Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73.244
Cevap
384
Favori
3.686.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24212422242324242425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Baktın vuracaksın, bas ESC'ye çık, kayıt al. Gir oyuna çarp güzelce sonra aldığın kaydı yükle devam et... olma mı

oyunun zevki kaçar öyle gerçekçi olmak lazım yoksa para hilesi yaparsın herşeyi alırsın ne anlamı var bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu hileden saymıyorum şahsen. O kadar yol tepip gelmişsin 0 hasarla, az bir mesafe kalmış yükü bırakmaya. Biri gelip küüt diye vuruyor ve gidiyor paracıklar. Bedavaya 2 saat oynamış oluyorsun. Yorulduğun da kar kalıyor yanına. Kazada hata bendeyse o ayrı tabi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_cilbirci

https://www.youtube.com/watch?v=yAjaTA9T8B4

double trailer var mı şehir içinde en dar yerlere bile girerim diyen babayiğit hani şu meşhur dar kapı falan

nasıl yapabiliriz bunu videoyu çeken kişi Online modda yapmış

• onu yapan admin sanirim test surusleri yapiyor muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Hız Felakettir,kurallara uyalım uymayanları uyaralım. 1000 bg xxx speed racer 21 ileri şanzıman tut tutabilirsen (ama yükte şanzıman verimsiz en ufak rampada güçsüz düzde rampa aşşağı taksilerden hızlı
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Mercedesin arma ve gps modunu nerden indirdiniz?

• nereden indirdiğimi hatırlamıyorum,çok uzun zamandır oynuyorum yerli,yabancı çok mod denedim yabancı sitelerden indirdiklerimin çoğu çalışmadı (belki sürüm farkı sebep olmuştur)Müsait bir zaman bulursam bakarım sizin için

Sanırım link buhttp://ets2mods.org/2013/07/mercedes-benz-multi-mod-v1-0-by-kacak/

@berkke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 21 Temmuz 2014; 21:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Baktın vuracaksın, bas ESC'ye çık, kayıt al. Gir oyuna çarp güzelce sonra aldığın kaydı yükle devam et... olma mı

Olur tabii niye olmasın yapmamamın sebebi 1.hasarsızlık modunu test etmek 2.zaten viraja girdim önüme biranda tır çıktı karar verene kadar birde klavye ile bazı alışkanlıklarım var eski oyunlardan kalma sakarlık yapabilirim heran en çokMP sohbet ekranında Y yerine T basmak gibi

SP oynarken bile kurallara uyarım övünmek gibi olmasın son 12 senede yaklaşık 1,5 milyon km yapmış biri olarak tek trafik cezam olmamıştır. Kurallara uyalım uymayanları uyarıp dayak yiyelim.

• Ben de oyunlarda bile trafik kurallarına çok dikkat ederim artık kırmızı ışıklar takıntı oldu yüksek hızda olsam bile mutlaka dururum
  • Mp de şehirlerde ki trafik ışıklarında sorun mu var çok uzun süre kırmızıda bekliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Mp de şehirlerde ki trafik ışıklarında sorun mu var çok uzun süre kırmızıda bekliyor ?

Evet hocam ben en son girdiğim de sorunluydu hep kırmızıydo mp de pek takılmayn basın geçin yanılmıyorsam cezada yazmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Mp de şehirlerde ki trafik ışıklarında sorun mu var çok uzun süre kırmızıda bekliyor ?

Evet hocam ben en son girdiğim de sorunluydu hep kırmızıydo mp de pek takılmayn basın geçin yanılmıyorsam cezada yazmıyor

Aynen çoğunda kırmızıda geçtim ceza yazmadı,garip.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

quote:

Aynen çoğunda kırmızıda geçtim ceza yazmadı,garip.

Ben çok dikkat etmeme rağmen sabah kırmızıyı son anda fark ettim duramadım ışıkları geçip durdum anında cezayı kesti.

• EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    SP'de ESC olur ama MP'de olmaz...

Radara da mı girmedin mübarek
  • Radara girmemek mümkün mü Tabelayı görüyorum kaç yazdığını (gözlük olmadan göremiyorumki) radara ödediğim para ile 5 tane full garajım olurdu.

Gerçek hayatta çok dikkat ederim gideceğim güzergahı tanımaya çalışırım genelde belli yerlerde olur. Gerçi en son D.100 de gezici radar vardı kural ne ise ona uyarım,aslında süratli kullanmayı severim ancak bu körü körüne olmaz 1.Yol,2.Altımdaki araba,3.Hava şartları,4.Trafik bunların hepsi uygun olursa (günümüz için geçerli değil) Mesela basın ekspres yolu daha ilk açıldığında kimse kullanmazdı oraya giderdik Tem otoyolu yeni açıldığında oralardaydık.(Temde sorumlu ekip başkomiseri erzincanlıydı çok gözyummuştu evet sürat yapıyorduk kimseye zarar vermedik tanıyordu beni)Şimdiki D.100 Eskiden E 5 ti Metrobüs yapılana kadar çok iyiydi.

@ABABA2307

• Ben oyunda hiç ceza yemedin diye anladığım için radarı sordum, geçek hayatı kast etmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ
    Kurallara uyalım uymayanları uyarıp dayak yiyelim.

İşte, ATASÖZÜ olmaya aday bir laf
  • Mouse ile oynayan arkadaşlar nasıl oynuyor ben bir türlü beceremedim klavye ye alıştım diye mi öyle bilmiyorum ama mouse ile oynayamadım ben.
  • Beyler şu MMG yamasında dortmund a giderken etrafın kayalıklı olduğu bir yol var deve bağırtan yokuşu misali yokuşu var Daf ile zor çıktım hemde 620 hp lik daf ağladı resmen.Yanımdan geçen volvolar bana çavvv yaptı tam yerinde bırakmışım volvoyu şansa bak.
  • Olması gereken o zaten volvo taksi gibi bu yüzden mercedes,man ve daf favorilerim
  • Oyunda Pro Mods haritasını kullanıyorum arkadan bazı araçların farlarından dolayı aşırı bir ışık parlaması oluyor, aynı şey TSM 5 haritasında da var sizde de böyle bir ışık parlaması oluyor mu ? Çok rahatsız edici
  • 
Sayfa: önceki 24212422242324242425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.