Bildirim
Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (1013. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: metal_my666
Canı saolsun fenah2007nın yıkama parasınıda ekletiriz artık.
Paraya gerek yok bastım parayı yıkama aracı aldım çiftlikte halleder benim yardımcılarım
quote:
Orijinalden alıntı: otomania
Ödet hocam, zengin çiftçi, bol bol traktörler, tavuklar, biçerdöverler var onda
Ah hocam ah, eski çekiciler gibisi var mı, yeniler de güzel kabul ama yok yani, bende eskinin yeri başka, nostalji denmez ama garip bişey var
Ahh Ahh zengin olmak zor sürekli kıskanılıyoz. Ne yapalım paranmı var derdin var
Hocam bu sozune katılıyorum canı gönülden nostalji denmez. Bence zevk diyebiliriz. Arabadada bana sorsan ferrairmi yoksa 67 model mustangmi diye düşünmem mustang derim. Bak maz düzgün çalışsa save mi bırakıp baştan başlamaya razıydım ama olmadı. Sağlık olsun ...
quote:
Orijinalden alıntı: Hüsami
quote:
Orijinalden alıntı: fenah2007
ya benim traktörde dağın tepesinde kaldı öylece bıraktım oyunu duruyor 15-20gündür hard seçmiştim 4000 param var tarlayı filan biçtim o 40 yapan traktör kaldı dağın tepesinde
Hocam resetlsene resetleme var bas ecx ye vehşcles a gec altta reset yazıyor aynındaki kutucuğu işaretle o traktorunun haritadaki simgesine tıkla çiftliğine dönücek.
-
quote:
Ustadım fotolar için çok teşekkür ederim. Devamını bekliyoruz. Bu tarz araçlar ETS2 dede olsa keşke
Eyvallah METAL'im.
Talep geldikçe yenilerini koyarım.
6-7 yıllık arşiv var. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlueHawk*
quote:
Orijinalden alıntı: theflash266
quote:
Orijinalden alıntı: BlueHawk*
üstad bu tırı nereden bulabiliriz bir mod yardımıyla mı oyuna ekliyoruz yoksa farklı bir eklenti ile mi ?
Videonun altında link var . Tabi link için YouTube üzerinden izlemeniz lazım .
Teşekkür ederim
-
-
Sanaldan dostluklara inanır mısınız ? Bilmem, belki inananınız vardır...
Belki de beni takip eden dostlar devamında ne paylaşacağımı bilir.
2009'dan beri mesajlaştığımız, sabahlara kadar yazıştığımız dostlarımızla geçen yıl gerçekte buluşma şerefine nail oldum. Hatta yetmedi, onların TIR'larıyla sefere bile çıktım.
Benim için çok başka birşeydi. Bir ekranda yazışıyorsun ve bir gün geliyor onları karşında görüyorsun.
Bu başlıkta da o sıcak ortamı sezdim.
Umarım siz de bir gün bu sıcak ortama kavuşursunuz dostlar.
Müsadenizle o fotoğrafları paylaşmak istiyorum.
Hem mesleğin zorluklarını görün, hem de bu forumdaki dostlukların boş olmadığını...
Umarım böyle güzel dostlar kazanırsınız.
Dostluk dediğin bayramdan bayrama arayan insanlar olmamalı...
Özet ve giriş olarak;
An itibariyle İSTANBUL'daki dostların yanından dönmüş bulunmaktayım.
Pazartesi gecesi İDO'yla Yenikapı'ya geçtim, oradan Hakan ile buluşmak için Avcılar'a gittim ve o akşam üç araç(Ekrem abi: Sarı 1848 ACTROS ,Okay: Siyah 1991 F12 400 ve agamın araç SCANIA 143M 450 \8/)
Yola çıktığımızda saat 23 civarıydı ve nonstop olarak ANKARA'ya sabah 7.30'da indik.Tabii ben tempoya dayanamayarak ara ara kaçamaklar yaptım.
