Bildirim
Euro Truck Similator 2 Çalışmayı durdurdu hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mod falan yükledin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheLabarna
Arkadaşlar oyunda böyle bir hata alıyorum sürekli 1 ay boyunca sorunsuz oynadım şimdi böyle hata alıyorum sürekli. Oyunu sildim yeniden kurdum hala aynı.
KernelBase.dll dosyasını internetten indir windows system32 klasörünün içine at kopyala ve değiştiri seç sorunun düzelir -
aynı hata bendede var.Menüden çekici galeriilerine tıkladığımda oyundan atıyor ama haritadan gidip galerileri gezip araç alabiliyorum.Çözümü varmıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: DUKES
quote:
Orijinalden alıntı: TheLabarna
Arkadaşlar oyunda böyle bir hata alıyorum sürekli 1 ay boyunca sorunsuz oynadım şimdi böyle hata alıyorum sürekli. Oyunu sildim yeniden kurdum hala aynı.
KernelBase.dll dosyasını internetten indir windows system32 klasörünün içine at kopyala ve değiştiri seç sorunun düzelir
değiştirmeye kalktığımızda erişim engellendi diyor -
çözebildiniz mi acaba?Bugün hata vermeye başladı bende.En son modu 2 gün önce yüklemiştim,sorunsuz oynuyordum.Şimdi galeriye hızlı git yaptıgımda,elimdeki işi iptal ettigimde hata veriyor hep.Boşuna oynamak istemiyorum kesin ilerledigimde işi bitirdigimde falan hata verecek yine.
silip tekrar yükledim,aynı save e girdim,yine galerilere gittigimde hata veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 22 Mayıs 2013; 0:30:27 > -
ayni sorun bendede var ekran kartı güncellemesi yaptım böle oldu win8 geo force ekran kartı -
çözüm yokmu yav
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X