Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73.244
Cevap
384
Favori
3.686.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17211722172317241725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.9 kasma arttı fps acayip dengesiz amd var bende
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    çevrimdışı da oynanabiliyor.
  • genelde topluyorum alışkınım retarder kullanıp savrulmaya ama bu kez son anda fark ettiğim için ani girdim yol ayrımına o yüzden toplayamadım tam ortadan girdim bariyerlere
  • herdem09 kullanıcısına yanıt
    evet hocam sadece kurulum güncelleme için gerekli internet. örneğin internet bağlantınız yok , steam internete bağlanmaya çalışıyor sonra bağlanamadığın da hata veriyor bağlantınız yok diye hemen altında da (çevrimdışı çalış-oyna) seçeneği oluyor internetsiz de oyuna giriyorsunuz bu şekil.
  • Tesekkurler cevaplar icin. Ekledim oyunu steam'e.

Ubuntu da driver problemi cikti. Oyundan goruntu alamadim. Driver isleri karisik oldugundan, sistemi mahvetmemek icin ets2'yi ubuntu'da deneme olayini erteledim. Windows'ta devam.

Son bi soru: Profilimi steam'e aktarabilir miyim? 100k kusur tecrubeyi kaybetmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdem09 -- 24 Mart 2014; 12:34:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • betadragon kullanıcısına yanıt
    bende de tam tersi aradaki teklemeler iyice azaldı.
  • 15.2 mb lık bir güncelleme daha geldi. scs nin neleri değiştirdiklerini yazdıkları bir yer var mı acaba?
  • Arkadaşlar pc yi recoverladım oyunu tekrar kurdum steam üzerinden beta güncelemeyide yükledim kayıtlı oyundan devam ediyorum ancak grafikte bir sorun var. oyunu açarken siyah ekran çıkıyor geri kapanıp masa üstüne geliyor geri tekrar ardından oyun açılıyor ( ekranın gidip gelmesi tamamaen 1sn sürüyor ) sorunun bundan kaynaklandıgını düşünüyorum, sorun da oyndaki renkler canlı degil soluk yani beyazlama gibi umarım anlata blimişimdir. eskisi gibi renkler doygun degil. bi öneriniz var mı?

bir de oyunu açarken böyle oluyor gidip geliyor açılmıyor.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 24 Mart 2014; 18:09:45 >

• 1.9 betası ne zaman bitecek acaba?
  • alicnouma kullanıcısına yanıt
    http://blog.scssoft.com/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

benim dediğim bu değildi. 1.9 betası çıktıktan sonra ara ara yeni güncellemeler geliyor benim merak ettiğim o arada gelen güncellemelerde neleri değiştiriyorlar. mesela ilk başta süspansiyonlar çok fenaydı sonradan düzelttiler.
  • dönüşlerde araç kayıyor gibi oluyordu o da düzeldi mi? sırf o yüzden 1.8'e geri döndüm.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.9 betadan 1.8 e geri dönebilir miyiz?

TSM olmadan olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

benim dediğim bu değildi. 1.9 betası çıktıktan sonra ara ara yeni güncellemeler geliyor benim merak ettiğim o arada gelen güncellemelerde neleri değiştiriyorlar. mesela ilk başta süspansiyonlar çok fenaydı sonradan düzelttiler.

Aynen her gün güncelleme geliyor ama ne oluyor, ne düzeliyor bilmiyorum. Ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marc Marquez

Hocam 1.9 betadan 1.8 e geri dönebilir miyiz?

TSM olmadan olmuyor.

evet steam üzerinden betaya katılma dediğin zaman dönebiliyorsun.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

dönüşlerde araç kayıyor gibi oluyordu o da düzeldi mi? sırf o yüzden 1.8'e geri döndüm.

Benim lastikler % 22 hasarlı
    Birde o kaymayi bana sor
    Tır 80den sonra Drift atıyor

• Marc Marquez kullanıcısına yanıt
    dönersin ama kaldıgın yerden devam edemessin. 1.8 sürümünde nerede kaldıysan oradan devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

Arkadaşlar pc yi recoverladım oyunu tekrar kurdum steam üzerinden beta güncelemeyide yükledim kayıtlı oyundan devam ediyorum ancak grafikte bir sorun var. oyunu açarken siyah ekran çıkıyor geri kapanıp masa üstüne geliyor geri tekrar ardından oyun açılıyor ( ekranın gidip gelmesi tamamaen 1sn sürüyor ) sorunun bundan kaynaklandıgını düşünüyorum, sorun da oyndaki renkler canlı degil soluk yani beyazlama gibi umarım anlata blimişimdir. eskisi gibi renkler doygun degil. bi öneriniz var mı?

bir de oyunu açarken böyle oluyor gidip geliyor açılmıyor.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 24 Mart 2014; 22:13:01 >

• dorseyi park edip yola çıkarken 407 benim çıktığımı gördü, yavaşlamadı bile , ara yolda bende sinirlendim peşine takıldım tabi ki ışıklarda yakaladım sonuç mu...

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

bunlar da tırımı yıkamaya götürmeden önce iyice kirletmek için

• 
Sayfa: önceki 17211722172317241725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.