ANKARA-SİNCAN'a vardığımızda sabah 7.30'du ve ANKARA'da kar vardı. Hava da o kadar soğuktu ki, aracın kontağını 10 dakika kapattığın zaman havaları bitiyordu) Araçları yükleyip oradan çıkana kadar saat 15.30 oldu ve bizden iki saat sonra ANKARA'ya kar yağmış ve kapatmış, ne kadar şanslı olduğmuzu düşündüm. Ayriyetten ANKARA'da sağ iç çeker lastiğinin sibobu gevşemiş, onu yaptırdık.
ANKARA'dan tamamen saat 16.30 gibi çıktık. Saat 00.00'a yakın ben sağ koltuğun cazibesine dayanamarak uyumuş kalmışım. HAKAN "Çanta gibi büzülmüş bir şekilde, kafan gövdende uyuyordun, uyandıramadım" dedi.Sabaha karşı saat 3.30'da İSTANBUL-AVCILAR-Belediye Garajı'ndaydık. Hemen araca atlayıp evlere dağıldık.
HAKAN'ın evine geldiğimizde annesi daha uyumamış, bizi bekliyordu.Bizi o saate rağmen çok güzel karşıladı. HAKAN da sağolsun odamı gösterdi, yatağa yattığım gibi zaten uyumuşum.
Sabah da saat 12'de agam uyandırdı, bir güzel kahvaltı ettik. Annesinin yaptığı çorbanın hala tadı damağımda. Bir de çorbanın üzerine kahvaltı sofrasında sigara içmek var ki, of of...
Evden çıkarken de 2. anneme "Akşama da kalacağım" diye söz vermiştim..
Evden çıktık ve Ekrem abi bizi aldı, limana yakın bir yerde kahveye gittik. O sırada Murat beresini takmış bir şekilde, sakin sakin bizi gözlüyordu.Onunla tokalaştık, hoş muhabbetler yaptık ve o daha sonra işe gitti.
HAKAN da o aralar SAMSUN işi almaya uğraşıyor, bir yandan Okay beni SAMSUN için ikna etmeye çalışıyor ama el mahkum, döneceğiz BANDIRMA'ya. Zaten SAMSUN'a da gitseydim ailenin tam bir parçası olurdum ve HAKAN'ın evindeki kediler gibi yancılık yapardım.
Tabii o sıralar TRAMOLA'nın kalkış saatlerine bakıyoruz, ben de bir yandan gitmek istemiyorum. Daha sonra Murat, "Bu akşam da benim misafirim ol" deyince kıramadım.
Agam ile konteyneri limana boşalttıktan sonra garaja çıktık ve MURAT garaja gelmiş, beni bekliyordu. Agamla ve Ekrem abiyle son kez dostça ve bir o kadar da duygusalca bir şekilde vedalaşıp, ben onları BANDIRMA'ya, onlar beni tekrar İSTANBUL'a davet ettiler... Yaşayacağımız varsa, inşallah dostlar, tekrar sizi görmeye gelirim...
MURAT'ın GOLF 5'e bindikten sonra direkt eve gittik ve mutfakta yine güzel bir şekilde sohbet ettik. Yalnız MURAT ile ilgili bir bilgi verecek olursam; forumda ne kadar sessiz sakin görünse de gerçekte bir o kadar konuşkan ve muhabbetçi.MURAT'ın hazırladığı sıcacık çayı içtikten sonra onun odasına çıktık, babasıyla ve annesiyle tanıştım. Onlar da MURAT kadar sıcakkanlı insanlar. Biraz bilgisayarda takıldık, yine aynı şekilde güzel muhabbetler ettik ve o benim yorgun olduğumu düşündüğü için beni erken yatırmaya karar verdi ve kendi odasını bana açarak, onun yatağında yatmamı söyledi. Ne kadar "Olmaz, sen benim için rahatını bozma" desem de dinletemedim ve onun yatağında güzel bir uyku çektim.
