Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73.189
Cevap
384
Favori
3.652.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31903191319231933194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Güle güle kullanın hocam benimde var hayalimde öyle birşey. İnşallah okul bitince bi masaüstü bide direksiyon seti almayı düşünüyorum. Böyle zevkliyse bi dfgt yada g29 ile kimbilir nasıl zevklidir

https://www.ortombo.com/t150-force-feedback/ tavsiyem bunu alın g29 halt etmiş yanında g29 şansıma 3 gün kullandım arıza yaptı servis yenisiyle değiştirmeyince aldığım yere iade edip 1.346 tl geri aldım ve sonra bunu aldım 9 taksit 950 tl civarı farkı fiyatı sadece g29 dan eksiği yok fazlası var logitech servisi bunu yapınca asla yanından geçmem artık logitech in 2 yıl garanti verdiği ürününe ne değiştirdi nede tamir etti yazıklar olsun

neyse mp ye güncelleme geldi ilk zamanlar baya kastı ama sonra biraz düzeldi. bu arada mp de troller ve türk kabadayılar çoğaldı biri yolu kapamış düdük çalınca diğeri üstüme sürüp çarpıp çalma lan şu kornayı yazıp gidiyor 2 kez bilerek çarpıp yükü ve kamyonu pert ettiler yarı yol boşa gitti bu oyunda multiler yok heral de artık istifa ettiler

Oyun 11 TL'ye inince troller saldırdı hemen oyuna.
    ATS bu yönden çok daha temiz. Umarım ATS'de böyle saçma sapan indirimler almaz.

oda doğru da adminler 1 saat baksa ve görse hepsini temizler madem bu mp yi açtınız pislikleri temizleyeceksiniz inan sinir oldum 1 saat yol gittim oyunda 400 km kala itin biri gelip vurdu kaçtı kamyon 100 dorse 92 hasar yazık zevki kaçıyor insanın adminler yol kenarına düzgünce park edenlerle uğraşacaklarına bunları temizlesin

Oyun 11 lira olunca 5 tane Steam hesabı alıp 5 kere oyun alıyorlar. Banlamak da çözüm değil. Ben yediremezdim kendime oynamazdım MP'yi.

5 hesap açıp oyunu alanda utanma mı olur dostum belki de steam ın işine geliyor umursamıyor nasılsa para geliyor

Yok yok son 400 km kala %100 hasarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. Birkaç kişi MP serüvenine yeni başladık. Saat 3 gibi toplanıp oynamaya çalışacağız. Bize katılmak isteyen olursa Steam den ekleyebilir.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun fakat teknoloji biraz şans işi bilindiği üzre. Kullandığım tüm ekipmanlar logitech ve hiçbirinde bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Birde birşey sormak istiyorum kullandığınız modelde debriyaj var mı ?
  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • takip
  • takip
  • teşekkürler debriaj yok ama sonradan alabiliyorsun debriaj olan pedal setinihttps://www.ortombo.com/t3pa-pro-add-on/ artı t300 modelinde başka tip direksiyonda alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Temmuz 2016; 12:37:44 >
  • Volvo 750 hp scania 730 hp son hız için okadar fark yok asıl farkı burda şanzıman oynar volvonun şanzımanı scania ya göre kötüyse scania hız da alır bu gayet normal Gerçek hayatta Scania her zaman en iyi tır markalarından biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    ETS 2 yapımcıları bence SCANIA ile ortak bir anlaşmaları var. en küçüğünden en büyüğüne bütün SCANIA lar çok iyi. ama aynı şeyi diğerleri için söylemek mümkün değil. IVECO, DAF, RENAULT ve MERCEDES herhangi bir ilgi görmüyor. tamam MERCEDES' in yeni kasası geldi ama yol tutuşu ve hızı asla bir SCANIA değil...
  • Şimdi, her markaya özel DLC çıkarsalar bir türlü, çıkarmasalar bir türlü. Son DLC hiç ama hiç iyi olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Volvo 750 hp scania 730 hp son hız için okadar fark yok asıl farkı burda şanzıman oynar volvonun şanzımanı scania ya göre kötüyse scania hız da alır bu gayet normal Gerçek hayatta Scania her zaman en iyi tır markalarından biridir

