Şimdi Ara

Euro Coach Simulator (Çıkmadı) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
954
Cevap
59
Favori
113.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen resmi bir şey yok ve hiç olmadı da boşuna beklemeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proje vardı hatta otobüs videosu vardı. motor sesini kaydediyolar falan.

ama iptal olmus mu onu bilemiyorum.

ben anlamıyorum ki atlan deve mi?

çok mu zor hayal ettiğimiz otobüs simini yapmak.
  • çıkış tarihi olarak 2015 ilk çeyrek belirtildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

çıkış tarihi olarak 2015 ilk çeyrek belirtildi

kaynak nedir hocam 2015 tahmin ediliyordu fakat resmi birşey var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

çıkış tarihi olarak 2015 ilk çeyrek belirtildi

kaynak nedir hocam 2015 tahmin ediliyordu fakat resmi birşey var mıdır

scs ceo'su belirtmişti 3 ay önce
  • var mı haber? va va va vavavavar mı haberr?

i am a deejay
  • Ben umudumu kestim bundan. Rodobus vardı o ne durumda abi şaka gibi 2 yıl önceden duyuruyorlar bir şey yok ortada
  • şu an için herhangi bir paylaşım yapılmaz çünkü ats'ye yoğunlaştı scs o çıktıktan sonra resimler blogta paylaşılır diye tahmin ediyorum koskoca ceo yalan söylemez herhalde 2015 ilk çeyreğinde çıkarıcaz demişti
  • Anro kullanıcısına yanıt
    Hem firma reklamı hem de simulasyon meraklıları için güzel bir çalışma olmuş.
  • Pek oyun beklemem yani direk çıktığı an alır oynarım fakat gerçekten Ecs,sims 4 ve fm serilerini günden güne takip ediyorum inşallah en yakın zamanda ecs çıkar zaten sims 4 eylül gibi fm ise ekim gibi çıkıyor.
  • 2015 ilk çeyrek çıkarsa yine iyi.
  • çıksın artık
  • yalan olur bence
  • Adamlardan ses çıkmıyor ama yalan olmaz arkadaşlar.Hiç olmadı çıkış süresi uzar.Zaten şu anda American Truck Simulator de geliştiriliyor.Sanki SCS ona biraz daha yoğunlaşmış gibi.
  • en erken 2015 ilk baharında çıkar bu çünkü daha ats yi çıkaracaklar onu geliştirecekler vs vs
  • Orijinalden alıntı: dobrerano

Orijinalden alıntı: Banzai!

otobüs mü sürceğiz? eğer otobüs sürceksek neden oyunun adı "euro bus simulatör" değil? coach ne oluyor? muavin mi olacağız, otobüs şirketimi yöneteceğiz??? coach ne alakaa.

KAMİL KOÇ'taki "koç" kelimesini ne sanıyodunuz, koç holding falan mı :D
  • ATS için en erken şubat 2015 deniyor bu durumda bana gore ECS en erken 2015 son çeyreğinde çıkar
  • oyun çıkmadan sogutacaklar milleti.
  • bence oyunun büyük bir kısmı bitti bile, ama scs biliyorki otobüs oyunu bekleyen çok ets2 kullanıcısı var ve rakipleri rodobus diye bir firma, bence rodobus ile aynı zamanda çıkarırlar çünkü ellerinde sürekli geliştirdikleri bir ets2 var neden ecs ye yönelsinlerki ama dediğim gibi rakip bir atak yaparsa bence o zaman ecs piyasaya sürülür.

bir an önce çıksada otogarların tozunu attırsak, ben ets2 oynuyorum tırlarla baya haşır neşir oldum ama haulinde bile otobüs kullanıp yolcu taşıyınca bambaşka bir tutku oluyor inşallah kısa bir zamanda çıkar.
  • bu arada ats ne durumda bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.