Sabah saat 5.50 olduğunda MURAT yine beni güler yüzüyle karşılayarak uyandırdı ve hemen İDO-YENİKAPI iskelesine gittik. Yolda yağmur vardı, yağmurla birlikte radyoda güzel bir şarkı, diğer yanda gerçekte ilk kez gördüğüm ama neredeyse iki yıldan beri tanıştığım güzel bir dost ile yolun nasıl bittiğini anlayamadım, az çok tahmin edersiniz.
Aracı iskelenin otoparkına çektikten sonra MURAT sağolsun yolcu girişine kadar geldi, hatta bavul sırasına kadar beni bekledi. Benim için uykusuz kalmıştı, ben de daha fazla beklememesi için işlemleri hemen halledip, kendisiyle vedalaştım.
________
Bu 2,5 günlük kaçamaktan şunu anladım ki; bu burada çok güzel dost olmuşuk, birbirimizden hiç bir şeyimizi kıskanmamışık.
Biz burada sabahlara kadar sohbet ediyoruz ama iş gerçekte tanışmaya geldiği zaman insan yabancılık çeker, bu illaki olur ama ben o yabancılığı hiç hissetmedim, üstelik yatılı bir misafirdim. Onlar da sanki beni yıllardan beni tanıyormuş gibi sıcak kanlılıkla, çok güzel bir misafirperverlikle ağırladılar. İnşallah onları ağırlamak da bana nasip olur, umarım işlerinden vakit bulup da buraya gelebilirler. Bu iki dostu, onların beni ağırladığı kadar güzel ağırlayabilir miyim bilmiyorum ama daima, ne olursa olsun kendilerine kapımız açık.
Daha fazla uzatmayarak; kendilerine çok çok çok teşekkür ediyorum, çok güzel bir kaçamak oldu, iyiki de gitmişim, dostlarımla gerçekte tanışma fırsatı yakalamışım...
1- Ve İSTANBUL'daki ilk adımlarım... ADNAN MENDERES feribotu YENİKAPI iskelesine yanaştı, o sırada agam aradı ve "Karşıda tren istasyonu var, oradan trene bin ve Küçükçekmece'de in" dedi, tamam iyi güzel; karşıya geçtim ne bir tren istasyonu, ne bir ray.Meğersem istasyon iskelenin 15 dakika uzağındaymış.
Zaten istasyonda ayrı bir macera.. Gişeye geldim, "Ben K.çekmece'ye gidecektim ! ", "Akbil varsa akbil bas", "Usta ben daha ilk defa bineceğim birşey yok bende !", "Tamam akbil bas", tekrar tekrar derdimi anlatınca anladı ve jeton satın aldım. Gara geldim, agamı aradım "Nasıl bineceğiz buna ? Minibüslerde inerken şoföre söylediğimiz gibi, bunda makiniste mi söyleyeceğiz ? (
)" dedim, o da nasıl olacağını tarif etti.
Kısacası İSTANBUL gibi yerde kör cahil olmak kötü...
Trene bindim, karşımda oturan adam "Kardeşine bile güvenmeyeceksin kardeş bu devirde" deyip muhabbeti açmaya başladı. İçimden "Hayırdır aga ?" diyorum, dışımdan "Efendim ?". Elimdeki seyahat çantama sıkı sıkı sarılıyorum, ben çantaya sarıldıkça adam bir şevkle birşeyler anlatmaya devam ediyor. Adam 20 dakika boyunca anlattı, sadece birkaç cümle anlatabildim, onlar da ;"Kardeşine bile güvenmeyeceksin kardeş bu devirde", "Benim paramı aldı gitti". Tüm yolculuk boyunca kafa sallaya sallaya gittim, yapacak birşey yoktu.