scania bir tıra göre fazla hızlı bu yüzden kontrolü zor oluyor şeytana uyup basınca en ufak bir hatada kontrolü kaybedip devriliyor yol tutuşu iyi değil bence daha önce dandik bir direksiyon seti vardı onunla kullandım beğenmedim şimdi iyisini aldım acaba önceki setten mi deyip övenlerde çok tekrar denedim ama yine aynı kontrolü zor her an kaza riski var Volvo öyle değil aylardır kullanıyorum Volvo daha rahat. nesini övüyorlar scania nın çözemedim yarış içinse o olabilir ama yükle hızda sapıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Temmuz 2016; 6:36:56 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    enterasan...
    bende SCANIA ve MAN arabasında bu konuda sorun yaşamıyorum.
    o zaman her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diyelim.
  • erol coşkun kullanıcısına yanıt
    valla ben hiç alışamadım scania ya bilemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Güle güle kullanın hocam benimde var hayalimde öyle birşey. İnşallah okul bitince bi masaüstü bide direksiyon seti almayı düşünüyorum. Böyle zevkliyse bi dfgt yada g29 ile kimbilir nasıl zevklidir

https://www.ortombo.com/t150-force-feedback/ tavsiyem bunu alın g29 halt etmiş yanında g29 şansıma 3 gün kullandım arıza yaptı servis yenisiyle değiştirmeyince aldığım yere iade edip 1.346 tl geri aldım ve sonra bunu aldım 9 taksit 950 tl civarı farkı fiyatı sadece g29 dan eksiği yok fazlası var logitech servisi bunu yapınca asla yanından geçmem artık logitech in 2 yıl garanti verdiği ürününe ne değiştirdi nede tamir etti yazıklar olsun

neyse mp ye güncelleme geldi ilk zamanlar baya kastı ama sonra biraz düzeldi. bu arada mp de troller ve türk kabadayılar çoğaldı biri yolu kapamış düdük çalınca diğeri üstüme sürüp çarpıp çalma lan şu kornayı yazıp gidiyor 2 kez bilerek çarpıp yükü ve kamyonu pert ettiler yarı yol boşa gitti bu oyunda multiler yok heral de artık istifa ettiler

Oyun 11 TL'ye inince troller saldırdı hemen oyuna.
    ATS bu yönden çok daha temiz. Umarım ATS'de böyle saçma sapan indirimler almaz.

oda doğru da adminler 1 saat baksa ve görse hepsini temizler madem bu mp yi açtınız pislikleri temizleyeceksiniz inan sinir oldum 1 saat yol gittim oyunda 400 km kala itin biri gelip vurdu kaçtı kamyon 100 dorse 92 hasar yazık zevki kaçıyor insanın adminler yol kenarına düzgünce park edenlerle uğraşacaklarına bunları temizlesin

Oyun 11 lira olunca 5 tane Steam hesabı alıp 5 kere oyun alıyorlar. Banlamak da çözüm değil. Ben yediremezdim kendime oynamazdım MP'yi.

5 hesap açıp oyunu alanda utanma mı olur dostum belki de steam ın işine geliyor umursamıyor nasılsa para geliyor

Yok yok son 400 km kala %100 hasarı

bu arada ats ye yorumu unutmuşum şimdi yazayım oda fiyatı abartarak saçmalamış 56 yada 47 tl bu da çok fazla bence

• scania bana göre çok kullanışlı bir tır 130 140 ile viraj alabiliyor realde de scania yı açtırırsan 120 130 görebiliyorsunEuro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

• 3 gündür üst üste oyuna 50 mb'lik güncelleme geliyo ne değişiyo ne gelişiyo ne geliyo gidiyo belli değil..
  • ffaattii07 kullanıcısına yanıt
    küçük düzeltmelerdir. kayda değer bir şey olsa reklamını yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

3 gündür üst üste oyuna 50 mb'lik güncelleme geliyo ne değişiyo ne gelişiyo ne geliyo gidiyo belli değil..

daha çok bozuyorlar o oluyor
  • Modlar zirt pirt atiyo olmadik zamanlarda,ne yaptilarsa bozdular oyunu Ustelik hic bir hata vs. yok.
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    sormayın dün berbattı mp yeni güncellemeden sonra karşıdan yada yanımdan geçenler bir görünüp bir yok oluyor sesler gidiyor oyunda ve biri elektriğe kapılmış gibi yakınında kim varsa vurup duruyor hasar 100 tabi yine bana denk geldi ama adamın suçu yok

EKLEME: ses sorunu benden kaynaklıymış pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Temmuz 2016; 3:53:35 >
  • 
Sayfa: önceki 31903191319231933194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.