Şimdi Ara

Euro Truck Similator 2 Çalışmayı durdurdu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda böyle bir hata alıyorum sürekli 1 ay boyunca sorunsuz oynadım şimdi böyle hata alıyorum sürekli. Oyunu sildim yeniden kurdum hala aynı.

• Mod falan yükledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

Arkadaşlar oyunda böyle bir hata alıyorum sürekli 1 ay boyunca sorunsuz oynadım şimdi böyle hata alıyorum sürekli. Oyunu sildim yeniden kurdum hala aynı.

KernelBase.dll dosyasını internetten indir windows system32 klasörünün içine at kopyala ve değiştiri seç sorunun düzelir
  • aynı hata bendede var.Menüden çekici galeriilerine tıkladığımda oyundan atıyor ama haritadan gidip galerileri gezip araç alabiliyorum.Çözümü varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

Arkadaşlar oyunda böyle bir hata alıyorum sürekli 1 ay boyunca sorunsuz oynadım şimdi böyle hata alıyorum sürekli. Oyunu sildim yeniden kurdum hala aynı.

KernelBase.dll dosyasını internetten indir windows system32 klasörünün içine at kopyala ve değiştiri seç sorunun düzelir

değiştirmeye kalktığımızda erişim engellendi diyor
  • çözebildiniz mi acaba?Bugün hata vermeye başladı bende.En son modu 2 gün önce yüklemiştim,sorunsuz oynuyordum.Şimdi galeriye hızlı git yaptıgımda,elimdeki işi iptal ettigimde hata veriyor hep.Boşuna oynamak istemiyorum kesin ilerledigimde işi bitirdigimde falan hata verecek yine.

silip tekrar yükledim,aynı save e girdim,yine galerilere gittigimde hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 22 Mayıs 2013; 0:30:27 >
  • ayni sorun bendede var ekran kartı güncellemesi yaptım böle oldu win8 geo force ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözüm yokmu yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.