K.çekmece'de indim ve agam tekrar aradı, minibüsleri tarif etti ve AVCILAR minibüsüne binmemi söyledi. Minibüse bindim, bu sefer minibüsçü trafikten dert yanıyor. O arada metrobüs çalışması vardı ve trafik tek şeritti.
2- AVCILAR Meydan'da indiğim gibi agam beni karşıladı. Ne yalan söyleyeyim, ilk önce uzaktan birbirimize kucak açma hareketi yaptık.Daha sonra EKREM abinin otomobile binerek limana indik. Limana indiğimiz gibi SCANIA'ya binerek yola çıktık. Tabii VABIS'te hemen masamızı kurduk.
3- Neredeyse üç yıldan beri sabahlara kadar bilgisayarda konuştuğun, dertleştiğin, güldüğün, telefonda görüştüğün, zor günlerinde destek çıkan bir insanı ilk kez yakından görmenin verdiği sevinçle çekilen bir fotoğraf.
4-Ve KGS gişeleri. OKAY usta önümüzde.
5- Boğaz Köprüsü
6-
7- DÜZCE'yi geçince bir tesiste durduk ve HAKAN aracın filtresini deldi.
8- EKREM abinin ACTROS 1848 V8'ine güzel bir şamar.
9- Saat 04.15 ve BOLU DAĞI'nı tırmanmaya başlıyoruz.
10- Gördüğünüz gibi oldukça çok kar var.
11- BOLU DAĞI TÜNELİ - Ve bu fotoğraftan yaklaşık 30 dakika sonra sağ koltukta sızıp kalmışım.Agam da kaldırmamış beni. "Şoför uyur, muavin uyumaaaz !" diye bağırsaydın ya agacım.
12- Uyandığımda saat 06.40'tı ve hava aydınlanmaya başlamıştı.
13- Ben uyandıktan 15 dakika sonra bir tesise girdik ve zorunlu ihtiyaç molası verdik.
14- Ağalar önden gider. Ben kayacığım diye tin tin yürümekten arkada kaldım. Sol baştan (EKREM ABİ - HAKAN - OKAY)
15- Ve tesiste tam SCANIA'ya binecekken HAKAN "İstersen ACTROS'un da tadına bak" dedi, bana da cazip geldi ve EKREM abinin MERCEDES ACTROS 1848 V8 - 1997 MEGASPACE'ine bindim.Ciddi söylüyorum aracın içinde kalorifer sesinden başka bir ses yoktu.
16- Ve ANKARA girişinde ışıklardayız.
17-ACTROS'un konforu var ama görüntü yok aga, HAKAN SCANIA-VABIS 143M 450 V8'le uçtu gitti...
18- Ve fabrikaya geldik, konteyner kapaklarını açtık, yüklemeyi bekliyoruz... Fabrikadan hazır beton kalıpları yükleyeceğiz. HAKAN'ın dediğine göre bu kalıplar Ortadoğu ülkelerine ihraç ediliyormuş.
19- OKAY...
20- VABIS'in önünde agamın tek fotoğrafını çektim, onda da aksilik, gözleri kapalı çıkmış.
21- OKAY yorgunluğa dayanamadı, ANKARA güneşi karşı güzel bir uyku çekti.Gerçekten güneş insanı mayıştırıyordu. Tabii biz de durur muyuz ? Güneşe karşı ufak bir şekerleme yaptık. HAKAN'ın yorgunluğu her halinden belli oluyordu.
22- Ve sıra EKREM abide. OKAY, EKREM abiyi yönlendiriyordu ama EKREM abi kafasına göre hareket etti ve kendi çabalarıyla geri geri gelemedi, mecburen yine OKAY'a kaldı.
23-
24- ANKARA'da oldukça kar vardı.
25- Yüklemeyi yaptık ve fabrikadan çıkana kadar saat 16.00 oldu. Fabrikada sağ iç lastiğin patlak olduğunu farkettik ve uzun bir lastikçi arayışından sonra tamamen kıl bir lastikçiye denk geldik.
