Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2977. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73.226
Cevap
385
Favori
3.683.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29752976297729782979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daxtor55

quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Promods kurulu suan bende.Promodsu sitesinden mi indirdiniz? Birde rardan cikarirken hata vs verdi mi? Mod managerdan promodsun tum dosyalarini oncelikli yapin.1.21 de promods 1.98 calisiyor

Evet sitesinden indirdim.Hata verdi ama 7zip dosyayı winrar gibi indirilir indirilmez açmadığından her zaman veriyor bu hatayı.Sorun def dosyasından kaynaklı.Mod yöneticisinden aktif ediyorum 4 scs dosyasını da mod yöneticisinde aktif olsa bile oyuna girince yada tekrar mod yöneticisine girince def dosyasının olduğu mod deaktif oluyor.Bu yüzden açılmıyor oyun.Acaba siz ek birşey mi yaptınız yüklerken?

Dedigin gibi hata veriyorsa olmuyor.Bir onceki surumde ayni olay basima geldi,farkli yerlerdende indirdim ama zip veya rardan cikarirken hata veriyordu.Dosyalar cikiyor ama bozuk cikiyor sanirim.Mod klasorunede atinca dedigin gibi def cikmiyor yada def isaretlenmemis oluyordu.

Sitede de dosyalarin bozuk olduguna dair kimse sikayet etmemis bu arada,sorun nerde tam bilmiyorum.

promods-def-vXXX.scs
    promods-map-vXXX.scs
    promods-model-vXXX.scs
    promods-vXXX.scs

Bu dosyalarin hepsinin olmasi gerek mod klasorunde.Birde tum mod klasorunu bosaltip,sadece promods dosyalarini aktif edin.Cunku def dosyalari,baska modlarda da olabilir.

• 2012 yılında SCS tarafından yayımlanan ve hala popülerliğini koruyan tır simulasyonu Euro Truck Simulator 2 için sevindirici bir haber geldi. Oyun için çıkan son Japonya ek paketinin ardından blogunda bununla ilgili bir yazı yazan SCS Software, hangi ülkelerde ne kadar oynanıyorsa o sırayla ek paketlerin yayımlandığını açıkladı. Sıradaki ek paketlerde ise ilk 20’de olan Hollanda, Türkiye ve Güney Kore bulunduğu söylendi.
  • Süper haber bu. Umarım görebiliriz
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Oyunda Türkçe desteğinin olması ancak Türk bayrağı DLC'sinin olmaması tuhaftı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES
    Gece gunduz dengesı su an kotu durumda hava dedıgın en gec 21.00 da tamamen kararır 05:30 gıbı aydınlanmaya baslar.

türkiye'de öyle ama oyun hem avrupada yani daha kuzeyde geçiyor hem de yaz mevsiminde. zaten son güncellemelerle birlikte daha da gerçekçi oldu artık iskandinavya'da geceleri tamamen kararmıyor hava, alacakaranlık oluyor sadece. güney kesimlerde örneğin italya'da güneş daha erken batıp daha geç doğuyor kuzeye göre ve gece daha karanlık oluyor.
  • ferhax F kullanıcısına yanıt
    malesef TSM'nin yeni sürümleri İskandinavya DLC si olmadan çalışmıyor.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Promods kullanmadım hiç ama duydugum kadarıyla TSM ile beraber çalışmıyor. Şimdiye kadar TSM kullandım hep böyle de devam edecek gibi. Bu arada mod klasöründe JPM var kafa karıştırmasın çalışmıyor :D
  • Benzin fiyatları mı arttı? 1.55 euro olmuş, eskiden 1.46 idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Benzin fiyatları mı arttı? 1.55 euro olmuş, eskiden 1.46 idi

