Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73.227
Cevap
385
Favori
3.683.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12881289129012911292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.4.8 kurdum ve aracı sürerken bir uyarı geldi tam okuyamadım firen basıncı filan bişey yazıyordu ne yapmam gerek
  • Klavye ile vitesi nasıl boşa alıyoruz?
  • Bekleyin o dolar.

Edit : Bende mi 1.4.8 kursam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathMetaller -- 19 Temmuz 2013; 15:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMetaller

Bekleyin o dolar.

daha önce 1.1.1 oynuyordum arasında gerçekten çok fark var yolda çukurlar ve yıpranmalar görüyorum üzerinden geçerken kabin salalnıyor ve lastikler yukarı aşağı oluyor 1.1.1 de bunlar yoktu 1.1.1 üzeri sürümlerde varmıydı bilmiyorum.

Tam malı teslim edeceğim kapı önünde basınç düştü araç gitmiyor arkamda trafik oluştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: DeathMetaller

Bekleyin o dolar.

daha önce 1.1.1 oynuyordum arasında gerçekten çok fark var yolda çukurlar ve yıpranmalar görüyorum üzerinden geçerken kabin salalnıyor ve lastikler yukarı aşağı oluyor 1.1.1 de bunlar yoktu 1.1.1 üzeri sürümlerde varmıydı bilmiyorum.

Tam malı teslim edeceğim kapı önünde basınç düştü araç gitmiyor arkamda trafik oluştu

Beklesinler işleri ne %67 de bakalım kuruyorum.

• quote:

arkadaşlar 1.4.8 kurdum ve aracı sürerken bir uyarı geldi tam okuyamadım firen basıncı filan bişey yazıyordu ne yapmam gerek

Bus Cable'de oluyordu bu vitesi boşa alın biraz gaz verin yada el frenini çekin gaz verin araç kalkar.
  • Yollarda çukurluklar mı var yada bozuk yollar falan mı var? Ben henüz kurmadım da
  • imzada ki hi-way yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain__

Yollarda çukurluklar mı var yada bozuk yollar falan mı var? Ben henüz kurmadım da

hani bizim yollarda üzerini örterler ya tümsek olur bozuk olur öyle üzerinden geçtinmi sallantı oluyor ve ses çıkıyor
  • Gaza baya yüklendikten sonra kabinden motor sesi dısında ayrı bir ses geliyor kesik kesik o mu havalı fren sesi olmus oluyor ?

Birde retarderi kullanıyorum sürekli frenlerken hız yavaşladımı normal frenliyorum heralde yolda bırakmaz değil mi böylece?
  • Ya arkadaşlar sürekli düşük hava basıncı diyip duruyor delircem daha malı yeni aldım ilk kırmızı ışıkta durdum şimdi araç kalkmıyor
  • @denn1s33

Fren pedalına basmadan aracın yavaşlamasını sağlar, kademeyi arttırdıkça aracın hızını daha etkili biçimde düşürür.

Örneğin süratli gidiyorsunuz ve viraja yaklaşıyorsunuz diyelim; ayağınızı gazdan çekip hızınıza göre retarderi kademeli olarak devreye sokuyorsunuz [ ş ] ve aracı istediğiniz hıza düşürdüğünüz zaman retarderi devre dışı bırakıp [ i ] yolunuza devam ediyorsunuz.

quote:

arkadaşlar 1.4.8 kurdum ve aracı sürerken bir uyarı geldi tam okuyamadım firen basıncı filan bişey yazıyordu ne yapmam gerek

Freni çok sık mı kullanıyorsunuz?

• quote:

Ya arkadaşlar sürekli düşük hava basıncı diyip duruyor delircem daha malı yeni aldım ilk kırmızı ışıkta durdum şimdi araç kalkmıyor

Frenlerin havaları dolacak mecbur bekleyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Ya arkadaşlar sürekli düşük hava basıncı diyip duruyor delircem daha malı yeni aldım ilk kırmızı ışıkta durdum şimdi araç kalkmıyor

Malı yeni aldım yola çıktım ilk kırmızı ışıkta böyle oldu ama virajlara biraz sert girdim birde hızlı ondan mı oldu acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain__

Yollarda çukurluklar mı var yada bozuk yollar falan mı var? Ben henüz kurmadım da

hani bizim yollarda üzerini örterler ya tümsek olur bozuk olur öyle üzerinden geçtinmi sallantı oluyor ve ses çıkıyor

TSM yerine 1.4.8 bir kurayım ben o halde en azından herhangi bir sorun yaşamam. İyi olmuştur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

quote:

Orijinalden alıntı: KacaK35

Arkadaşlar bende yağmur yağınca sis çok az oluyor 1.4.1+ versiyonu ile siste muazzam bir artış var deniyordu resimler koydunuz gerçektende hiçbirşey görünmüyordu ama bende durum böyle.
    Yağmur Yağarken
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Yağmur Hemen Bitince

Sorun nedir?

Ayarlardan hava kalitesini arttırın bir de.

Allahın işine karışılmaz hocam

• Tam yolun ortasında bekle babam bekle
  • @sarppy

Tamamdır hocam aynen dediğin gibi kullanıyorum şuan hiç durup düşük hava filan demedi.Freni elimden geldiğince az kullanıyorum.Peki o dediğim gaza çok yüklenince kabin içinden gelen uğultu kesik kesik havalı frenden mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jazzart

quote:

Arkadaşlar bende yağmur yağınca sis çok az oluyor 1.4.1+ versiyonu ile siste muazzam bir artış var deniyordu resimler koydunuz gerçektende hiçbirşey görünmüyordu ama bende durum böyle.
    Yağmur Yağarken

Yağmur Hemen Bitince

Sorun nedir?

Ayarlardan hava kalitesini arttırın bir de.

Allahın işine karışılmaz hocam

Düzeldi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 19 Temmuz 2013; 16:11:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Malı yeni aldım yola çıktım ilk kırmızı ışıkta böyle oldu ama virajlara biraz sert girdim birde hızlı ondan mı oldu acaba

Tamamıyla şuanda tahmin yürüterek söylüyorum. Oyun önümde açık olmadığından dolayı yani. "i" tuşuyla göstergede farklı farklı bilgiler gözüküyordu. Mesela birinde kalan benzin ve depoda ki o benzin ile kaç km kadar gidebileceğiniz, saat, hız ve araç içi sıcaklık. "i" tuşu ile o bilgi ekranında neyi görmek istediğinizi ayarlıyordunuz. Sanki 1.3.5'de onun ayarını bulamadım normalde öyle olması lazım siz yine de bir deneyin. Muhtemelen bir bilgide de hava basıncı ile ilgili bilgi yazar onun haricinde nasıl anlaşılır nereden bakılır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain__ -- 19 Temmuz 2013; 16:30:23 >

• 
Sayfa: önceki 12881289129012911292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.