26- Vay efendim buraya koca tır çekilir miymiş, yolun akışını engelliyormuşuk ve daha nice serzenişler ve harekete varacak söylemler... En son benim beynimde levyeler uçuşuyordu fakat HAKAN iyi sabretti ve yapıcı tavırlarıyla adamı yatıştırdı. Herkesin bu kadar sabırlı olacağını zannetmiyorum.
27-
28- Tabii daha sonra HAKAN lastikçiyle kanka derecesine varacak bir sohbete daldı ve koca ANKARA'da lastikçiyle ortak arkadaşı çıktı.Lastik de patlak değilmiş, sibobu gevşemiş.
29- Dönüş yolundayız, akşam olmak üzere...
30- Dönüş yolunda gerçekten HAKAN'la güzel bir muhabbet ettik. Hatta bir ara hiç susmadık, bazen kederlendik, bazen güldük... İşte bundan dolayı İSTANBUL gezimin tadı hâlâ damağımda...
31- İhtiyaç molasındayız.Önde ACTROS vardı ve o sırada HAKAN, ACTROS'a daldı ve dönüşte elinde galeteler vardı. "Aga bunlar ne ? ", "Aga, misafirimizi aç bırakmayalım, daha yemek yiyeceğimiz tesise çok var".
32- Ve saat 04.00 gibi eve vardık. Yolda güzel ve gayet temiz bir tesiste Islama Köfte yedik. O da gayet güzeldi, ismini duyardım fakat yemeye fırsat olmamıştı. Sabaha karşı eve vardığımızda HAKAN'ın annesi bizi bekliyordu. Ayaküstü bir tanışma sonrasında sağolsunlar bana hemen yatağımı gösterdiler ve güzel bir uyku çektim. Galiba çok yorgun görünüyordum ?Güzel bir uyku sonrası güzel bir kahvaltı ve foruma ufak bir göz gezdirme.. Monitörün üstündeki çerçevedeki fotoğraf tanıdık geliyor mu ?
Agam dediği gibi baş köşeye asmış.
33- Ve EKREM abi bizi evden aldı. Forumumuzun demirbaşı, herşeye rağmen neşe dolu insan MURAT ile buluştuk ve bir kahvehaneye oturduk.
34-
35- EKREM abiyle OKAY kavga-dövüş tavla oynuyor.
36- Ve kahvehaneden çıktıktan sonra yağmur eşliğinde garaja geldik. O sırada HAKAN karmaşık bir SAMSUN seferini ayarlamaya uğraşıyordu. Beni de davet ettiler fakat onlara daha fazla yük olmamak için kibarca reddetmeyi seçtim.
37- Garaj gerçekten çok çamur... VOLKAN'lar(ScaniaR420) da SARIŞIN CİVCİV SCANIA G420 HIGHLINE'ı buraya çekiyorlardı fakat onların VABIS'i göremedim.
38- OKAY'ın VOLVOF12 400 1991...Nam-ı diğer "Kara Kafa VOLVO"
39- HAKAN'ın depoda 3 cm kadar mazot kalmış, OKAY'ın araçtan takviye yapıyor.
40- Ve AVCILAR LİMANI'na inip sırtımızdaki yükü boşaltacağız.
41- Limanın içi... Bu fotoğraftan sonra MURAT beni kendi evine davet etti. Ben de severek kabul ettim. Onlar da gerçekten HAKAN ve annesi gibi beni çok güzel misafir ettiler. Yalnız MURAT'ın çok fazla fotoğrafını çekmemişim, keşke onun da fotoğrafını çekseydim, benim için güzel bir hatıra olarak kalırdı.