Bölgeden bölgeye değişiyor.
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Türkiye haritası gelirse mazotu nasıl alıcaz :D kaçak falan bi şekilde depolamak lazım :D
  • oyunun popülerliğinin uzun süremesini şüphesiz multiplayer sağladı. mp çıkmasaydı çoğumuz bırakmıştık oyunu yada bu kadar sık oynamıyorduk.
  • Winter mod ne alemde?
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Henüz ses yok,ama geçen yılki gibi olmamalı, hele promod map'da finlandiya taraflarında karda kullandıktan sonra.
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    Kar modu yapacaklarsa fiziği etkilemesi lazım yüksek hızda kayma falan fren mesafesi vb. Eski kar modlarında bile varıdı kayma.
  • MP4 Actrosun vites oranlari otomatikte kanser etti beni.Gercekde de boyleyse allah sabir versin kullanana MP3 ne guzel kutur kutur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

oyunun popülerliğinin uzun süremesini şüphesiz multiplayer sağladı. mp çıkmasaydı çoğumuz bırakmıştık oyunu yada bu kadar sık oynamıyorduk.

ben multiye bir kaç kere girdim saçma sapan çarpanlar falan var birde diğer tırların hareketleri akıcı değil takip mesafesi falanda fayda etmiyor oyunun zaten optimizasyonu kötü birde üstüne multiplayer kodlanıyor tam curcuna. ben single takılıyorum hep açıyorum radyoyu oh mis.
  • Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan sürenler var, zaten çoğunlukta o yönde. Ama bazen yol veren oyuncuda görünce insan bir seviniyor. Niye seviniyor ? %50 den fazlası çarpan, yol vermeyen, sürücülerden oluştuğu için. Bunu da görünce ister istemez seviniyoruz.
    Geçen firmadan çıkıyordum yükü aldım. Tam çıkmak üzereydim başka bir oyuncu girdi yük alma yerine giriş çıkış dar olduğu için, adam ben korna falan çalmadan direk geri geri çıkıp yol verdi. Bu hareketleri de görmek güzel. Ki bunu yapan bir yabancı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Saçma sapan sürenler var, zaten çoğunlukta o yönde. Ama bazen yol veren oyuncuda görünce insan bir seviniyor. Niye seviniyor ? %50 den fazlası çarpan, yol vermeyen, sürücülerden oluştuğu için. Bunu da görünce ister istemez seviniyoruz.
    Geçen firmadan çıkıyordum yükü aldım. Tam çıkmak üzereydim başka bir oyuncu girdi yük alma yerine giriş çıkış dar olduğu için, adam ben korna falan çalmadan direk geri geri çıkıp yol verdi. Bu hareketleri de görmek güzel. Ki bunu yapan bir yabancı. :)

ben 1 saat yol gittim 0 hasarla karşıdan geldi çarptı %100 hasar aldım. yoğurda sinek düşmesi gibi birşey bu oyun 1 tane bile mal adam olunca oynanmıyor.
  • Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    Aynen, bir an soğuyorsun oyundan.
    edit: Eskiden daha kötüydü. Şimdi bunlar hiç bir şey. Eskiye göre. İlk sıralar bu bana çarpıcak mı ? diye geziyorduk. Tek şeritli yollarda karşıdan gelen birin görünce benim üstüme doğru sürerse nere kaçarım diye yol arıyorduk. Dorse ile yolu bloklayanlar vb vb bir sürü şey vardı eskiden.
    Zamanında dorsesizlerden az mı çektik. :) Tek karşıdan gelseler keşke. Gözlerimiz yan dikiz aynalarından ayrılmıyrodu. Biri gelip de çarpacak diye. Arkadan son sürat gelip dorseye vurup uçtuğum günleri unutmuyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 15 Kasım 2015; 23:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Çok haklısınız tali yoldan hızlı hızlı geldiğimi görüp ona rağmen yola çıkan insanlar olduğu gibi, yonca kavşaklarda yola bağlanırken girilen tek şerit biter bitmez yol açılsın beklemetmeyim diye hemen sağ şeride kendini atan insanlar da var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 29752976297729782979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.