Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
73.220
Cevap
385
Favori
3.682.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29492950295129522953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onder.t

Siz bu kadar hesap yapıyor musunuz yakıt için? 4x2 kombinasyonda büyük yakıt tankıyla bir depoda 4000km kadar gidilebiliyor. Bu konuda Iveco'yu seviyorum.
    Arkadaşlar 1.20 beta'yı kurmuştum. Multiplayer için 1.19'a döndüm fakat kayıtlar açılmıyor 1.20 sürümünde kayıt olduğu için. 1.20 ile de Multiplayer oynanmıyor. Ne yapmak lazım ?
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Uyumlu saveden devam edin. Eğer eski savenin üstüne 1.20 yi kayıt ettiyseniz başkada save yoksa sıkıntı.
    Oto savelere bakın belki vardır, hızlı kayıt felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Video'lu anlatımları var. Çok zor değil tekniğini öğrendikten sonra.

Yok skin yapabiliyorum, benim sorularim ufak tefek teknik bilgiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

Video'lu anlatımları var. Çok zor değil tekniğini öğrendikten sonra.

Yok skin yapabiliyorum, benim sorularim ufak tefek teknik bilgiler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilgisayarımın özeliklerine bir bakarmısınız kaldırırmı
    amd athlon processor tf 20 2 gb ram
    atı radeon x 1200 series lütfen bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: artistumutcan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar paylaştığınız resimlerdeki bazı çekiciler yere mi basık, yoksa ben mi yanlış görüyorum?

Bu Yiğido da benden gelsin.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 31 Ağustos 2015; 22:55:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: artistumutcan

Alıntıları Göster
    Amsterdam'dan dönüşümüzü yaptık Uzunköprü'ye

Rota: Hollanda-Almanya-Avusturya-Sloven-Hırvat-Sırp-Bulgar-Türkiye

Tek başıma yürüyom sabaha karşı

Salzburg'da BP'nin girişine doğru çektik arabaları yatar yapıyoz

Hırvat'tan Sırba 50 km kala otoban inşaatı var daha da ordan gelmem Romen candır şu stauya bak sanırsın kapıkulenin bulgar tarafında sıra bekliyoz

simage formatında yine sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 31 Ağustos 2015; 22:59:45 >

• ElvanDalton kullanıcısına yanıt
    Linkler ölü.

Edit: Düzeldi.

@ElvanDalton: Hocam yere mi bastınız bu çekiciyi ben mi öyle görüyorum yaa Allah'ım kafayı kıracam bu görütüler beni benden alıyor off.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 31 Ağustos 2015; 23:03:41 >
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    Simage'da sorun var hocam image olarak yükledim şimdi bi sorun gözüküyo mu?
  • ElvanDalton kullanıcısına yanıt
    Büyük görünüyor görseller hocam. Ben yüklerken de aynısı olmuştu [ img ] ve [/ img ] kodlarını [simage] ve [/simage] olarak değiştirin. Başka simage kodu eklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 31 Ağustos 2015; 23:05:59 >
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    [simage] ve [/simage] olmuyor zaten olsa yapacam
  • quote:

Uyumlu saveden devam edin. Eğer eski savenin üstüne 1.20 yi kayıt ettiyseniz başkada save yoksa sıkıntı.

Teşekkürler, eski save'in üstüne kayıt etmişim hep, tekrar Beta'ya döndüm Beta'daykan bir tane daha güncelleme geldi, 1.20 Beta'dan çıkıp herkese geldiğinde düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Teşekkürler, eski save'in üstüne kayıt etmişim hep, tekrar Beta'ya döndüm Beta'daykan bir tane daha güncelleme geldi, 1.20 Beta'dan çıkıp herkese geldiğinde düzelir mi ?

Alıntıları Göster
    Yahu son günlerde fark ettiğim bir şey var tırda gaza basınca tiz ve böyle kulağı rahatsız edici bir ses geliyor, gazı kesince ses de kesiliyor ve sadece tam gaz verirken oluyor. Nedir bu? Kapatabiliyorsak da çok iyi olur gerçekten kafayı ütülüyor böyle sivri bir ses çok gıcık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

Yahu son günlerde fark ettiğim bir şey var tırda gaza basınca tiz ve böyle kulağı rahatsız edici bir ses geliyor, gazı kesince ses de kesiliyor ve sadece tam gaz verirken oluyor. Nedir bu? Kapatabiliyorsak da çok iyi olur gerçekten kafayı ütülüyor böyle sivri bir ses çok gıcık.

Turbo ıslığı, muhtemelen scania kullanıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

Turbo ıslığı, muhtemelen scania kullanıyosunuz

Eski kasa Volvo FH ve şu an kullandığım Peterbit 389 ile yaşadım bu durumu. Seferi tamamlayayım Mercedes'e geçip onla da deneyeceğim bi'.

Hazır gelmişken oyundan da görüntüler atayım az;

------------------------------------

https://store.donanimhaber.com/4a/5f/01/4a5f018282ad0566da30b79f417fa10f.jpg
    https://store.donanimhaber.com/14/5e/37/145e37c10a3b5b0a9fa4e14537d2e630.jpg
    https://store.donanimhaber.com/f4/ac/72/f4ac7244825a6184d3fb9f0e05669f71.jpg
    https://store.donanimhaber.com/ba/58/46/ba5846506f793cc80716b2d1f0cb10d4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 1 Eylül 2015; 0:42:56 >

• Hocam arac midilli olunca zaten sase basik, teker modu var o da alcaltiyor, bi de ustune ventil modu var onu da yatardayken indiriyorum komple yere oturuyo araba

• quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

Hocam arac midilli olunca zaten sase basik, teker modu var o da alcaltiyor, bi de ustune ventil modu var onu da yatardayken indiriyorum komple yere oturuyo araba
    976.2 mb güncelleme yapıyor Steam üzerinden
  • Arkadaşlar filo kurucamda en az yakan tır hangisi?
    Düşük beygirli tırların hepsi az yakar mı yoksa beygiri yüksek olmasına rağmen yinede az yakanlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sssemih24

Arkadaşlar filo kurucamda en az yakan tır hangisi?
    Düşük beygirli tırların hepsi az yakar mı yoksa beygiri yüksek olmasına rağmen yinede az yakanlar var mı?
    Oyuna olan ilgi Müthiş şekilde azalmiş bitmeye yakin durumlarda.. Eskiden buraya bi soru sorduğumuz zaman Allah razi olsun onlardan, Türlü türlü çeşit çeşit bilgilendirici cevaplar alirdik... Şimdi bi soru sorduk 1 haftadir bi insan evladi, Bi tane Adam gelip cevap vermedi hala..

İnternette mod arama indirme sayfalarina bakiyorum, modlarda eskisi gibi paylaşilmiyo.. İnsanlar demek ki artik uğraşmiyo.. Eskiden mis gibi modlar yapilir paylaşilirdi şimdi o da bitmiş.

Birileri bana Mod nasil yaparim anlatabilir mi veya bunu nereden öğrenebilirim..
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. 1.20 betadan çıkıp mp sürümü de uyumlu olursa tabi ki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElvanDalton

Hocam arac midilli olunca zaten sase basik, teker modu var o da alcaltiyor, bi de ustune ventil modu var onu da yatardayken indiriyorum komple yere oturuyo araba
    Güncellemeden sonra multiplayer açılmıyor. Sorun neden acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 29492950295129522953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.