adamlar bu araçların Ses kayıtlarını yaptı yahu MB , Reno ( magnum - PRE.)

Vallahi hocam şöyle düşündüm bu adamlar hiçbir zaman kesin alındı demediler hatta videoların altına bile yazıyolardı v.s ama kala kala Scania & Man kalıcak bence Renoda gidicektir. Bencede firmalar verip öyle geri alma işi olmaz sonuçta ciddi bir iş yapılıyor. hiç vermemişler bence bunlar kendiliginden modellemiş yapmış verirlerse ne ala vermezlerse koy gitisn.

• Yeni bilgiler var

Development update

We owe you an update on some things happening now which are already frequently discussed in comments.

Truck brand licensing situation is clearing up, and we don't have just good news. Despite years of trying to approach truck and trailer manufacturers, and in some case very extensive negotiations, we are far from securing all major truck brands. For a long time, we have been showing you in-development screenshots and movies with proper branding. It was a part of our negotiation strategy: to show truck manufacturers how public - our fans - react to real brands in our games. Fans' reaction has been without exception always positive, people are excited about driving "real" trucks - but even that is not strong enough argument it seems. As you may have seen in recent movies and screenshots from the game finding their way on the Internet, we are now in the process of switching back to "Majestic" and "Valiant." The destiny of another major brand still hangs in the balance - after two years of discussions, there are only precious few days to see if the negotiations are concluded successfully at the last minute.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Steam Greenlight situation is tough, too. We have been giving a good fight, but recently it looks like our little campaign for our fans to vote on Steam is losing steam a bit. It's not a lost cause yet, but our chances of making it into Top 10 anytime soon are not too high. In fact recently the number of votes for ETS2 seems to be slipping compared to the average votes of Top 100 games in the rankings. Here is a screen-grab from current Greenlight statistics available for developers.

We are not losing faith that Euro Truck Simulator 2 can still win your hearts even without all brands covered. The release of the game is only a new beginning, with any luck will be able to boast about good sales numbers, so we may have better arguments to persuade brand owners to join in. We are going to support the game long term with updates, fixes, and improvements, there are exciting things planned beyond initial release.

If you are eager to see some more moving pictures from ETS2, we have created a new Playlist on our YouTube channel with a collection of movies coming out of beta testing. There are 8 videos in it at the moment, but it looks like there are going to be hours of in-game footage there eventually:

ETS2 Beta Testing YouTube Playlist

• çakma modellerle oyunlara devam ediyoruz diyor sanırım
  • Belkide lisans almaya paraları yetmedi
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.