42- Ve sabah tam 06.00'da MURAT beni kendi yatağından uyandırdı ve YENİKAPI'ya doğru yağmurlu bir havada, onun VOLKSWAGEN GOLF IV 1.6 TDI 2011'iyle yola çıktık. Ne yalan söyleyeyim, şu fotoğrafı çekerken ufaktan bir hüzünlenme sezdim. Beni iki gün yanlarındayken hiç yalnız bırakmayan dostların yokluğu, ufaktan yağmurlu bir hava, "Sayın yolcular ADNAN MENDERES-BANDIRMA yolcusu kalmasın" anonsu... Ufaktan gitme zamanıydı, yavaş adımlarla birlikte feribota doğru yol aldım... Tabii ki arkada bıraktığım İSTANBUL'a, "Kim bilir seninle ne zaman görüşüreceğiz İSTANBUL ?" sorusuyla son bir bakış atarak !
S.O.N
-
quote:
Sağolasın hocam o senin güzel görüşün, haydi bakalım hocam, beklemedeyim
Ödet hocam, zengin çiftçi, bol bol traktörler, tavuklar, biçerdöverler var onda
Böylesi fark yaratması harika olmuş, gerçekten çok çok kaliteli duruyor
Ah hocam ah, eski çekiciler gibisi var mı, yeniler de güzel kabul ama yok yani, bende eskinin yeri başka, nostalji denmez ama garip bişey var
Aynen zengin çiftçi
evet daha keyf alıyorum yalan yok
Anlıyorum hocam seni gerçekten bazen insan istiyor böyle eski araç olsun onunda tadına bakalım.
quote:
Paraya gerek yok bastım parayı yıkama aracı aldım çiftlikte halleder benim yardımcılarım
Tamamdır hocam sevdim bu işi
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
Eyvallah METAL'im.
Talep geldikçe yenilerini koyarım.
6-7 yıllık arşiv var.
Eyvallah üstadım. Ne zaman dost gönlünüz isterse paylaşın. Aşagıda yazıdgınız metin o kadar güzel ki ben sizde bir yazar edası seziyorum bu kadar güzel yorumlanır mı yahu o bu kadar zevkle okudugum başka bişi hatırlamıyorum, fotolarla desteklemişsiniz. Çok güzel dostluklarınız olmuş gerçekten.
-
oyundaki en güçlü araç hangisi? 750 beygirlik volvo gördüm en fazla. çok fazla oynayamıyorum, level 20 olmadığı için en üst seviye scaniayı da açamıyorum. -
2009'dan beri mesajlaştığımız, sabahlara kadar yazıştığımız dostlarımızla geçen yıl gerçekte buluşma şerefine nail oldum. Hatta yetmedi, onların TIR'larıyla sefere bile çıktım.
Benim için çok başka birşeydi. Bir ekranda yazışıyorsun ve bir gün geliyor onları karşında görüyorsun.
Hem mesleğin zorluklarını görün, hem de bu forumdaki dostlukların boş olmadığını...
S.O.N
Hocam söyleyecek söz bulamıyorum.Çok güzel bir dostluk ortamınız varfotoğraflarla bunu çok iyi göstermişsin
.
Ayrıca mesleğin zorlukları demişsin valla ben yorgunluktan ve lastiklerden başka sorun göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferevon -- 18 Ocak 2013; 11:31:51 >
-
quote:
Hocam tek kelimeyle harikalar. Dostluk ortamı şahane inş daim olsun dostluklarınız. Zorluklar var densede böle dostluklar kurulduktan sonra zorluk kalmaz hocam tatlı yorgunluklar olur sadece. O yorgunluklarda OKAY hocamızın yaptığı gibi güneşe karşı dağılır gider. Geriye bu anların mutluluğu kalır.
Hocam Paylaşımlarının devamı dileğiyle ...
Allah'a Emanet ...
quote:
Tamamdır hocam sevdim bu işi
Sizi gidi sizi
-
quote:
Çok güzel anlatmışsınız, teşekkür ederim. Dostluklarınız bugün kolay kolay bulunamayacak şekilde, dilerim daim olur. Mesleğiniz gerçekten zor. Allah yardımcız olsun. Allah'a emanet olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymankahveci -- 18 Ocak 2013; 16:13:11 > -
Arkadaşlar bu motor arızasını nasıl gidercez ? Motoru düzelttim ama %88 hasar olunca sanırım kabin vs. sürekli yolda kalıyorum.Parada yok -
ya bu oyunu açtığımda ekran kartının fanı acayip derecede hızlı çalışmaya başlıyor.acaba ekran kartında bi sorunmu var.garaja yeni şöför aldım aracıda var ancak hep molada görünüyor ona işi benimmi almam gerekli yoksa ben belli bir seviyeye geldikten sonramı işe başlayacak.bu konuda bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. -
quote:
Ahh Ahh zengin olmak zor sürekli kıskanılıyoz. Ne yapalım paranmı var derdin var
Hocam bu sozune katılıyorum canı gönülden nostalji denmez. Bence zevk diyebiliriz. Arabadada bana sorsan ferrairmi yoksa 67 model mustangmi diye düşünmem mustang derim. Bak maz düzgün çalışsa save mi bırakıp baştan başlamaya razıydım ama olmadı. Sağlık olsun ...
Allah daha çok versin hocam
Hemfikir olmamıza sevindim hocam, bende de aynı durum vardır, eskiler iyidir
İlerde daha kaliteli modlar gelecek eminim hocam, dediğin gibi sağlık olsun
@ BmCpRo827
Ne desem bilemedim hocam, hatta o kadar sıcak yazmışsınız ki "abi" diyesim geldi
Böyle paylaşımları sürekli isterim kendi adıma, ve böylesi dostluk kurmanız da gerçekten muhteşem
quote:
Aynen zengin çiftçi
evet daha keyf alıyorum yalan yok
Anlıyorum hocam seni gerçekten bazen insan istiyor böyle eski araç olsun onunda tadına bakalım.
Eski olsun, çekmesin, hızlı gitmesin hocam yeniye bakmam çok fazla
Bende de öyle kart olsa olsa ben de daha çok keyif alırım üstad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsterfare -- 18 Ocak 2013; 17:55:30 >
-
Beyler bi kış modu buldum , bunu deneyen var mı acaba ? http://www.ets-2.com/euro-truck-simulator-2-mods-winter-ai-truck-trailer/ -
Özet ve giriş olarak;
S.O.N
Harika olmuş
-
-
ETS2 Ekran Görüntüsü Yarışması için Son 7 Gün. Katılın
http://www.turkishtruckers.com/showthread.php?t=1253
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 18 Ocak 2013; 18:42:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metal_my666quote:
Yeni bir video ile karşınızdayım ...
Sonalrda küçük bir kaza yaşadım ama tamamen yapay zekanın zekasızlığındanOnun dışında sorunsuz bir yolculuk oldu.
Umarım beğenir ve izlerken keyif alırsınız ...
İyi Seyirler ...
Vidyonu izledim hocam gerçekten garajdan başlaman farklı olmuş begendim bu açıdın ve dorse alırken 10 numara olmuş park edersen sende benim gibi biraz zorlanmışsın :)karlı yollarda merak ediyordum iyi oldu bu video. biraz geç oldu ama kusurumuza bakma artık.
quote:
Buyrun, Magnum eskilerden ama DAF ile yeni bir ss paylaşayım dedim, her zamanki gibi sade
Güzel bir ss yakaladığımı düşünüyorum, buyrun;
Fotoların hepsi fena hocam yine göz sevkimize hitap ediyorsun. tşkler.
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Sky^^
Polonyadan selamlar
Güzel premıum olmuş hocam begendim
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Bu oyunun çıkmasına 1-2 yada 3 ay önce buralardaki mesajları okurdum çok bekleyeni vardı.Sorum şu, beklediğinize değdi mi?
Kesinlikle degdi hocam çok çok hemde benim isteklerimi karşıladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immobile -- 18 Ocak 2013; 19:30:58 >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X